- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Aysegul0apy
hahahahahah sıkıcı olmayan en sevdigim evlilikSırf şunun için bazen hiç yoktan kavga çıkarıyorum evde :) sonra dayagimi bekliyorum yatakta.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahah sıkıcı olmayan en sevdigim evlilikSırf şunun için bazen hiç yoktan kavga çıkarıyorum evde :) sonra dayagimi bekliyorum yatakta.
Emin ol ailesi öğrenince asla bişey yapamaz bizde kavga ettik gecenlerde ve ailesine söyledim kayınvalidem kavga nedenini duyunca yanımda olduki normalde hep onun dediği olur asla korkma kimse sana bişey yapamaz dağ gibi ailen var senin el kaldırmak ne ya uzaklaştırma kararı çıkar baktın işler kötü gidiyorPsikolojik siddet goruyorum diye gelmistim buraya. Aileme de esimin ailesine de hic birsey anlatmadim. Kendi ailem kaldiramaz yasadiklarimi onun ailesi de kabullenmez diye sessizce cilemi cekiyordum. Taaki cumartesi evi terk edene kadar. Ailem valizle geldigimi gorunce buyuk birseyler oldugunu anladi. Erkek kardesime de dovdugunu soylemistim o da herseyi anlatmis. Annemgilde ben ise gider gitmez esimin annesine gitmis herseyi anlatmislar. Esimin annesi bile ben onu adam gibi adam biliyordum meger benim oglum sfrsz gibi laflar soylemis. Bu aksam annemgil hem esimi hem annesini cagirmislar. Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor
Hala ailemin evindeyim ama ilk gun gelmedi esim. Sonra gelmek istedi bu seferde ailem istemedi. inanin boyle durumda gelmek cok zormus. Kendini ait hissedemiyorsun ve surekli napacaksin diye sorularin arkasi kesilmiyor. Kafami dinlicem diyorum avukat bulup geliyorlar. Bu gidisle ne kendime evime donucem ne de baba evine sigabilecem.Konu sahibi son durum ne yazsanız keşke
Esin aradi mi hic ?Hala ailemin evindeyim ama ilk gun gelmedi esim. Sonra gelmek istedi bu seferde ailem istemedi. inanin boyle durumda gelmek cok zormus. Kendini ait hissedemiyorsun ve surekli napacaksin diye sorularin arkasi kesilmiyor. Kafami dinlicem diyorum avukat bulup geliyorlar. Bu gidisle ne kendime evime donucem ne de baba evine sigabilecem.
Evet aradı, ailemi aramadi ama benle konustuEsin aradi mi hic ?
Pisman mi peki ne diyo ?Evet aradı, ailemi aramadi ama benle konustu
Hatamı anladim ben. Sana neler yasattigimi ne duruma getirdigimi seni nasil caresiz biraktigimi anladim ama nasil o derece kiskancliga kadar geldim bilmiyorum diyor. Hatali olan sadece benim. Evimize donelim ben aileninde gonlunu alicam sadece bana bir kere daha guven gibi seyler diyorPisman mi peki ne diyo ?
Ailenin gönlünü almadan eve dön sen diyor yani :)Hatamı anladim ben. Sana neler yasattigimi ne duruma getirdigimi seni nasil caresiz biraktigimi anladim ama nasil o derece kiskancliga kadar geldim bilmiyorum diyor. Hatali olan sadece benim. Evimize donelim ben aileninde gonlunu alicam sadece bana bir kere daha guven gibi seyler diyor
Babam gel dediginde o gelmemisti. Simdi o gelmek istiyor babam istemiyor. Suan iki tarafin arasinda bunaliyorum. Bizimkiler avukat getiriyor hat almaya gidiyor kimse biraz kafasini dinlesin demiyor.Ailenin gönlünü almadan eve dön sen diyor yani :)
Ben sonra alırım havasında.
Pişman olan adam ailen çağırdığında giderdi arkadaşım.
İkna etme yolları arardı.
Bırak uğraşsın dursun.
Tedavi olsun.
Bir cabalasin yani.
Uğraş versin.
Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.Eğer aileniz arkanizdaysa lütfen geri dönmeyin. Asıl şimdi giderseniz tekrar döndüğünüzde ailenizi yanınızda bulamayabilirsiniz.
madem annesinin üzüleceğini biliyor niye öyle davranıyor o zmnPsikolojik siddet goruyorum diye gelmistim buraya. Aileme de esimin ailesine de hic birsey anlatmadim. Kendi ailem kaldiramaz yasadiklarimi onun ailesi de kabullenmez diye sessizce cilemi cekiyordum. Taaki cumartesi evi terk edene kadar. Ailem valizle geldigimi gorunce buyuk birseyler oldugunu anladi. Erkek kardesime de dovdugunu soylemistim o da herseyi anlatmis. Annemgilde ben ise gider gitmez esimin annesine gitmis herseyi anlatmislar. Esimin annesi bile ben onu adam gibi adam biliyordum meger benim oglum sfrsz gibi laflar soylemis. Bu aksam annemgil hem esimi hem annesini cagirmislar. Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor
Babam gel dediginde o gelmemisti. Simdi o gelmek istiyor babam istemiyor. Suan iki tarafin arasinda bunaliyorum. Bizimkiler avukat getiriyor hat almaya gidiyor kimse biraz kafasini dinlesin demiyor.
Aysegul sen ikna olmus gibisin. Gelsin ailenden özur dilesin.Hatamı anladim ben. Sana neler yasattigimi ne duruma getirdigimi seni nasil caresiz biraktigimi anladim ama nasil o derece kiskancliga kadar geldim bilmiyorum diyor. Hatali olan sadece benim. Evimize donelim ben aileninde gonlunu alicam sadece bana bir kere daha guven gibi seyler diyor
Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.
kopsun. ailen yanında. annesinin üzülmesine dayanamıyorsa üzmeseymiş.
Vallahi bırak anan baban dümdüz etsin köpeğiDinlemiyorlarki sen cok sey cektin daha neler var kim bilir. Oyle sessiz sedasiz gitmek yok diye tutturmus annem![]()
Pardon da sen neyi bekliyorsunBabam gel dediginde o gelmemisti. Simdi o gelmek istiyor babam istemiyor. Suan iki tarafin arasinda bunaliyorum. Bizimkiler avukat getiriyor hat almaya gidiyor kimse biraz kafasini dinlesin demiyor.
Bu defa arkasında bir aile de bulamazBu pismanligina inanirsan cok pisman olursun cookk.