Ve Artık bende boşanıyorum

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
dün actıgım konudan sonra bugunde esim aradı annesının kredi cekemediği için eşimin cektiğini söyledi ve kızıp kızmadıgımı sordu haklı olarak kızdıgımı söyledim. İhtiyacları var sen nasıl böyle tepkı verırsın vs derken olay ıyıce kızıstı ihtiyacıları buyuk ekran tv ve sulu supurge bumudur ihtiyac her ıkısıde var anck sevmıyormus hanfendı esim her zamankı gibi bosanalım dedi ve artık benimde canıma tak etti gitme eve aksam evi bosaltıcam vs dedi bende bosanmak ıstıyorum artık. Kaldıramıyorum bu kadar seyi hep bensem haksız neden varım onun hayatında kacarak evlendım ve ailemin hiç bişi yapmamaları cok normal bana göre kı görüşmöüyorum 9 aydır zaten ailen söyle böle bişi yapmadı onu yapmadı bunu yaptı etmediği laf söylemediği hakaret kalmadı bende bosanıyorum artık ama dilekçe nasıl yazıdırıcam nasıl acıcam dava hıc bi bilgim yok

sasırdım oncekı konuna bır bakayım bakalım

ailenle görüşmüyodun afedersin atlamışım o detayı, görüşmediğini bile bile nasıl eve gelme evi boşaltıcam der, nereye gideceksin kış günü, blöf yaptı heralde dicem ama böyle vicdansızlık olmaz

Ailene karsi cikmasaydin keske bak demekki bir bildikleri varmis.. sonucuda gördügün gibi.

canım benim..eski konularını bilmiyorum ama canına tak etmiş demek ki...hakkında hayırlısı olsun..Allah yardımcın olsun..

kactıgıma suan cok pismanım zaten 9 ay oncesıne döne bilsem bi dk dusunmeden bırakırmısım esimi bunu anladım daha 20 yasındayım yaptıgım hatanın buyuklugu yasımıda boyumuda actı acısını cok kötu cekıyorum

evet ya..eve gitme boşaltıcam ne demek? dakka 1 gol 1..dursun bakalım hele..

kafasına göre iş yapmasın..onun gidecek anası var sen nereye gidicen?

git evine korkma, bu aşamada eve gitme boşaltıcam demesi gözdağı vermek, erkeklik taslamak olmuş...

evine git işleri ayarlayana kadar kal, o gelmesin..

Yüz yüze yine konusmaniz gerek öyle seymi olur okadar zorluklarla bugünlere gelin.. senin aileni umursamasin ama kendi ailesinin süpürgesi tv si icin ayrilsin!

VIJDANSIZ MERHAMETSIZ ADAM! Bide bu kis gününde evi bosaltcam .. gözlerine bak vede insan miymis diye sor ltf cesaretini topla.!

dunku konunu okudum
bugunkunu okudum
sacmalıyorsunuz demekten kendımı alamıyorum
ıkı kelımeden bırı laf sokmak uc kelımeden bırı bosanalım olmussa ne olacak bu evlılık nasıl sevgı saygı ask şehvet olacak nasıl hıc bısey dusunmeden sevıeceksın
ıkı kısıde evlılıgın hakkını verememıs dıyorum

dünki konuna yorum yazmıştım ve çok fevri çıkışın olduğunu,eşinle konuşma uslubunun yanlış olduğunu yazmıştım.

şu an sinirinden böyle bir karar aldığını düşünüyorum.

evlenmekte boşanmakta bu kadar kolay alınacak bi karar deil.

bağırmak yerine sessizce konuşup dinlemeyi öğrenin bence..

çok yeni evlisin yazık etme kendinede..

bak bide kaçıp evlenmişsin, ailenden kaçarken düşünücektin bak tıpış tıpış geri döndün laflarını duymak istemiyorsan evliliğin için mücadele et..

Son düzenleme:
benim anladığım ikide bi boşanalım diyen karşı taraf, biliyo tabi kız ailesiyle görüşmüyo, gidecek yeri yok ben buna herşeyi yaparım dedi, yaşında küçük, ailenin yanına döneceksin mecbur bu adamın lafını duyacağına annen baban iki bağırır sonrada bağırlarına basarlar

daha ne kadar mucadle vericem bilmıyorum 9 ayda 900 kere bosadı benı nerdeyse her tartısmamızda bosucam senı bosucam senı bende ınsanım ama sokaktan almadı ya benı bugun sadece dedıgım sey bızım onc kredi borcuumuz varken nasıl böyle bişi yaptın demek oldu bu haftata beni 2. bosayısı artık bosasın mumkunse

ne acı herşeyde boşanalım demesi..
bende olsam sürekli boşanalım diyen birine tamam derdim.
bilemiyorum suç iki taraflı belkide..

ama hakknızda hayırlısı olsun ne diyeim..

o gel dediginde gitcek o gelme dediginde durcak degilsin.. Ona söyle beni istedin vede senin yüzünden aileme yüzümü döndüm de bunun icinmi bana söz verdin nikah kiydin de!
Karsimda evliligin ne oldugunu bilmeyen bir adamin oldugunu bilseydim ailem isteseydide evlenmezdim de. Bukadar kolay degil bosanmak heleki sizin aranizda olmayan sorun yüzünden.
Benim nekadar sucumsa seninde sucun var de cünkü senle evlendim sana güvendim de, Evide terk etmiyorum terk edecek biri varsa oda sensin de arkamdan is ceviren karin oldugum halde
bana danismayan biri beni evden kovamaz bana sorman güvenini artirir di de.
Yok öyle cani isteyince gel cani istemeyince git. Sen esisin hala oraninda yari yariya sahibisin gözünü ac normal bir tonla samimi bir sekilde konus.
Ayrilcaksaniz bile iki yetiskin insanlar gibi hakli bir sekilde olmali öyle kovar gibi degil heleki bu kista.!

herkesin tarzı farklı tabi ama bende aynı tepkileri verirdim ne demek yahu yeni evli adamdan televizyon süpürge beklemek, çok acil ihtiyaçmıdır yani bunlar, hemde evde varken, bana ters, bunlardaki rahatlık senin arkanda ailenin olmaması, bazı kv'ler gelinle yarışır, gelinin eşyalar hep yeniya bende onu istiyorum bunu istiyorum demeye bayılırlar bunun en güzel örneği babannemdir, annem dekolte giyse banada lazım der 80 yaşında kadın, annemin diyabeti var inanın onu bile kıskanıyo bende niye çıkmıyo diye

sizin öfkeyle bağırıp çağırmanız ne kadar hatalıysa her kavgada eşinizinde seni boşuycam demesi elbet o kadar hatalı..

eşin anladığım kadarıyla aile olduğunu halen anlamamış ee evde de kavga gırla ne oluyor her kavgada anne evindeki huzuru özlüyor doğal olarak.

bizimde kocalarımız zamanında çok boşuycam dedi ama nerde her kavgada boşansaydım 10 yılda kaç olurdu sen hesapla artık..

senin yapman gereken eşini sakince karşına alıp bak ben senin için ailemden vazgeçtim ama sen ailen için halen beni üzüyorsun,bak artık ben deil biz olduk,ben sana sığındım senin oldum sende beni böyle üzersen ne olur bu işin sonu onca zamana onca emeğimize yazık deilmi demen..

ha bide demelisinki eğer ailem arkamda deil diye bana bunları reva görüyorsan benim ayakta durmam için anneme babama ihtiyacım yok ben zaten onlardan vazgeçtim bundan sonrada vazgeçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…