- Konu Sahibi lovesdivine
-
bir avukatla görüş o seni yönlendirir zaten
dün konunu okudum ama yorum yapmamıştım, üzüldüm bu kararı almanıza, ailenin yanına mı dönüceksin
ailenle görüşmüyodun afedersin atlamışım o detayı, görüşmediğini bile bile nasıl eve gelme evi boşaltıcam der, nereye gideceksin kış günü, blöf yaptı heralde dicem ama böyle vicdansızlık olmaz
dünki konuna yorum yazmıştım ve çok fevri çıkışın olduğunu,eşinle konuşma uslubunun yanlış olduğunu yazmıştım.
şu an sinirinden böyle bir karar aldığını düşünüyorum.
evlenmekte boşanmakta bu kadar kolay alınacak bi karar deil.
bağırmak yerine sessizce konuşup dinlemeyi öğrenin bence..
çok yeni evlisin yazık etme kendinede..
bak bide kaçıp evlenmişsin, ailemden kaçarken düşünücektin bak tıpış tıpış geri döndün laflarını duymak istemiyorsan evliliğin için mücadele et..
kactıgıma suan cok pismanım zaten 9 ay oncesıne döne bilsem bi dk dusunmeden bırakırmısım esimi bunu anladım daha 20 yasındayım yaptıgım hatanın buyuklugu yasımıda boyumuda actı acısını cok kötu cekıyorum
daha ne kadar mucadle vericem bilmıyorum 9 ayda 900 kere bosadı benı nerdeyse her tartısmamızda bosucam senı bosucam senı bende ınsanım ama sokaktan almadı ya benı bugun sadece dedıgım sey bızım onc kredi borcuumuz varken nasıl böyle bişi yaptın demek oldu bu haftata beni 2. bosayısı artık bosasın mumkunse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?