- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi lovesdivine
-
altan alınacak bı durumu altan alırımyorumlarınızda hep bayanların ezilmesine karşınız, bende sizin gibiyim tahammül edemiyorum ezilen tarafın alttan alan tarafın bayan olmasına.!
Kendi evliliğimde de eşimin ailesiyle ilgili bi adaletsizlik saygısızlık olduğunda sinirden ellerim titriyor resmen ruhum kaldırmıyor.
Bunların asıl sebebi, sevgili babanem ve babamın sülalesi, annemin üzerinden zamanında hepsi silindir gibi geçtiği için zavallı kadını mahvettiler, sayelerinde bende öfke kontrolü yapamıyorum. Çocukluğuna inmek lazım lafı gerçekten doğru.
Sizinde böyle bir durumunuz varmı ?
he valla olursa olur olmazsa biter aşık mezarı yokya annem gözümün önünde 1 haftada 17 kilo verdi be gerisi vız gelir bana, ha eşimi sevmiyomuyum çok seviyorum ama canımıda sokakta bulmadım uzaktanda severim
canım sen bu karardan memnunmusun, yani tamam boşanalım diyince için mi ferahladı yoksa ruhun mu daraldı, eşini hala seviyomusun yoksa yeni bi sayfa açmaya hazırmısın
kactıgıma suan cok pismanım zaten 9 ay oncesıne döne bilsem bi dk dusunmeden bırakırmısım esimi bunu anladım daha 20 yasındayım yaptıgım hatanın buyuklugu yasımıda boyumuda actı acısını cok kötu cekıyorum
tebessüm ettim okurken aynı benim kafadasın yaa,
Benim canımdan değerli değil, anam feda etmiş ömrünü diye kızıda edemez ya.
Kocasız da hayat güzel olabilir bizim elimizde hepsi.
Canm ben cok cabaladım onun ıcın cok mucaele verdm elbettekı bosanmak ıstemem ama o dava acarsa durmam artık onun de
hah işte sen bunu diyebilecek dirayetteysen cehenneme kadar yolu var, ah canım kardeşim yaşındasın kıyamam ben sana ailende kıyamıcak emin ol
hah işte sen bunu diyebilecek dirayetteysen cehenneme kadar yolu var, ah canım kardeşim yaşındasın kıyamam ben sana ailende kıyamıcak emin ol
nemeş(ben nıckını gorunce boyle telaffuz edıyorum)
ayrılacak aman aman bısey yok aslında
yanı kavga edılebılırde
bılemıyorum dogru yonlendırme degıl bu ayrılsınmı kız yanı kızda esıne karsı cok dogru tutumda degıl eskı konusuna ıstınaden soyluyorum
buarada konu sahıbı esın calısmıyormu?
evetse ne zamandır?
yok bacılar boyle dusunmeyın
zaten ınsan asık oldugu ınsanla bıle beraber olsa ara ara acaba olmasaydı hayat nasıl olurdu
dıye dusunur ve gerceklerı goremez
dusunurdum
yasadım gordum kotuydu
acıkcası esımı kaybetmek ıstemem
kaybetmek ıstemem ama tepeme cıkmasına ızın vermem ılıskımızde yuz goz olmamaya calısıyorum
ıyıde kıvırıyor gıbıyım
nemeş(ben nıckını gorunce boyle telaffuz edıyorum)
ayrılacak aman aman bısey yok aslında
yanı kavga edılebılırde
bılemıyorum dogru yonlendırme degıl bu ayrılsınmı kız yanı kızda esıne karsı cok dogru tutumda degıl eskı konusuna ıstınaden soyluyorum
buarada konu sahıbı esın calısmıyormu?
evetse ne zamandır?
Benim anlamadığım nokta, eşiniz krediyi nasıl çekebilmiş?
Yeni kanunda evli birisi eşinin imzası olmadan kredi çekemiyor artık.
Bir kaç ay önce bankadaki temsilcimiz söylemişti bize.
Benim anlamadığım nokta, eşiniz krediyi nasıl çekebilmiş?
Yeni kanunda evli birisi eşinin imzası olmadan kredi çekemiyor artık.
Bir kaç ay önce bankadaki temsilcimiz söylemişti bize.
daha ne kadar mucadle vericem bilmıyorum 9 ayda 900 kere bosadı benı nerdeyse her tartısmamızda bosucam senı bosucam senı bende ınsanım ama sokaktan almadı ya benı bugun sadece dedıgım sey bızım onc kredi borcuumuz varken nasıl böyle bişi yaptın demek oldu bu haftata beni 2. bosayısı artık bosasın mumkunse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?