Ve Artık bende boşanıyorum

o ne öyle sürekli tehtit eder gibi boşanalım... evi boşaltıyorum gelme falan... çok üzücü..9 aylık evlilik için daha da üzücü...hemen boşan diyemiyorum ama bunu hak eden bir adam var karşında... 9 ay boyunca neler yaşadın?? hayat nasıldı onunla?? bunları ölç biç bakalım neler çıkacak.

Dünki konuzu okudum bencede konusma seklinizi degistirin vede ayrimcimcilik yapmayin aile arasinda.. saygili bir konusma olmamis .. saygili olunki esinizde size saygili olsun..
Saygi biterse sevgide biter.

ilişikiyi baştan yıpratmışşınız..evlilik gibi uzun süreli ilişikiler hemen tüketilmemi..dünkü konunu biraz okudum haklı yönlerin de cokkkk....belki sürekli haksızlığı uğraman seni biraz asabi yapmışştır..hakkında hayırlısı olsun...

gaza getirmek istemem bu konuyu tenzih ederek yazıyorum: neden hep biz kadınlar erkeğin karşısında ezilip büzülmek zorundayız, işte cilve yap şöyle yap böyle yap, özür dile ne demek bunlar yaa, ben yanlış kafadayım galiba bilemiyorum ben ezilip büzülerek evlilik yürüteceğime boşanırım daha iyi, ben eşimi alttan alıyosam 1 söyleyip 3 susuyosam ondanda bu tavrı görmeliyim hep bana hep bana olmaz başlarım öyle evliliğe

Eşinin yaptığı yanlış ama sende hemen boşanacağım bitti deme ...herşey bu kadar basitmi ...hem ailene arkanı dönüp kaçacaksın hemde ailene tercih ettiğin adam senin değerini bilmeyecek..bence kendini bu kadar hafife alma..ezdirme yani..eve gelme demekte ne demekmiş orası yanlız onun evimi ailenlede görüşmüyorsun nereye gideceksin peki..yok efendim kv ye tv süpürge alınacakmış hayır yani onlarıda bir zahmet kullanmayıversin..bence sen akşam eve git bu kadar çabuk pes etme sen onun oyuncağı değilsin işiine gelmiyorsa kendi gitsin o evden ..bence biraz sabret ...

demek ki burda biçok bayan aynı durumda sorun yaratmıcak çok sevindim valla
kayınvalideleriniz kredi çekemiyo eşinize çektiriyo sebepte büyük ekran tv ve sılu süpürge almak, demek ki burdaki bi çok bayan aaa canım lafımı olur ne iyi yaptın dicek kv'ler yaşadı, gelinler yola geliyo

ayrıca televizyon ve süpürge almak için kredimi çekilir yaa, paran varsa alırsın yoksa daha büyük tv almayıver, nasıl bi tüketim toplumu olduk biz

sana kızacağını bile bile '' kızdın mı ? '' diye sorması resmen kavga için arandığından. sen de kızdığını söyleyince '' boşanalım '' diye rest çekiyor ki bundan sonra da annesine birşey alırsa ses etme ve susup otur diye.

benim anlamadığım adam bu kadar sorumsuz borç harç varken annesine gereksiz alışveriş yapıyor annesi nasıl kıyıyor oğluna ya. benim oğlum yeni evli olacak borç içinde olacak ben de kredi çektirip kendime lcd alşdıracam sulu süpürge aldırcam ? düşünemiyorum bile ne uhaf insanlar.

sen evine git, o evden gitmesi gereken sen değilsin kadın başına ailenle de küssün nereye gideceksin. eğer gidip bir arkadaşında falan da kalsan sana iftira bile atarlar valla. aman ha git evine başka yere çok istiyorsa o gitsin.

yorumlarınızda hep bayanların ezilmesine karşınız, bende sizin gibiyim tahammül edemiyorum ezilen tarafın alttan alan tarafın bayan olmasına.!
Kendi evliliğimde de eşimin ailesiyle ilgili bi adaletsizlik saygısızlık olduğunda sinirden ellerim titriyor resmen ruhum kaldırmıyor.
Bunların asıl sebebi, sevgili babanem ve babamın sülalesi, annemin üzerinden zamanında hepsi silindir gibi geçtiği için zavallı kadını mahvettiler, sayelerinde bende öfke kontrolü yapamıyorum. Çocukluğuna inmek lazım lafı gerçekten doğru.

Sizinde böyle bir durumunuz varmı ?

olmaz mı al bendende o kadar, annem 34 yaşında şeker hastası oldu 2 ay hastanede yattı ölecek sandım, ondan sonrada bende panik atak başladı zaten, hiç sabrım tahammülüm yok, eşimede hep derim ben yeni evli değilim annemin 27 senelik evliliğinin yüküde benim omzumda diye

valla canm ben kestirip atmıyorum kı o bosanıcam diyor simdi mesaj attı artık mutlu degılımm mutlu edemıyorum eve gidip üzer,m, değiştircem bosanmaya gidyrum bundan sonra yuzumu sadece mahkemede görüceksin senı mutlu edicek ınsanları ablan sana bulur vs vs vs sacma sapan her zaman kı gıbı konustu yanı yıne bosanmak ısteyen o bu sefer ozur dılemıyorum o kadar

canım sen bu karardan memnunmusun, yani tamam boşanalım diyince için mi ferahladı yoksa ruhun mu daraldı, eşini hala seviyomusun yoksa yeni bi sayfa açmaya hazırmısın

tamam gidip evde kavga falan etme ama özür de dileme. artık olan olmuş o kredi borcu ödenecek yani. taviz verme yoksa bunlar ileride saNa da kredi çektirtir.

tahmin etmiştim durumunuzu ve eminim evliliğinizede yansıyordur. Benim annem 16 yasında evlenmiş 27 yasında kadın hastalığında ameliyat oldu sayelerinde o yaşta millet bekar dururken kadınlığını kaybetti varın düşünün. Hayata ön yargılı yaklaşmak zorunda kalıyorsunuz, sizinde bir yanınız mahvoluyor sayelerinde. Bende 27 yaşında zor evlilik kararı alabildim.
He eşimin ailesi ailemin dağ gibi arkamda olduklarını bildikleri için bir şey yapamıyorlar kaldıki kendi ayaklarımın üzerinde duran bi insanım alnını karışlarım yamuk yapanın aileme kalmadan, ama en ufak bi terslikde sinir sistemin dağılıyor dayanılmaz baş ağrılarıda bonusu ne yazık ki

bak mesela ben yola geldim

ah ah 10 senedir neler neler vermedimki kaynanamlara,eşşek gibi çalışıyorum bi arabamızdan başka bi şeyin sahibi olamadık.ne krediler ne ödemeler yapmadim ki arkadaşım çokkk kavgalar ettik eşimle ne oldu olan bana oldu gizli gizli iş çevirmeler başladı arkamdan ha ne oldu eşim baktı ki yaş geçiyor tüm arkadaşları ev bark sahibi oldu kendinin hiç bi şeyi yok borç dan başka anladı kıymetimi.valla ağzımın içine bakarak geziyor şimdi

benim annemde 16 yaşında evlenmiş, ve bende 9 sene flört edip ancak 26 yaşımda evlenmeye cesaret edebildim şu an 27 yaşındayım, hayatlarımız çok benziyo

Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah ama o zamanlar sende epey sinir stres yaşadın yıllar geçti gitti

evinize gidin ne demek eve gitmemek orası sizin eviniz yuvanız eğer boşanmak istiyorsa o gitsin evden, mümkünse eşinizle sakince konuşun annesinin bir ihtiyacı durumunda yardım etmekte sorun olmadığını ama bu kadar borç içinde bu alışverişi ihtiyaç olarak görmediğinizi anlatın eğer gerçekten bışanmak istemiyorsanız evliliğinizi iki kişi yaşamanız gerektiğini sürekli böyle fevri davranışlarla yürütemeyeceğinizi söyleyin belki o da sakinleşince yaptığının çocukça olduğunu görür. fakat lütfen kendinizi ezdirmeyin gerekirse anne babanıza anlatın 1-2 kızarlar ama siz onların evladısınız her zaman size destek olacaklardır hakkınızda hayırlısı olsun

benim annemde 16 yaşında evlenmiş, ve bende 9 sene flört edip ancak 26 yaşımda evlenmeye cesaret edebildim şu an 27 yaşındayım, hayatlarımız çok benziyo

Benziyor vallahi. Cesaret edip nasıl evlendiysem olmuyorsada boşanmak da zor değil yani.
Ben annem gibi olamam diyorum, dediğiniz gibi o evliliğin yüküde benim omuzlarımdaydı.
Rabbim hayırlı yarınlar nasip etsin.

Benziyor vallahi. Cesaret edip nasıl evlendiysem olmuyorsada boşanmak da zor değil yani.
Ben annem gibi olamam diyorum, dediğiniz gibi o evliliğin yüküde benim omuzlarımdaydı.
Rabbim hayırlı yarınlar nasip etsin.

he valla olursa olur olmazsa biter aşık mezarı yokya annem gözümün önünde 1 haftada 17 kilo verdi be gerisi vız gelir bana, ha eşimi sevmiyomuyum çok seviyorum ama canımıda sokakta bulmadım uzaktanda severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…