- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi lovesdivine
-
gaza getirmek istemem bu konuyu tenzih ederek yazıyorum: neden hep biz kadınlar erkeğin karşısında ezilip büzülmek zorundayız, işte cilve yap şöyle yap böyle yap, özür dile ne demek bunlar yaa, ben yanlış kafadayım galiba bilemiyorum ben ezilip büzülerek evlilik yürüteceğime boşanırım daha iyi, ben eşimi alttan alıyosam 1 söyleyip 3 susuyosam ondanda bu tavrı görmeliyim hep bana hep bana olmaz başlarım öyle evliliğe
yorumlarınızda hep bayanların ezilmesine karşınız, bende sizin gibiyim tahammül edemiyorum ezilen tarafın alttan alan tarafın bayan olmasına.!
Kendi evliliğimde de eşimin ailesiyle ilgili bi adaletsizlik saygısızlık olduğunda sinirden ellerim titriyor resmen ruhum kaldırmıyor.
Bunların asıl sebebi, sevgili babanem ve babamın sülalesi, annemin üzerinden zamanında hepsi silindir gibi geçtiği için zavallı kadını mahvettiler, sayelerinde bende öfke kontrolü yapamıyorum. Çocukluğuna inmek lazım lafı gerçekten doğru.
Sizinde böyle bir durumunuz varmı ?
Eşinin yaptığı yanlış ama sende hemen boşanacağım bitti deme ...herşey bu kadar basitmi ...hem ailene arkanı dönüp kaçacaksın hemde ailene tercih ettiğin adam senin değerini bilmeyecek..bence kendini bu kadar hafife alma..ezdirme yani..eve gelme demekte ne demekmiş orası yanlız onun evimi ailenlede görüşmüyorsun nereye gideceksin peki..yok efendim kv ye tv süpürge alınacakmış hayır yani onlarıda bir zahmet kullanmayıversin..bence sen akşam eve git bu kadar çabuk pes etme sen onun oyuncağı değilsin işiine gelmiyorsa kendi gitsin o evden ..bence biraz sabret ...
valla canm ben kestirip atmıyorum kı o bosanıcam diyor simdi mesaj attı artık mutlu degılımm mutlu edemıyorum eve gidip üzer,m, değiştircem bosanmaya gidyrum bundan sonra yuzumu sadece mahkemede görüceksin senı mutlu edicek ınsanları ablan sana bulur vs vs vs sacma sapan her zaman kı gıbı konustu yanı yıne bosanmak ısteyen o bu sefer ozur dılemıyorum o kadar
olmaz mı al bendende o kadar, annem 34 yaşında şeker hastası oldu 2 ay hastanede yattı ölecek sandım, ondan sonrada bende panik atak başladı zaten, hiç sabrım tahammülüm yok, eşimede hep derim ben yeni evli değilim annemin 27 senelik evliliğinin yüküde benim omzumda diye
demek ki burda biçok bayan aynı durumda sorun yaratmıcak çok sevindim valla
kayınvalideleriniz kredi çekemiyo eşinize çektiriyo sebepte büyük ekran tv ve sılu süpürge almak, demek ki burdaki bi çok bayan aaa canım lafımı olur ne iyi yaptın dicek kv'ler yaşadı, gelinler yola geliyo
tahmin etmiştim durumunuzu ve eminim evliliğinizede yansıyordur. Benim annem 16 yasında evlenmiş 27 yasında kadın hastalığında ameliyat oldu sayelerinde o yaşta millet bekar dururken kadınlığını kaybetti varın düşünün. Hayata ön yargılı yaklaşmak zorunda kalıyorsunuz, sizinde bir yanınız mahvoluyor sayelerinde. Bende 27 yaşında zor evlilik kararı alabildim.
He eşimin ailesi ailemin dağ gibi arkamda olduklarını bildikleri için bir şey yapamıyorlar kaldıki kendi ayaklarımın üzerinde duran bi insanım alnını karışlarım yamuk yapanın aileme kalmadan, ama en ufak bi terslikde sinir sistemin dağılıyor dayanılmaz baş ağrılarıda bonusu ne yazık ki
bak mesela ben yola geldim
ah ah 10 senedir neler neler vermedimki kaynanamlara,eşşek gibi çalışıyorum bi arabamızdan başka bi şeyin sahibi olamadık.ne krediler ne ödemeler yapmadim ki arkadaşım çokkk kavgalar ettik eşimle ne oldu olan bana oldu gizli gizli iş çevirmeler başladı arkamdan ha ne oldu eşim baktı ki yaş geçiyor tüm arkadaşları ev bark sahibi oldu kendinin hiç bi şeyi yok borç dan başka anladı kıymetimi.valla ağzımın içine bakarak geziyor şimdi
benim annemde 16 yaşında evlenmiş, ve bende 9 sene flört edip ancak 26 yaşımda evlenmeye cesaret edebildim şu an 27 yaşındayım, hayatlarımız çok benziyo
Benziyor vallahi. Cesaret edip nasıl evlendiysem olmuyorsada boşanmak da zor değil yani.
Ben annem gibi olamam diyorum, dediğiniz gibi o evliliğin yüküde benim omuzlarımdaydı.
Rabbim hayırlı yarınlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?