ve ayrıldım sonunda..

bu arada eşimde benden küçük :D
ama bizde hiçbir şekilde konusu açılmaz. burda konularda görünce aklıma geliyor.1,5 yaş var aramızda .

yani bildiğin hırtmış adam.
seni ilk tanırken tipini görmemiş mi kör mü olmuş. yaşını söylediğinde sağır mı olmuş??
bunlar tam bir fiyasko.
fikir uyuşmazlıkları varsa zaten bitmeli hadi burda haklı desem fikir uyuşmazlığını bile bile tatile çıkmak istemesi yine haksız çıkarıyor onu..

seninle pazarlık yaparak nişanı konuşması da tam bir ayıplık abidesi.. yol yakınken kendini ezdirmeden yol ver gitsin.
ayrıldım zaten canım :(

yok canım benim ayrı odalarda yatacaktık asla istediği olamazdı bunu biliyodu..
Zaten gitsende gelince sen evli değilken benimle tatile gittin basit kizsin seninle evlenemem vs derdi bu adam kafa başka çalışıyor iyi olmuş Rabbimin sevdiği kulmussun erken göstermiş yüzünü

en sevmediğim insan tipi şundan rahatsızım, bunu değiştir diyenler.
adam ısınamamış da size ayrıca belirtmiş, nişanlansanız ne olacaktı ki?
iyi yapmışsınız, umarım bu kararınızın arkasında durursunuz :KK14:

Zaten gitsende gelince sen evli değilken benimle tatile gittin basit kizsin seninle evlenemem vs derdi bu adam kafa başka çalışıyor iyi olmuş Rabbimin sevdiği kulmussun erken göstermiş yüzünü
neden benimle oynadı anlamıyorum ki.. ne yaptım ben ona? kendisi evlenelim diye tutturmuştu..

Adam baştan sona hiç bir konuda arkanda değilmiş senin. Olduğun gibi kabul etmeyi bırak sürekli kusur aramış kafasına takmak için.
167 boya 67 kilo hiç de göze batacak cinsten değildir. Armudun sapı üzümün çöpü olayına dönmüş beyzadenin nazı. Sen 30 yaşında insansın sana kimse ne giyeceğini söyleyemez. Eşin bile olsa..
Ayrılman daha hayırlıymış gibi görünüyor.

Başta bir heves olaya dalmış zamanla sıkıntılar ve çevre baskısı çıkmış. Bu sefer soğur gibi olmuş ama ailenle filan tanıştığı için geri adım atamamış. O da tatile gidip seninle yakınlaşmak istemiş. Sen ona da olumsuz yaklaşıp deşince dökülmüş.
Ben öyle anladım.
Bu adam sana zaten düzgün davranmıyormuş ama sende bir tuhafsın. Adamın her şeyini neden şimdiden sineye çekiyorsun ya? Ne gebeliğin var?
Ayrıca muhafazakarlık, müstakbel nişanlısının kıyafetine karışıp beraber tatile gitmeyi kapsamıyor zaten.

Başta bir heves olaya dalmış zamanla sıkıntılar ve çevre baskısı çıkmış. Bu sefer soğur gibi olmuş ama ailenle filan tanıştığı için geri adım atamamış. O da tatile gidip seninle yakınlaşmak istemiş. Sen ona da olumsuz yaklaşıp deşince dökülmüş.
Ben öyle anladım.
Bu adam sana zaten düzgün davranmıyormuş ama sende bir tuhafsın. Adamın her şeyini neden şimdiden sineye çekiyorsun ya? Ne gebeliğin var?
Ayrıca muhafazakarlık, müstakbel nişanlısının kıyafetine karışıp beraber tatile gitmeyi kapsamıyor zaten.
evet sineye çektim çünkü ilk kez bana biri bu kadar ciddi yaklaşmıştı, gercekten evlenmek istiyo sandım, ve yaşım geciyo ailem evlenmemi istiyo diye kenara sıkışmıştım. onun bana yaptıklarını biri 20 yaşında yapsa asla katlanamazdım..

Denizde kum,adamda hata.
İyi ki ayrılmışsın vallahi:KK9:
benim de hatalarım oldu güvenemiyodum ona, ve ona yansıtıyodum, ama nasıl güveneyim yaptıkları da ortada.. kaldı ki başından beri hissediyodum biteceğini, o yüzden de bi güvensizlik vardı, bilmiyorum belki de ben kuruntu yaptım..

Back
X