- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Bosver canım farkına varman guzel bısey boyle ınsanlar ınsanın özguvenınıde etkıler işin mi yok ya kendı degerrlı hısset en iyisi bulsun senişoktayım ben de bu sözleri bi insan nasıl söyleyebilir diye, çok patavatsız biri zaten kırılırmıyım kırılmazmıyım umrunda değil, aklına geleni söyler.. sonra da ben dürüstüm der..
yok canım benim ayrı odalarda yatacaktık asla istediği olamazdı bunu biliyodu..
selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi, uzaktan ilişki yürütüyoruz bu arada.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan başka türlü bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?
güya o da konusunu açmamıştı 3 aydır ama açtı sonunda.. allah mutluluğunuzu daim etsin :)bu arada eşimde benden küçük
ama bizde hiçbir şekilde konusu açılmaz. burda konularda görünce aklıma geliyor.1,5 yaş var aramızda .
yaşımı başından beri biliyodu üstelik, anlaşırsak sorun değil demişti ama sorun olmaya başlamış belli ki..Ayrilma bosanma islerine cok sicak bakmam aslen. Henüz nişanlı bile degilsiniz ama bu kadar tribini cekiyorsunuz. Bence iyi yapmissiniz. Kendinize daha uygun biriyle olmaniz daha iyi olur. 4 yas cok fazla bence denklik yok. Gittikce kafasina daha da takacak bastan bittigi isabet olmus. Uzulurseniz bile bence kararli olun. Çünkü karsinizdaki kisi olgun biri degil. Davranislari cocuksu. Bu da zamanla sizin gözünüze batacak. Ailenizle tanışmış olmasini da dert etmeyin. Çünkü aileniz her halukarda sizin mutlu olmanizi ister. Size daha uygun olabilecek adaylara bakmalisiniz.
nişanlandıktan sonra bile imam nikahı istiyodu günah olmasın rahat görüşelim diye, o yüzden yapmaz sanıyodum..nerden biliyorsun nasıl bu kadar eminsin? senin ailenden dolayı gidecemeyeceğini bildiği halde neden gece kalmalı bir tatile gitmek istiyor seninle. çıksanız bir gün hava güzelken günübirlik gezip akşam gelseniz olmuyor mu mesela, onun açısından? ayrı odada kalınca adamın masum duracağını mı düşündün? akşam kapını çalıp biraz oturalım mı yalnız sıkıldım seni özledim vs diyerek odaya gelmesi , zor değil yani.
selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi, uzaktan ilişki yürütüyoruz bu arada.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan başka türlü bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?
1 NİSAN GÜNCELLEME:
kızlar dün ben mesajı saat 2 gibi çekmiştim, gece saat 10 gibi bana cevap yazdı, senin kafan karışmış sağlıklı düşünemiyosun şimdi arkadaşlardayım yarın ararım konuşuruz dedi, bugün aradı ben müsait değildim 1 saat sonra döndüm, şimdi arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz akşam ararım seni dedi, ben de sen beni hep böyle sona at bakalım dedim, o da dün benim şarjım bitmişti arkadaşlardan şarj aldım zorla şarj ettim zaten sonra sana yazdım dedi.. neyse bu gece 11 gibi aradı, beni faceten instagramdan silmişsin, yüzüğü de göndermişsin dedi, evet dedim, başladı anlatmaya, ben sana yanlış bişey yapmadım, evet başta acele etmiş olabilirim hata yaptım ama zaten bizim görüşme amacımız anlaşırsak evlenmekti dedi, ben de emin olmadan adım atmıcaktın ozaman dedim, hata yaptım evet diyo ısrarla.. bana bi türlü ısınamamış başından beri, neden dedim bilmiyorum sebebini ısınamadım işte diyo.. madem ısınamadın adım atmasaydın dedim, zamanla ısınırım sandım bunun için çabaladım, seni ilk gördüğümde hayır asla olmaz demedim olabilir dedim ama ısınamadım diyo.. ama evlenelim diye adımlar atan da o.. ben çok iyi biriymişim ahlaklıymışım evlenilcek kızmışım ama bunlar evlilik için yeterli değilmiş, ben nişanım yaklaşırken içimin kıpır kıpır olmasını istedim bu yüzden erteledim, ısınsaydım nişanlancaktık ısınamasaydım ozaman yolları ayırcaktık dedi.. hatta ısınmak için istemiş bu tatile gitmeyi, düne kadar hala umudu varmış ikimiz için ama artık umudu kalmamış.. ben onu silmişim heryerden yüzüğü göndermişim o yüzüğü bana nasıl takcakmış bi daha..bi de hakkını helal et dedi, ben de hakkımı helal etmiyorum sen ikiyüzlü davrandın git bakalım şimdi benden zayıfını küçüğünü bul asla hakkımı helal etmiyorum etmicem de dedim..
canım benim bunların hepsi birleşince sorun teşkil ediyomuş güya, eğer anlaşsaydık yaşı sorun etmezmiş, güncelleme yaptım bak okuKesinlikle yeterince ilgi duymadığıiçin saçma sapan bahaneler bulmuş çünkü gerçekten aşık olan erkeğin bu sayılanların hiçbirini gözü görmez.Bence ayrılarak çok doğru yapmışsınız.
Muhafazakarmış kıyafetlerini uyarmak istemiyormuş ama evlenmeden tatile gitmeye kalkınca baya modern? Senin ailenin muhafazakarlığına niye saygı duymuyormuş(bahane 1)
Yaş konusu gerçekten çok komik ,görende aranızda jenerasyon farkı var sanaca,altı üstü 4 yaş ne ki? Ayrıca sevince insan toplum normlarını düşünmez,kalbinin sözünü dinler.Ayrıca kadınlar erken çökermiş,olmamıl birşeyin hesabını yapmış.aşkta hesap olmaz (bahane 2)
Size kilo vermenizi kimse şart koşamaz! Zaten bu şekilde kilo vermenizi engeller,sizde direnç oluşturur!eğer obez olsanız gerçekten sağlığınız için böyle birşey söylemeye hakkı var ,evet sizin kilonuzda biraz fazla,ancak sadece görsel olarak..sağlığınızı tehdit edecek boyutta değil..tamam belki zayıflarsanız daha hoşuna gidecek ancak bu şekilde söylenmez! Şart koşuyomuş gibi..zayıflayamamışsınız nişanı erteleyecekmiş,terbiyesize bak..bu adamdan size hiçbirşey olmaz çünkü size değer vermiyor .Bence asla barışmayın ,yaşınızı mı değiştireceksiniz ? Siz kilo verirken paşam sizin için neyapıcak? Baya düzenli spor yapan,sağlıklı beslenen kaslı birisi mi? Kıyafetlerinizi kısacası tüm hayatınızı değiştireceksiniz ,paşam emrettikçe,bahane sundukça..olduu
ben istemedim hatta ona erteleyelim dedikçe bozuldu, acele ediyosun bak dedim iyi düşün dedim, daha napabilirdim?30 yasinda bir disi varligin 3 ayda cocuk gibi nisanlanmayi istemesi nedir peki?
ben istemedim hatta ona erteleyelim dedikçe bozuldu, acele ediyosun bak dedim iyi düşün dedim, daha napabilirdim?
canım güya o tatili ısınalım diye istemiş, bak güncelleme yaptım oku, ısınmak için çaba sarfetmiş güya..Sizi kafasında kurduğu profile yada gönl uü nde yara açan birinin kalıbına sokup evlenmeye çalışmış. Cok yerinde bi karar olmus sizinki. Yalnız keşje şunu deseydiniz nişanı erteleme nedenlerin bu kadar coksa neden illa benimle tatile cıkmak istiyosun? Ve bunun için de nişan öncesi kaynaşalım saçmalığını uyduruyorsun. Büyük ihtimal dönüşte terkedecekti seni. Sen de kendinden dininden kişiliğinden ödün vermiş olacaktın böylesi bi adam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?