ve ayrıldım sonunda..

selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan başka türlü bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?

1 NİSAN GÜNCELLEME:

kızlar dün ben mesajı saat 2 gibi çekmiştim, gece saat 10 gibi bana cevap yazdı, senin kafan karışmış sağlıklı düşünemiyosun şimdi arkadaşlardayım yarın ararım konuşuruz dedi, bugün aradı ben müsait değildim 1 saat sonra döndüm, şimdi arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz akşam ararım seni dedi, ben de sen beni hep böyle sona at bakalım dedim, o da dün benim şarjım bitmişti arkadaşlardan şarj aldım zorla şarj ettim zaten sonra sana yazdım dedi.. neyse bu gece 11 gibi aradı, beni faceten instagramdan silmişsin, yüzüğü de göndermişsin dedi, evet dedim, başladı anlatmaya, ben sana yanlış bişey yapmadım, evet başta acele etmiş olabilirim hata yaptım ama zaten bizim görüşme amacımız anlaşırsak evlenmekti dedi, ben de emin olmadan adım atmıcaktın ozaman dedim, hata yaptım evet diyo ısrarla..ben senin elini bile tutmadım, sana yanlış bişey yapmadım, olabilir anlaşamadık dedi.. bana bi türlü ısınamamış başından beri, neden dedim bilmiyorum sebebini ısınamadım işte diyo.. madem ısınamadın adım atmasaydın dedim, zamanla ısınırım sandım bunun için çabaladım, seni ilk gördüğümde hayır asla olmaz demedim olabilir dedim ama ısınamadım diyo.. ama evlenelim diye adımlar atan da o.. ben çok iyi biriymişim ahlaklıymışım evlenilcek kızmışım ama bunlar evlilik için yeterli değilmiş, ben nişanım yaklaşırken içimin kıpır kıpır olmasını istedim bu yüzden erteledim, ısınsaydım nişanlancaktık ısınamasaydım ozaman yolları ayırcaktık dedi.. hatta ısınmak için istemiş bu tatile gitmeyi, düne kadar hala umudu varmış ikimiz için ama artık umudu kalmamış.. ben onu silmişim heryerden yüzüğü göndermişim o yüzüğü bana nasıl takcakmış bi daha..ben ona açık kapı bırakmamışım..böyle hemen ayrılıyosam ozaman evlensek hemen boşanalım dermişim.. bi de hakkını helal et dedi,inşallah çok iyi bi evliliğin olur iyi bi mesleğin olur gercekten çok iyi yerlere gelmeni isterim dedi.. ben de hakkımı helal etmiyorum sen ikiyüzlü davrandın git bakalım şimdi benden zayıfını küçüğünü bul asla hakkımı helal etmiyorum etmicem de hoşçakal dedim kapattım telefonu..

Acaba hiç umursamıyor mu şuan ailene ne yaıt vereceğini? seni iyi anlıyorum arkadaşım.Benzer yapıda nedenler sunmuştu benim ayrıldığım kişi de. Sen evlenme teklifi almış ailenle tanıştırmış, nişanlanma kararı almışsın benden farklı olarak.Söyledikleri nedenlerin benzer olmasını da artık ilginç bulmuyorum.Isınamama, beraberken güzel vakit geçirme yoksa niçin görüşmeye devam ediliyor diye sorduğumuzda ilk başta oluşmayan şeylerin belki zamanla oluşur düşüncesinin mevcut olması ve de tanışmanın başında anlaşıp anlaşamayacaklarını anlayamadıklarından dolayı tanımak için görüşmeye devam ettikleri yanıtını alıyoruz. burada saf olan benim başında ona göre düşünüp davranmadığım için. hiçbişekilde geridönüş de olmadı aylar geçmesine rağmen. İnsan her zaman kendi doğrularına göre davransasoru işareti kalmayacak. ben senin yaşadıklarn olmamasına rağmen etkisini hala atamadım istersen açtığım konuya bakabilirsin.

Zaten düsündükce hic cikamazsin isin icinden. Onun ne düsündügünü niye neden yaptigini salla gitsin.
Senin benim veya cogu kisinin bakis acisinda dengesiz bir hali var zaten cocugun...yaptigi seyler hic olgunca degil birkere.
Ama bunu düsünerek ilerleyemezsin. Sen kendini düsün.. bir öyle bir böyle olan bir insanla evlenmek istermisin? Sana ilgisiz davranan seninle ilgi verme konusunda ayni fikirde olmayan biriyle ömür gecermi ? Senin dis görüsünü elestiren biriyle evlilik güzel mi olurdu? Mutlu olurmuydun onunla ? Bunlara odaklan daha iyi bence.
Hic hirsa kapilarak ona beddua ederek kendini acinacak durumda görme. Hersey bir tecrübe ve hersey insanlar icin. Bu konudan ders cikarirsan birdaha ki sefere en basindan siler atarsin böyle dengesiz insanlari hayatindan.
çok haklısın canım.. ama ilk başlarda böyle dengesiz değildi gayet ne istediğini biliyodu kararlıydı, sonradan oldu nolduysa anlamadım gitti.. bi de o evlenmek istiyodu biriyle zaten, bi hayat arkadaşı arıyodu, belki de bu yüzden acelece davrandı bilemiyorum, ama sonradan geri adım attı işte..

İllaki hatalarınız olmuştur karşılıklı ama bu ilişkinin bitmesinin sebebi onun bu tavırlari . Sana ısınamadım başından beri ne ya o zaman en başından söyleseymiş bunu ilişki ilerledikten ve belli bir aşamaya geldikten sonra değil . Ayrıca başka kızlarla konuşacak diye aklının çıkması ya da güvenememen normal bence çoğu kız bunu düşünür ki güveni boşa çıkaran tavırlar sergilemiş. Senin de yüzün gülecek canım inşallah sabret
inşallah canım benim.. evet beni sevdiğini hissettirmediği ilgisiz davrandığı için yeni arayışlara girecek diye korkuyodum hep, ben böyle düşündükce bunlar nerden geliyo aklına şaşıyorum doğrusu diyodu.. son derece rahattı gamsızdı.. son konuşmamızda bile gamsızdı, inşallah çok mutlu bi evliliğin olur dedi, bu denir mi ya? beni başkasıyla nasıl hayal ediyo ben onu edemiyorum :(

Acaba hiç umursamıyor mu şuan ailene ne yaıt vereceğini? seni iyi anlıyorum arkadaşım.Benzer yapıda nedenler sunmuştu benim ayrıldığım kişi de. Sen evlenme teklifi almış ailenle tanıştırmış, nişanlanma kararı almışsın benden farklı olarak.Söyledikleri nedenlerin benzer olmasını da artık ilginç bulmuyorum.Isınamama, beraberken güzel vakit geçirme yoksa niçin görüşmeye devam ediliyor diye sorduğumuzda ilk başta oluşmayan şeylerin belki zamanla oluşur düşüncesinin mevcut olması ve de tanışmanın başında anlaşıp anlaşamayacaklarını anlayamadıklarından dolayı tanımak için görüşmeye devam ettikleri yanıtını alıyoruz. burada saf olan benim başında ona göre düşünüp davranmadığım için. hiçbişekilde geridönüş de olmadı aylar geçmesine rağmen. İnsan her zaman kendi doğrularına göre davransasoru işareti kalmayacak. ben senin yaşadıklarn olmamasına rağmen etkisini hala atamadım istersen açtığım konuya bakabilirsin.
ısınamamasını anlarım ama evlenme teklifi ailemle tanışma, onun ailesiyle tanışma falan yapmıcaktı bunları.. o kadar hevesliydi ki.. defalarca sordum bak eminmisin diye eminim dedi.. sonra ne değişti anlayamıyorum..

ısınamamasını anlarım ama evlenme teklifi ailemle tanışma, onun ailesiyle tanışma falan yapmıcaktı bunları.. o kadar hevesliydi ki.. defalarca sordum bak eminmisin diye eminim dedi.. sonra ne değişti anlayamıyorum..
işte o kadar basit biri ki aklı okadar az önetiyor ki düşüncelerini tamamen içgüdüsel davranmış.Böyle enine boyuna düşünmeden işin içine atlayıp sonra atladığı gibi çıkan birinden ne hayır gelir ki? Önce alacağı o büyük kararı doğru karşı tarafı yıpratmadan almayı öğrense

Yani o kadar ortadaki olan biten bu adamla nasıl nişanlanmayı düşünebildin? Senden ayrılması senin hayrına olmuş yoksa senden böyle bi hareket olmazdı.

Yani o kadar ortadaki olan biten bu adamla nasıl nişanlanmayı düşünebildin? Senden ayrılması senin hayrına olmuş yoksa senden böyle bi hareket olmazdı.
ben mesaj attım bitirdim, o da helallik almak için aradı, ben hiç açık kapı bırakmamışım, artık umudu kalmamış, inşallah çok iyi bi evliliği olur dedi bitirdi..

ben mesaj attım bitirdim, o da helallik almak için aradı, ben hiç açık kapı bırakmamışım, artık umudu kalmamış, inşallah çok iyi bi evliliği olur dedi bitirdi..
Aslında o bitirmeni sağlamış yani sen bu kadar şeyden sonra zaten bitirmek zorunda kalmışsın ama emin ol kurtuldun. Söyledikleri sadece bahane farkındasın dimi, bahaneleri sıraladı seni ayrılmak durumunda bıraktı şimdide açık kapı bırakmadın diye yine sana yükleniyor. Baya akıllı kafa zehir maşşallah adama bak ya. Hele o zayıflamadın kısmı falan tam bi saçmalık. Cidden kurtuldun sevgisi olmayan iki yüzlü insanla evlenmek istermiydin düşünsene.

bence iyiki vazgectin iyi ki ayrilmissiniz. herseyinden sikayetciymis. özellikle sonradan olusan yas ve kilo takintisindan sonra evlilik icin israr etseydin hatali olurdun bence hic dönmemeliydin aramalarina kendisini bu kadar savunmasina izin bile vermemeliydin. beni kabul etmeyeni ben hic kabul etmem derdim ve asla cevap hakki vermezdim.
ayrica bosver hakkini helal et gitsin kendi vicdaniyla basbasa birak onu... nefret kin bile bir duygudur onu bile hak etmiyo bence

bence iyiki vazgectin iyi ki ayrilmissiniz. herseyinden sikayetciymis. özellikle sonradan olusan yas ve kilo takintisindan sonra evlilik icin israr etseydin hatali olurdun bence hic dönmemeliydin aramalarina kendisini bu kadar savunmasina izin bile vermemeliydin. beni kabul etmeyeni ben hic kabul etmem derdim ve asla cevap hakki vermezdim.
ayrica bosver hakkini helal et gitsin kendi vicdaniyla basbasa birak onu... nefret kin bile bir duygudur onu bile hak etmiyo bence
ben nerden bileyim vicdanını rahatlatmak için aradığını, hatasını anladı düzeltcek sandım, ama bi baktım helallik istiyo, ne gereği varsa? yaptı kırdı döktü helal et diyo..

bosver sen gülünc duruma düsmüs o
sen bir an önce kendini toparlamaya bak
iyiki simdiden belli etmis karakterini.....
herseyde vardir bi hayir

ayrilik acisi bacim normaldir gecer.
bazen 1 hafta bazen 1 ay bazen 6ay ama gecer.
ama yanlis insanla evlilik ömür biter dert bitmez.
kendine zaman ver
alisacaksin sen kaptirmissin kendini alismissin sevmissin deger vermissin ama sana o degeri vermemis!! bunu göz önüne getir. gececek emin ol gececek

zaten iletişime gecmem, onun da gececeğini sanmıyorum, inşallah çok iyi bi evlilik yaparsın diye temennide bulundu..

Ayyy demagojiye gel.
Ona neymiş ki iyi bir evliliğin olsunmuş.Engelle heryerden muhattap da olma.
Kendini de suçlama.Bazı manevi duyguların arkasına sığınıp seni etkilemiş.
Bunun farkına varıp o düşünceleri kullanmaya çalışmış.
Sakın pişmanlık duyma.

Ayyy demagojiye gel.
Ona neymiş ki iyi bir evliliğin olsunmuş.Engelle heryerden muhattap da olma.
Kendini de suçlama.Bazı manevi duyguların arkasına sığınıp seni etkilemiş.
Bunun farkına varıp o düşünceleri kullanmaya çalışmış.
Sakın pişmanlık duyma.
benim pişman olmam için mi yapmış yani? yoksa ona geri dönmem için beni yoklamış mı?

bu nasıl bir çocuk anlamadım ezmiş ezmiş sonra da sen bana kapı bırakmadın
ne demek ısınamadım başından beri
kandırmış yani onca güzel sözle seni öyle mi?
her seni seviyorum yalan mıymış?(mutlaka demiştir diye tahmin ederek söylüyorum) ısınamadığı insana nasıl söyler insan böyle şeyler..

bu nasıl bir çocuk anlamadım ezmiş ezmiş sonra da sen bana kapı bırakmadın
ne demek ısınamadım başından beri
kandırmış yani onca güzel sözle seni öyle mi?
her seni seviyorum yalan mıymış?(mutlaka demiştir diye tahmin ederek söylüyorum) ısınamadığı insana nasıl söyler insan böyle şeyler..
seni seviyorum hiç demedi, zamanla sevgi oluşur ama sana değer veriyorum beğeniyorum hoşlanıyorum bunlar da sevginin bir parcası değil mi dedi.. uzaktan ilişki yürütüyoduk, kabul fazla biraraya gelemedik, ama 1 bucuk aydır yanıma gelemedi 6 saatlik mesafeden.. ısınmak için daha çok çaba sarfedebilirdi.. bunu ona söylediğimde belki gelemedim hiç düşünemedin mi bunu diyo.. halbuki iyi bi mesleği var, maddi sıkıntısı yok, rahat bi işi var yani 3 gün yanımda kalabilir, bunlara rağmen böyle diyo.. çok yorucu oluyomuş gelmek..

seni seviyorum hiç demedi, zamanla sevgi oluşur ama sana değer veriyorum beğeniyorum hoşlanıyorum bunlar da sevginin bir parcası değil mi dedi.. uzaktan ilişki yürütüyoduk, kabul fazla biraraya gelemedik, ama 1 bucuk aydır yanıma gelemedi 6 saatlik mesafeden.. ısınmak için daha çok çaba sarfedebilirdi.. bunu ona söylediğimde belki gelemedim hiç düşünemedin mi bunu diyo.. halbuki iyi bi mesleği var, maddi sıkıntısı yok, rahat bi işi var yani 3 gün yanımda kalabilir, bunlara rağmen böyle diyo.. çok yorucu oluyomuş gelmek..
anladım
siz erken davranmışsınız evlilik olayına gibio_O

boşver hiç üzülme ya hayırlı olan budur bence
düzgün akıllı bir kıza benziyorsun
gerçekten boşver üzülme hiç
inşallah çok iyi birisi ve seni seven senin de seveceğin birisi çıkar karşına
oyun değil ki bu yok ısındım yok ısınamadım

Back
X