ve ayrıldım sonunda..

1 NİSAN GÜNCELLEME:

kızlar dün ben mesajı saat 2 gibi çekmiştim, gece saat 10 gibi bana cevap yazdı, senin kafan karışmış sağlıklı düşünemiyosun şimdi arkadaşlardayım yarın ararım konuşuruz dedi, bugün aradı ben müsait değildim 1 saat sonra döndüm, şimdi arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz akşam ararım seni dedi, ben de sen beni hep böyle sona at bakalım dedim, o da dün benim şarjım bitmişti arkadaşlardan şarj aldım zorla şarj ettim zaten sonra sana yazdım dedi.. neyse bu gece 11 gibi aradı, beni faceten instagramdan silmişsin, yüzüğü de göndermişsin dedi, evet dedim, başladı anlatmaya, ben sana yanlış bişey yapmadım, evet başta acele etmiş olabilirim hata yaptım ama zaten bizim görüşme amacımız anlaşırsak evlenmekti dedi, ben de emin olmadan adım atmıcaktın ozaman dedim, hata yaptım evet diyo ısrarla.. bana bi türlü ısınamamış başından beri, neden dedim bilmiyorum sebebini ısınamadım işte diyo.. madem ısınamadın adım atmasaydın dedim, zamanla ısınırım sandım bunun için çabaladım, seni ilk gördüğümde hayır asla olmaz demedim olabilir dedim ama ısınamadım diyo.. ama evlenelim diye adımlar atan da o.. ben çok iyi biriymişim ahlaklıymışım evlenilcek kızmışım ama bunlar evlilik için yeterli değilmiş, ben nişanım yaklaşırken içimin kıpır kıpır olmasını istedim bu yüzden erteledim, ısınsaydım nişanlancaktık ısınamasaydım ozaman yolları ayırcaktık dedi.. hatta ısınmak için istemiş bu tatile gitmeyi, düne kadar hala umudu varmış ikimiz için ama artık umudu kalmamış.. ben onu silmişim heryerden yüzüğü göndermişim o yüzüğü bana nasıl takcakmış bi daha..bi de hakkını helal et dedi, ben de hakkımı helal etmiyorum sen ikiyüzlü davrandın git bakalım şimdi benden zayıfını küçüğünü bul asla hakkımı helal etmiyorum etmicem de dedim..

Ben burada ne görüyorum biliyor musun ? Kurnaz bir erkek görüyorum. Söylediği ele tutulur hiç bir yanı yok . Yok ısınamadım , yok ilerde ısınırım bildiğin kafalamaya çalışıyor seni, aklınca onunla tatile gideceksin sırf o ısınsın diye onun isteklerine evet diceksin sırf o sevsin diye , evlenmeye falan niyeti yok emin ol ! Evlenmek isteyen adam belkilerle hareket etmez net olur , ona göre adımlar atar. Bu adam dönse dahi kabul etme . Arama sorma, msj atma inan pişman olursun. Keşke son konuşmada hakkımı helal etmiyorum demek yerine '' en doğru karar bu deseymişsin''. Zamanına yazık ...

Ayy şu zamane erkeklerinden de içim şişti.
Bıd bıd bıd.
Bir oyunlar, bir kaprisler, kendini bi b..k sanmalar.
Ya yol ver gitsin.
Bir daha da iletişime geçme.
Ağdalaştırma ilişkiyi.
Beğenmiyorsa beğendiğine gitsin.
G..nü kaldırma herifin.
zaten iletişime gecmem, onun da gececeğini sanmıyorum, inşallah çok iyi bi evlilik yaparsın diye temennide bulundu..

Ben burada ne görüyorum biliyor musun ? Kurnaz bir erkek görüyorum. Söylediği ele tutulur hiç bir yanı yok . Yok ısınamadım , yok ilerde ısınırım bildiğin kafalamaya çalışıyor seni, aklınca onunla tatile gideceksin sırf o ısınsın diye onun isteklerine evet diceksin sırf o sevsin diye , evlenmeye falan niyeti yok emin ol ! Evlenmek isteyen adam belkilerle hareket etmez net olur , ona göre adımlar atar. Bu adam dönse dahi kabul etme . Arama sorma, msj atma inan pişman olursun. Keşke son konuşmada hakkımı helal etmiyorum demek yerine '' en doğru karar bu deseymişsin''. Zamanına yazık ...
bence de benimleeliyor, önceki istekli halleri kaybolmuştu çünkü.. 1 2 ay daha zaman gecirip sonra ben ısınamadım diyip beni bırakcaktı gibime geliyor.. ben hiç bir iletişime gecmicem bundan sonra, onun da beni arıcağını sanmıyorum, baksana helallik istemek için aradı, inşallah çok iyi bi evliliğin olur dedi, ben bu saatten sonra umut görmüyorum bu ilişkide dedi, dönmez ki..

kızlar kendimi bi boşlukta hissediyorum çok kötüyüm nasıl atlatıcam bu durumu? nolur bişeyler yazın.. benim yüzümden mi geldik bu hale?

Ada'm resmen evlilik vaadiyle seni kullanmak istemiş, ama sen ona bu yüzü vermeyince eteğindeki taşları dökmüş. Verilmiş sadakan varmış yavrum senin. Kalk şükret.
Var böyle erkekler, böyle sapıklar var, evlilik ayağına kızları cinsel anlamda istismar ediyorlar maskeleri de dindarlık bazılarının yani. Sen be şanslı bi kızsın ki oyun başından dağılmış.
Ada'ma bak ya nişan öncesi ısınalım diye kızı ailesinden gizli otele götürüyor. Ayrı oda falan hikaye, o odalar birleşirdi malum Nasıl ısınacak başka? Pis sapık

Ada'm resmen evlilik vaadiyle seni kullanmak istemiş, ama sen ona bu yüzü vermeyince eteğindeki taşları dökmüş. Verilmiş sadakan varmış yavrum senin. Kalk şükret.
Var böyle erkekler, böyle sapıklar var, evlilik ayağına kızları cinsel anlamda istismar ediyorlar maskeleri de dindarlık bazılarının yani. Sen be şanslı bi kızsın ki oyun başından dağılmış.
Ada'ma bak ya nişan öncesi ısınalım diye kızı ailesinden gizli otele götürüyor. Ayrı oda falan hikaye, o odalar birleşirdi malum Nasıl ısınacak başka? Pis sapık
nedense halen daha konduramıyorum, çünkü ailemle tanıştı, beni ailesiyle tanıştırdı, böyle bişeye cesaret edebilirmiydi? bugüne kadar hiç öyle bişey yaşamamış haram diye, bana öyle bişey yapabilirmiydi?gerci nişanlandıktan sonra imam nikahı kıymak istiyodu, nişanlı bi şekilde yine tatile çıkmak istiyodu önceki konuşmalarımızda.. evlenince bile kapanmamı istiyodu bu adam, eski konularımda var :KK43:

Allah belasini versin. Serefsiz pislik. Karsindaki insan ya insan. Deneme tahtasi mi bu, isinirsa olcak, isinmazsa olmayacak? Ne bok saniyor kendini acaba. Gelip senin hayatina girip, ortaligi karistirip, sonrada begenmedim cikip gidicem deme luksunu nerden buluyor? Kardesim senin hic abin ya da arkadasin falan yok mu? Şunu bi temiz dovsunler. 10 gun yerinden kalkamasin da, ondan sonra cehennemin dibine kadar yolu var. Defolsun gitsin. Ama yaptiklari yanina kâr kalmasin.

Allah belasini versin. Serefsiz pislik. Karsindaki insan ya insan. Deneme tahtasi mi bu, isinirsa olcak, isinmazsa olmayacak? Ne bok saniyor kendini acaba. Gelip senin hayatina girip, ortaligi karistirip, sonrada begenmedim cikip gidicem deme luksunu nerden buluyor? Kardesim senin hic abin ya da arkadasin falan yok mu? Şunu bi temiz dovsunler. 10 gun yerinden kalkamasin da, ondan sonra cehennemin dibine kadar yolu var. Defolsun gitsin. Ama yaptiklari yanina kâr kalmasin.
canım benim bi de veda konuşmasında diyo ki, ben sana yanlış bişey yapmadım, denedik olmadı, elini bile tutmadım, başkaları gibi bişey yapıp ortada bırakmadım, tamam hatalarım olmuş olabilir ama benim vicdanım rahat diyo.. neden aradın ozaman diyorum hazır ben sana mesaj cekmişim bitirmişim, helallik istemek için aradım diyo bi de.. helal etmedim tabi.. allah bin türlü belasını versin..

selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan başka türlü bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?

1 NİSAN GÜNCELLEME:

kızlar dün ben mesajı saat 2 gibi çekmiştim, gece saat 10 gibi bana cevap yazdı, senin kafan karışmış sağlıklı düşünemiyosun şimdi arkadaşlardayım yarın ararım konuşuruz dedi, bugün aradı ben müsait değildim 1 saat sonra döndüm, şimdi arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz akşam ararım seni dedi, ben de sen beni hep böyle sona at bakalım dedim, o da dün benim şarjım bitmişti arkadaşlardan şarj aldım zorla şarj ettim zaten sonra sana yazdım dedi.. neyse bu gece 11 gibi aradı, beni faceten instagramdan silmişsin, yüzüğü de göndermişsin dedi, evet dedim, başladı anlatmaya, ben sana yanlış bişey yapmadım, evet başta acele etmiş olabilirim hata yaptım ama zaten bizim görüşme amacımız anlaşırsak evlenmekti dedi, ben de emin olmadan adım atmıcaktın ozaman dedim, hata yaptım evet diyo ısrarla..ben senin elini bile tutmadım, sana yanlış bişey yapmadım, olabilir anlaşamadık dedi.. bana bi türlü ısınamamış başından beri, neden dedim bilmiyorum sebebini ısınamadım işte diyo.. madem ısınamadın adım atmasaydın dedim, zamanla ısınırım sandım bunun için çabaladım, seni ilk gördüğümde hayır asla olmaz demedim olabilir dedim ama ısınamadım diyo.. ama evlenelim diye adımlar atan da o.. ben çok iyi biriymişim ahlaklıymışım evlenilcek kızmışım ama bunlar evlilik için yeterli değilmiş, ben nişanım yaklaşırken içimin kıpır kıpır olmasını istedim bu yüzden erteledim, ısınsaydım nişanlancaktık ısınamasaydım ozaman yolları ayırcaktık dedi.. hatta ısınmak için istemiş bu tatile gitmeyi, düne kadar hala umudu varmış ikimiz için ama artık umudu kalmamış.. ben onu silmişim heryerden yüzüğü göndermişim o yüzüğü bana nasıl takcakmış bi daha..ben ona açık kapı bırakmamışım..böyle hemen ayrılıyosam ozaman evlensek hemen boşanalım dermişim.. bi de hakkını helal et dedi,inşallah çok iyi bi evliliğin olur iyi bi mesleğin olur gercekten çok iyi yerlere gelmeni isterim dedi.. ben de hakkımı helal etmiyorum sen ikiyüzlü davrandın git bakalım şimdi benden zayıfını küçüğünü bul asla hakkımı helal etmiyorum etmicem de hoşçakal dedim kapattım telefonu..
Oh çok iyi yapmışsın kardeş. Beyefendi kendine kukla arıyor herhalde istediği şekilde yönlendireceği istediği şekilde giydirebilecegi falan . Ayrıca nasıl yanlış bir şey yapmamış yahu yaptığı doğru bir hareket yokmuş ki . Sen en iyisini yapmışsın hayırlısı buymuş bence zaten . Yolun açık olsun çok daha iyilerini ve kendine en uygun insanı bulursun inşallah

Oh çok iyi yapmışsın kardeş. Beyefendi kendine kukla arıyor herhalde istediği şekilde yönlendireceği istediği şekilde giydirebilecegi falan . Ayrıca nasıl yanlış bir şey yapmamış yahu yaptığı doğru bir hareket yokmuş ki . Sen en iyisini yapmışsın hayırlısı buymuş bence zaten . Yolun açık olsun çok daha iyilerini ve kendine en uygun insanı bulursun inşallah
inşallah canım benim.. benim bu aşk işlerinde bir türlü yüzüm gülmedi, bu yüzden hep hatayı kendimde arıyorum, bu kadar sabretmemin sebeplerinden biri de buydu, acaba sorun bende mi diye.. benim de hatalarım oldu, güvenemiyodum ona, sorguluyodum bana soğuk davrandıkca, başka kızlarla konuşacak diye aklım çıkıyodu.. ona bağlandığımın farkındaydı, bilmiyorum ben mi bu hale getirdim bu ilişkiyi.. ama beni en çok yaralayan sana başından beri ısınamadım demesi ve yaşımı sonradan sorun etmesi..

Evet aslinda sen bu hale getirdin durumunu. Adam apacik sinyalleri vermis en basindan beri. Hatta eski sevgilisini unutamadigini citlatmis. Tabi sucsuz degil kendisi. Ama canim sen birdaha güvenmedigin erkekle evlilik düsünme en basindan sil at. Kendi hislerine güven. Bu adam bir öyle bir böyleymis en basindan zaten anormallik var. Seven erkek ilgisiz de olmaz. Sen ilgisiz kaliyorum dediysen demekki ortada bir sorun varmis o hernekadar yok dese de sen huzursuzmussun. Birdaha sözlere hemen inanma sana ne hissetirdigine odaklan. Söylenen herseyi unut koy bir kenara zaten pek de mutlu huzurlu degilmissin onun yaninda bunu düsün. Olayin detaylarina bogulmaya gerek yok .. sen mutlu degildin mi? degildin..eee ozaman ne diye hala düsünüyorsun sorguluyorsun. Elbet seni mutlu edecek sana kendini iyi hissetirecek ve aklinda soru isaretleri birakmayacak biri cikar insallah.

Evet aslinda sen bu hale getirdin durumunu. Adam apacik sinyalleri vermis en basindan beri. Hatta eski sevgilisini unutamadigini citlatmis. Tabi sucsuz degil kendisi. Ama canim sen birdaha güvenmedigin erkekle evlilik düsünme en basindan sil at. Kendi hislerine güven. Bu adam bir öyle bir böyleymis en basindan zaten anormallik var. Seven erkek ilgisiz de olmaz. Sen ilgisiz kaliyorum dediysen demekki ortada bir sorun varmis o hernekadar yok dese de sen huzursuzmussun. Birdaha sözlere hemen inanma sana ne hissetirdigine odaklan. Söylenen herseyi unut koy bir kenara zaten pek de mutlu huzurlu degilmissin onun yaninda bunu düsün. Olayin detaylarina bogulmaya gerek yok .. sen mutlu degildin mi? degildin..eee ozaman ne diye hala düsünüyorsun sorguluyorsun. Elbet seni mutlu edecek sana kendini iyi hissetirecek ve aklinda soru isaretleri birakmayacak biri cikar insallah.
canım haklısın ben en başından hissettim anormallikleri, ama ben sorguladıkca bu sefer beni suçladı, sen çok sorguluyosun, bi rahat bırak kasma akışına bırak, sevgi zamanla olur dedi.. bi de evlenme teklif etti ya onu düşündüm, o da söyledi değer vermesem evlenme teklif edermiyim diye.. daha iyisini bulamam mesleği iyi diye kabullendim sustum oturdum.. sonra nünü alamadığım şekilde gelişti olaylar..

işte benim anlamadığım başta çok hevesli davrandı evlenme teklif etti eve geldi ailemle tanıştı nişan için izin aldı sonraları yok ben sevmekte zorlanıyorum, yok hazır değilim birbirizi daha iyi tanıyalım dedi, şimdi de bunlar işte..
Iyyyy.Isabet olmus hic uzulme.Seni sevmeyenle ne isin var.

canım haklısın ben en başından hissettim anormallikleri, ama ben sorguladıkca bu sefer beni suçladı, sen çok sorguluyosun, bi rahat bırak kasma akışına bırak, sevgi zamanla olur dedi.. bi de evlenme teklif etti ya onu düşündüm, o da söyledi değer vermesem evlenme teklif edermiyim diye.. daha iyisini bulamam mesleği iyi diye kabullendim sustum oturdum.. sonra nünü alamadığım şekilde gelişti olaylar..

Olaylari dillendirmeyelim akisina birakalim kafasinda ilerlemek istemis iste. Belki bir ask dogar birseyler olur sanmis.
Ama zorlamayla olmuyor. Sen akisina biraksaydin dahi olmiyacakmis. En basinda elektriklenme yoksa aranizda sonradan öyle büyük bir ask ortaya cikmaz.
Sende keske daha iyisini bulamam diye düsünmeseydin. Ikinizde ayni zorlamayla veya mantiksal ilerlemissiniz duygusuz bir sekilde bence.
Sen yinede evlilik hayalleri icerisinde yuva kurma hevesinde baglanmissin ona az cok. Ama ona karsi büyük bir ask vs hissettigini sanmam?
Aslinda detaylari gözardi ederek büyük parcaya bakarsan senin icin hayirlisi olmus bu ayrilik. O yüzden hic üzülmene gerek dahi yok. Bakarsin karsina biri cikar asik olursun kimbilir :KK66: ozaman sükredersin olmadi diye..
Herseyin bir hayiri vardir zaten. Bundan ders cikar, kendi hislerine güven ve kendi mutlulugunu düsün.. karsindaki sana ne hissettiriyor ve söyledikleriyle uyusuyormu celiskisiz bir sekilde bunlara önem ver.

Olaylari dillendirmeyelim akisina birakalim kafasinda ilerlemek istemis iste. Belki bir ask dogar birseyler olur sanmis.
Ama zorlamayla olmuyor. Sen akisina biraksaydin dahi olmiyacakmis. En basinda elektriklenme yoksa aranizda sonradan öyle büyük bir ask ortaya cikmaz.
Sende keske daha iyisini bulamam diye düsünmeseydin. Ikinizde ayni zorlamayla veya mantiksal ilerlemissiniz duygusuz bir sekilde bence.
Sen yinede evlilik hayalleri icerisinde yuva kurma hevesinde baglanmissin ona az cok. Ama ona karsi büyük bir ask vs hissettigini sanmam?
Aslinda detaylari gözardi ederek büyük parcaya bakarsan senin icin hayirlisi olmus bu ayrilik. O yüzden hic üzülmene gerek dahi yok. Bakarsin karsina biri cikar asik olursun kimbilir :KK66: ozaman sükredersin olmadi diye..
Herseyin bir hayiri vardir zaten. Bundan ders cikar, kendi hislerine güven ve kendi mutlulugunu düsün.. karsindaki sana ne hissettiriyor ve söyledikleriyle uyusuyormu celiskisiz bir sekilde bunlara önem ver.
evet mantığıma uyuyodu ama ben sevmeye başlamıştım, onun gibi ısınamama sorunum yoktu.. benim anlamadığım ya baştan ısındı yalan söylüyo şimdi, çünkü bi insan ısınamaığı birine haldır huldur nasıl evlenme teklif eder, ya da bu çocuk kafasına estiği gibi davranıyor, bilemiyorum.. çünkü bi insan hiçbişey hissetmediği birine neden evlenme teklif etsin, ısrarla ilk başta acele etsin ki? gercekten çıkamıyorum işin içinden.. çocuk oyuncağı mı bu?

evet mantığıma uyuyodu ama ben sevmeye başlamıştım, onun gibi ısınamama sorunum yoktu.. benim anlamadığım ya baştan ısındı yalan söylüyo şimdi, çünkü bi insan ısınamaığı birine haldır huldur nasıl evlenme teklif eder, ya da bu çocuk kafasına estiği gibi davranıyor, bilemiyorum.. çünkü bi insan hiçbişey hissetmediği birine neden evlenme teklif etsin, ısrarla ilk başta acele etsin ki? gercekten çıkamıyorum işin içinden.. çocuk oyuncağı mı bu?

Zaten düsündükce hic cikamazsin isin icinden. Onun ne düsündügünü niye neden yaptigini salla gitsin.
Senin benim veya cogu kisinin bakis acisinda dengesiz bir hali var zaten cocugun...yaptigi seyler hic olgunca degil birkere.
Ama bunu düsünerek ilerleyemezsin. Sen kendini düsün.. bir öyle bir böyle olan bir insanla evlenmek istermisin? Sana ilgisiz davranan seninle ilgi verme konusunda ayni fikirde olmayan biriyle ömür gecermi ? Senin dis görüsünü elestiren biriyle evlilik güzel mi olurdu? Mutlu olurmuydun onunla ? Bunlara odaklan daha iyi bence.
Hic hirsa kapilarak ona beddua ederek kendini acinacak durumda görme. Hersey bir tecrübe ve hersey insanlar icin. Bu konudan ders cikarirsan birdaha ki sefere en basindan siler atarsin böyle dengesiz insanlari hayatindan.

inşallah canım benim.. benim bu aşk işlerinde bir türlü yüzüm gülmedi, bu yüzden hep hatayı kendimde arıyorum, bu kadar sabretmemin sebeplerinden biri de buydu, acaba sorun bende mi diye.. benim de hatalarım oldu, güvenemiyodum ona, sorguluyodum bana soğuk davrandıkca, başka kızlarla konuşacak diye aklım çıkıyodu.. ona bağlandığımın farkındaydı, bilmiyorum ben mi bu hale getirdim bu ilişkiyi.. ama beni en çok yaralayan sana başından beri ısınamadım demesi ve yaşımı sonradan sorun etmesi..
İllaki hatalarınız olmuştur karşılıklı ama bu ilişkinin bitmesinin sebebi onun bu tavırlari . Sana ısınamadım başından beri ne ya o zaman en başından söyleseymiş bunu ilişki ilerledikten ve belli bir aşamaya geldikten sonra değil . Ayrıca başka kızlarla konuşacak diye aklının çıkması ya da güvenememen normal bence çoğu kız bunu düşünür ki güveni boşa çıkaran tavırlar sergilemiş. Senin de yüzün gülecek canım inşallah sabret

Back
X