- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi sezarsalataa
1 NİSAN GÜNCELLEME:
kızlar dün ben mesajı saat 2 gibi çekmiştim, gece saat 10 gibi bana cevap yazdı, senin kafan karışmış sağlıklı düşünemiyosun şimdi arkadaşlardayım yarın ararım konuşuruz dedi, bugün aradı ben müsait değildim 1 saat sonra döndüm, şimdi arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz akşam ararım seni dedi, ben de sen beni hep böyle sona at bakalım dedim, o da dün benim şarjım bitmişti arkadaşlardan şarj aldım zorla şarj ettim zaten sonra sana yazdım dedi.. neyse bu gece 11 gibi aradı, beni faceten instagramdan silmişsin, yüzüğü de göndermişsin dedi, evet dedim, başladı anlatmaya, ben sana yanlış bişey yapmadım, evet başta acele etmiş olabilirim hata yaptım ama zaten bizim görüşme amacımız anlaşırsak evlenmekti dedi, ben de emin olmadan adım atmıcaktın ozaman dedim, hata yaptım evet diyo ısrarla.. bana bi türlü ısınamamış başından beri, neden dedim bilmiyorum sebebini ısınamadım işte diyo.. madem ısınamadın adım atmasaydın dedim, zamanla ısınırım sandım bunun için çabaladım, seni ilk gördüğümde hayır asla olmaz demedim olabilir dedim ama ısınamadım diyo.. ama evlenelim diye adımlar atan da o.. ben çok iyi biriymişim ahlaklıymışım evlenilcek kızmışım ama bunlar evlilik için yeterli değilmiş, ben nişanım yaklaşırken içimin kıpır kıpır olmasını istedim bu yüzden erteledim, ısınsaydım nişanlancaktık ısınamasaydım ozaman yolları ayırcaktık dedi.. hatta ısınmak için istemiş bu tatile gitmeyi, düne kadar hala umudu varmış ikimiz için ama artık umudu kalmamış.. ben onu silmişim heryerden yüzüğü göndermişim o yüzüğü bana nasıl takcakmış bi daha..bi de hakkını helal et dedi, ben de hakkımı helal etmiyorum sen ikiyüzlü davrandın git bakalım şimdi benden zayıfını küçüğünü bul asla hakkımı helal etmiyorum etmicem de dedim..
Ben burada ne görüyorum biliyor musun ? Kurnaz bir erkek görüyorum. Söylediği ele tutulur hiç bir yanı yok . Yok ısınamadım , yok ilerde ısınırım bildiğin kafalamaya çalışıyor seni, aklınca onunla tatile gideceksin sırf o ısınsın diye onun isteklerine evet diceksin sırf o sevsin diye , evlenmeye falan niyeti yok emin ol ! Evlenmek isteyen adam belkilerle hareket etmez net olur , ona göre adımlar atar. Bu adam dönse dahi kabul etme . Arama sorma, msj atma inan pişman olursun. Keşke son konuşmada hakkımı helal etmiyorum demek yerine '' en doğru karar bu deseymişsin''. Zamanına yazık ...