- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Senin eşin kendi ailesini kuramamış canım kendi çocuğundan ayrıyken yiyeniyle foto koyması senin göreceğini sinir olacağını bildiği halde mahsus yapıyor, bu adamdan hayır gelmez canım evli kaldığın sürece onun bunun yalakalığını yapıp durur.bu zihniyetteki insanlar kendilerine hiç ilgi gösterme sülalesine göster daha çok hoşuna gider.sen bununla evli kaldığın sürece eşinle değil ailesiyle evli olacaksın kendi aileni atıp onun ailesini tutacaksın ancak böyle geçinirsin.kesinlikle alabileceğin herşeyi al ya bu zihniyeti böyle kabul edip devam yada ayrıl gitsin
Böyle baskı kurarak ailelerinden daha çok tiksindiriyorlar haberleri yok kalın kafalıların gücü bir sana yetiyor işte onlara diyemiyorYa bu kadae olur. cok dogru soyledin. Ailesinin hic onemsemiyordu evlenmeden once. Benim ailemdeki birlik beraberligi gordu kendi ailesinde de istedi.
ama o birlik beraberligi ben saglayacakmisim.
mesela annesine gideriz esim tv yi acar baska bi yerde tv izler ben annesiyle muhabbet ederim..etmezsem yorgunsam laf olur.
daha bi haftalik anneyken esim bana annemi neden aramiyosun babami kardesimi neden aramiyosun diye her gun basimim etini yedi. Onlara da demiyo ki mihriyi aramiyosunuz bebegi sormuyosunuz. Hos. Ben hiicccc boyle beklntim yoktur ne esimdrn ne ailesinden.
Eşiniz normal değil,ama sizde bu evliliğe çok fazla ailenizi soktuğunuzu kabul edin.
Evliliğinizin başından beri anne babanızın sürekli sizin etrafınızda olması adamda "ailesini dışlamaya çalıştığınız" fikrini oluşturmuş .
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
vay canına bu işin de iki tarafı var yani...canim en başından beri bütün konularını biliyorum. senin evliliğinin bitme sebebi eşinin ya
da senin ailenizi çok sevmeniz değil. maalesef senin sürekli ailem demendi.
lütfen biraz özeleştiri yap. hangi eş kabul eder
çocuğunun mevlüdünü bile annenler de yaptın.
yok çok gelen olacakmış da vs. falan. sen evinde yapardın kv de gelirdi
annenlerin akrabalarından da gelebilen gelirdi.
maalesef sen eşine babalık yapması
kp ye ve kv ye de dedelik ve babaannelik yapması için fırsat vermedin.
kv kp isterse gelsin burda görsün diyorsun ama canım bunu kimse kabul etmez
neden torunlarını oğullarının evinde değil de dünürlerinin evinde görsünler.
maalesef sizin evliliğinizi sen bitirdin ve hala bunu kabul etmiyorsun .lütfen özeleştri yap.
diğer küstüğünde eşin annenne tepkili sen hala eşinin doktor rendavusunu geleceğini bile bile
anneni de götürdün. sonra eşinle barıştığında bütün yorumlarında bak onu muma cevirdim falan tarzında
yorumlar yaptın. canım inan sana üzülüyorum ama bu yazdıklarımı lütfen
iyice oku ve dışardan seni ve eşini hiç tanımayan bir göz olarak biri bunları diyorsa ve senin anlatıklarınla
diyorsa biraz özeleştri yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?