ve ben de bosanan anne oluyorum

Kesinlikle bi psikologa gidicem. kendimi iyi hissetsem de bilincaltimi temizlsmek ve eski neseme kavusmak icin gidicem.

Kizlar bizim dini ve siyasi fikir ayriligimjz da var. Onu ben oldugu gibi kabul ettim.istedigi politikaciyi sevsin istedigi hocayi dinlesin. Ama o benim tarafsiz olmami ya da iste denk gelirse begendigim ilahiyatcilari dinlememk istemedi. Onun partisi onun hocasi olacak.
hoca derken kim oldugunu anladiniz Zaten. Gundemdeki hoca.
Ustelik bu durumu muthis gizliyor. Bunu ona hic soylemesem de hic tasvip etmiyorum.
Ben neysem oyum. Ama o oyle gorunmuyor disarda.

Silkelen kurtul su adamdan ya. Hocası anası danası onun olsun.

Al nafakanı da biriktir cocuğun icin. İlerde lazım olur.

Seninle aynı zamanda doğum yaptık, gördüm ki bir tane evladın sevgisini hicbir erkek veremez.

Aile konusunda tamamen katılıyorum sana ama eşinin yontulamayan bir yönü var. Bencilliği. Kendi aclığı kendi susuzluğu vs vs. Hamile bir kadına su almayacak kadar vicdansız, cocuklu bir kadına taksi cevirmeyecek kadar da acımasız bir adam.

icdanim rahat ama minik ogluma bakinca icim aciyor. oy oyyy canım bu cümlen bitirdi beni gerçekten onlara hiç kıyılmıyorr .yolun açık olsun hiç düşünmedn bütün haklarını al derim

bak sana başka bir bakış açısı sunayım
yukarıdaki yazında hep şu var senin ailen benim ailem.......(amacım asla seni yermek değil)
ikiniz tek bir ailesi var eşin sen ve çocuğundan oluşan çekirdek aile.
sizinkiler anne baba olduğu için gerçekleri görüp seni doğru yönlendiremediler...nedeni seni çok sevmeleri...
tabi ki hiçbirimiz ağaç kovuğunda çıkmadık hepimizin bir ailesi var ama
bunu doğru yere konumlandırırsan kimseyi kırmazsın
belki başkaları senden daha çok ailesi ile görüşüyordur ama
senin ki daha çok göze batıyordur nedeni ise senin yaptığın küçük basit hatalar
ama bu hatalar karşı tarafta farklı bir olguya sebep oluyorsa büyük olaylara sebep oluyor
en büyüğü de bir çocuğun annesi ve babası ile birlikte yaşama şansının elinden alınması
gerçekten eşin iyi bir baba olamayacak kadar kötü bir insan mı
biraz ara verelim ben babamlara gideyim derken aslında ne diyorsun biliyor musun
seni evladında ayırmayı göze alıyorum evladımın da en güzel günlerinde seni mahrum ediyorum
aynı şeyi sen haksız olsan bile eşin dese ki evladımı alıp annemler gidiyorum biraz ara verelim dese
hepimiz burda topa tutarız.
bir çocuk için anne ne ise baba da odur.
eşiniz çocuğu babamlara götürcem dediğinde(evet yanlış)siz karşı çıktınız neden çünkü sizsiz olmaz
ama siz alıp babanızgile getirdiniz(yanlış)çocuk babasız olmaz(çok büyük hatalar yoksa)
vs vs vs
her şeye kendiniz kadar eşiniz gözüyle de bakın...
sizin küçük yanlışlarınız eşinizi büyük yanlışlara sürükledi
kendinizi ve çocuğunuza bir iyilik yapıp objektif olun
çocuğunuz babasına ihtiyacı var
sizin de bu aşama da eşinize ihtiyacnız var...

Akli sira seni kiskandirmaya calisio yegeniyle ne hakkin varsa hepsini al ogluna hem baba h anne olursun dik dur kendinede sifat takma yok bosanan anne falan gormek isterse zaten sakincak bi insanda deilsin yoluna bak o insandan ne koca ne baba olur allah yolunu acik etsin

canım siyasi konuda ki olayınızı okumuştum. aynı konu yüz de yüz bizde var..eşim ve beniim aramda.
hatta eşimin ailesi ve benim ailem arasında..
ama inan ben hiç yokmuş gibi davranıyorum
böyle bir şeyin asla aramıza girmesine izin vermem
eşim bazen konuşur beni yönlendrmeye çalışır
ama ben sadece içten içe üzülürüm böyle bir olaya kendini kaptırdığı için
onun dışında asla onu veya ailesini veya başka birini yönlendirmeye çalışmam
bazen eşim bu konuda kırıcı bile konuşur ama ben onun cahilliğine verir
ve kendi görüşümün ne kadar değerli olduğunu bir kere daha görürüm.
sonuçta bizler siyasetçi değiliz tek bir oyumuz var
onu da seçim zamanı kimseye hesabını vermeden ve tartışmadan kullanırız.
bazen karşımızda ki bazı konularda hassassa onu kırmmamak adına susmamız lazım
biz böyle yaparsak sonra başka bir konuda da o susar
hiç bir siyasi görüş bir çocuğun babasız ya da annesiz büyümesinde daha üstün değildir.

önceki konunuzu biliyorum. siz elinizden geleni yaptınız o vicdansız adama rağmen. değişmez o adam yani, kendi inadından kendi öz çocuğunu bile aramamış sormamış kaç gündür. iyi ki bir mesleğiniz, işiniz de varmış. şu adamdan kurtulun rahat edin.

Çok üzüldüm senın adına..Çocuk ıcın verılen sans ve kaybedılen zaman ve duzen...Aynen ben gıbısın Boşa vakıt kaybı olmus ayrıl ve gecmıste kaybettıklerını dusunmeden onune bakmaya calıs..Ne gerekıyorsa almaya bak tazmınat,nafaka vs..

Sizi hatırladım yaşadıklarınız beni çok etkilemiş ve eşimle de paylaşmıştım eşinize ve ailesine yazıklar olsun siz güçlü bir insansınız aileniz arkanızda hiç kormayın ve üzülmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah... herseyde bir hayır vardır belki sizin ve çocuğunuz için en hayırlısı budur hakkınız da sonuna kadar arayın lütfen bizi de gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim

İnanın okurken gözlerim doldu çok üzüldüm kendimi sizin yerinize koydum da... Mutlaka hakkınızda hayırlı olan budur çünkü karşıda sizi haketmeyen bir adam var ne yazık ki.. Nafaka isteyince de mahkeme uzadıkça uzuyor psikolojiler daha çok yipraniyor kuzenim boşanma sürecinde ondan biliyorum bir yıldır gidip geliyor neredeyse... yine de sizin kararıniz ne yapsanız hakkınız... Rabbim yardımcınız olsun masum Bebeğinizin bahtini güzel etsin...

He bu arada kp ve gorumcem ilk is beni facebooktan silmisler. Esim ve kv silmemis.
hayret ettkm.
esim instagramdan yegenine cubuk kraker yediren fotografini paylasmis.
benim.ogluma babaligi dedesi ve dayilari yapiyor. Bu adalet mi kizlar?

kamuda çalışıyorsan ve maaşın iyiyse senin lehine nafakaya hükmedilmez. ancak çocuğun için iştirak nafakasına hükmedilir. ona da sen istesen de, istemesen de hükmedilir zaten.

Kadinin ailesiyle olan bagi sorun edilmis ama neden ki? Bence adamin gurur duymasi lazim. Ailesi tarafindan sevilen, desteklenen bir esi var diye. Kiskanmak niye? Bu da benim bakis acim.

boşuna çekişmeli hale getirme, boşan, ayrıca maddi manevi tazminat davası aç.

çarşambanın gelişi perşembeden bellidir maalesef senin durumunda evliliğinin gidişatının bu yönde olacağını diğer konularında çoğumuz söylemiştik. Hele ki dışarıdan bir göz daha net görebiliyor.

Ama evlilik bu yolun sonunu görsende yolun sonuna varmadan kestirip atmak çok zor. Hep bir umut oluyor insanda ya düzelirse diye.

Bundan sonra eşin tekrar barışmak isterse ne yapacaksın hiç düşündün mü? Eşin evi terk edip bir hafta sonra hiç birşey yokmuş gibi gelmişti çünkü.

Hakkında hayırlısı olsun, Allah herşeyi kararlamıştır çocuğun için sağlam durmalısın. Bir uzmandan yardım alırsan çok rahat atlatırsın inşallah. Lohusalık, ardından bunca hengame, ayrılık derken psikolojin alt üst olmuştur.

Cekismeli davada eger size hamileyken vurdugunu siddet uyguladigini taniklarla ispat edebilirseniz tazminat alirsiniz.
Anlamadigim su var: Siz biraz ayri kalalim diye annenize gittiyseniz ve bir daha da evinize donmediyseniz o zaman evi terk etmekten kusurlu taraf siz olursunuz. Cunku evi terk etmek demek evlilik birligini temelinden sarsmak demek hakimlerin gozunde. En cok kusurlu olan da bu durumda karsi tarafa, ki eger talep ederse, tazminat oder.Bir avukata detaylari danisin.
Cok uzuldum. Allah yardimciniz olsun. Sadece sunu soyleyebilirim erkekler maalesef bosaninca sadece esten degil cocuktan da bosaniyor gibi hissediyor. Tum erkekler oyle olmasa da genelde boyle. Bir de babalik duygusu erkeklerde sonradan kazaniliyor.
Benim esim de terk ettiginde oglumu hic aramamisti. Cok sasirmistim. Cunku ogluma cok duskundu. Bosandiktan sonra baba oldugunu hatirladi.
Neler yasadiginizi, gecmiste neler oldugunu, eski konularinizi bilmiyorum ama oglum gibi babasiz buyuyen cocuklara cok uzuluyorum. Esinizin aranizda ne gecerse gecsin, hele ki hamile bir bayana el kaldirmasi cok kotu. O el de bir kere kalkarsa hep kalkar zaten, ki iyle olmus anladigim kadariyla.
Allah yardimciniz olsun. Sabredin. Olaylari akisina birakin, sakin olun. Hersey olacagina variyor inanin.

He bu arada kp ve gorumcem ilk is beni facebooktan silmisler. Esim ve kv silmemis.
hayret ettkm.
esim instagramdan yegenine cubuk kraker yediren fotografini paylasmis.
benim.ogluma babaligi dedesi ve dayilari yapiyor. Bu adalet mi kizlar?
Tam çıkıyorken okudum çok üzüldüm üff bir anne olarak çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…