- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
çok üzgünüm keşke bunları yaşamamış olsaydınız. elbette nafaka isteyin. ve sakın ailemin başına dert oluyorum diye düşünmeyin bu sizi iyice yıpratır, bunun yerine güçlü durmaya çalışın. yine de geç kalmış sayılmazsınız, eğer bebeğiniz bir şeylerin farkına varıyorken bunları yaşasaydınız onun psikolojisi ciddi anlamda etkilenirdi. ve lütfen kendinizi kötü hissettiğiniz anda konuşmak, dertlerinizi anlatmak için bir psikoloğa gidin yani sadece rahatlamak için. inanın çok daha huzurlu hissedeceksiniz. bu aşamada size kolay gelsin ve geçmiş olsun
Silkelen kurtul su adamdan ya. Hocası anası danası onun olsun.Kizlar bizim dini ve siyasi fikir ayriligimjz da var. Onu ben oldugu gibi kabul ettim.istedigi politikaciyi sevsin istedigi hocayi dinlesin. Ama o benim tarafsiz olmami ya da iste denk gelirse begendigim ilahiyatcilari dinlememk istemedi. Onun partisi onun hocasi olacak.
hoca derken kim oldugunu anladiniz Zaten. Gundemdeki hoca.
Ustelik bu durumu muthis gizliyor. Bunu ona hic soylemesem de hic tasvip etmiyorum.
Ben neysem oyum. Ama o oyle gorunmuyor disarda.
Aile konusunda tamamen katılıyorum sana ama eşinin yontulamayan bir yönü var. Bencilliği. Kendi aclığı kendi susuzluğu vs vs. Hamile bir kadına su almayacak kadar vicdansız, cocuklu bir kadına taksi cevirmeyecek kadar da acımasız bir adam.insancıl olmayan bir yanı vardı ama konu sahibi eşinin bu insancıl yanını ortaya çıkarması için
bazı şeyler yapmış. hepimiz içinde bastırmaya çalıştığımız kötü yanlarımız vardır ama
bazen birileri gelir özellikle bizim o yanlarımızı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar
He bu arada kp ve gorumcem ilk is beni facebooktan silmisler. Esim ve kv silmemis.
hayret ettkm.
esim instagramdan yegenine cubuk kraker yediren fotografini paylasmis.
benim.ogluma babaligi dedesi ve dayilari yapiyor. Bu adalet mi kizlar?
boşuna çekişmeli hale getirme, boşan, ayrıca maddi manevi tazminat davası aç.Kizlar buarada durust olayim. Biseyi atlamiyayim.
esim ailemin yanina geldikten 10 gun sonra arayip aynen bu ifadeyle "bebegi hazirla annemlere goturcem" dedi sinirli sinirli.
ben de o bensiz hic bi yere gidemez desim sakince. "gelirsin arabanin arkasinda oturursun" diyip lutfetti. Kabul etmedim.
Sonra o da gelmedi ve hic aramadi.
Buarada avukatim da bebek icin her zaman nafaka alirsim da kendin icin calismaya donunceye kadar alirsin dedi. Omur boyu istersen cekismeli bosanirsiniz bebek ve senin icin yipratici olur dedi.
bazen seytan diyo bebegim zaten babasiz buyuyecwk bundan daha zor bisey olamaz, cekismeli bosan, zorla her turlu. (Maddi durumu iyi)
Tam çıkıyorken okudum çok üzüldüm üff bir anne olarak çok üzüldümHe bu arada kp ve gorumcem ilk is beni facebooktan silmisler. Esim ve kv silmemis.
hayret ettkm.
esim instagramdan yegenine cubuk kraker yediren fotografini paylasmis.
benim.ogluma babaligi dedesi ve dayilari yapiyor. Bu adalet mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?