- 19 Ocak 2015
- 418
- 168
- 48
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Hakkinizda hayirlisi olsun canimkızlar öncelikle profilime bakıp beni takip ettiğiniz için teşekkürler.
siteye giriyorum. başlığıma ve bebekle ilgili başlıklara bakıp çıkıyorum.
eşimle barışmadım.
bu kadar olayın ardından barışmam düşünülemez.
ama epey olaylar oldu.
konuştuk.
o kavga etti ben sakindim.
babamı suçladı.
neden sahip çıkmış. eşim dövmüş müymüş sövmüşmüymüş. babam zaten kızını torununu yanında istiyormuş
o konuştu ben sinirden ne dediğimi bile bilmiyorum.
aklım başıma sonradan geldi.
gecenin bir yarısı mesajla saydırdım. gece saat 2.5 ta beyfendi dışardaymış.
neyse ertesi gün yine buluştuk.
bu ağladı.
senin annen baban oğlun yanında dedi.
ben de "senin yanında olmamız için bişey yapmadın" dedim. suçlu babam ya da ben değil, ben lohusayken benden hizmet bekleyen ailen ve onlara beni ezdiren sensin dedim.
oğlum ve seni yanımda istiyorum dedi. yok dedim olmaz.
çok gururlu kibirli.
terapiste gidelim dedi.
her gün canı istediğinde oğlunu ve beni soran mesajlar atıyor.
ailesinden bir tek babaannesiyle halası iyi insanlar. babaannesinin eşinin ismini verdik oğluma. bizim ayrılacağımızı duyunca eve doktor çağırmışlar. fenalaşmış. bebeği bi tek hastanede gördü.
haftasonu babaannesine gidicez.
annesi babası da görmek istiyorlarmış.
hiç aramadılar hiç çabaları olmadı görmek için. sadece laf. ben de işim var dedim.
kötülük mü kötülük.
ama eski yazdıklarımı yaşadıklarımı bilen hakverir.
torunlarını çok sevselerdi, öldü mü kaldı mı bi ararlardı. hadi beni sevmiyorlar annemi babamı da sevmiyorlar. abimlerle hiç bi olayları yok. onları arayıp sorsalardı.
ben barışmak istemiyorum.
her gece evlendiğimden beri yaşadığım her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.
annemin babamın göz yaşları yeni kurudu yüzlerinde.
3 aydır yaşadığımı bir ben bilirim.
bir kadın kolay kolay evini ailesini dağıtmaz.
lütfen benim konularımı bilmeyen okumayan yorum yazmasın.
Esinin boyle isine geliyor galiba. Oh ne ala 5 kurus masraf yok bebek aglama derdi yok yardim isteyen es yok. Yok yok yok. Sen ise baslayinca gel barisalim derse şaşmam valla. Bebegin zor gunleri bitecek sen para kazanacaksin bebegin masrafini cikaracaksin. O adim atmiyorsa boşanma icin sen adim at artik. Bu saatten sonra ondan sana veya bebegine hayır beklemiyorsun herhalde ?
ben bebegin masraflari konusunda istekte bulunman taraftariyim.
sevgili arkadaşım seni çok merak ediyorum inşallah olanlar yazarsin.. Allah mutlu etsin seni ve bebeğini eşinin yokluğunu hissettimesin .
Hanımefendi siz bu konuda endişelenmeyin.
Zaten forumda her konuda ama istisnasız her konuda barış, yuvanı kurtar, yuva kolay kurulmuyor gibi zeka ürünü tavsiyeler dönüp duruyor.
Sizin evliliğinize devam etmek istememeniz dahi tek başına ispatıdır bitmesi gerektiğinin.
Eşiniz size şiddet uyguladı zaten daha önce. Kötü ve ağır şeyler de söyledi, bu yüzden dövdüm mü sövdüm mü demesi çok saçma.
Umarım mutlu olur, bebeğinizle geleceğe emin adımlarla ilerlersiniz.
aptalasik canım sağol. inşallah bebeğimle böyle daha mutlu olurum.
buarada para iste diyenlere söyliyeyim. son buluşmada dedim ki üzüntüden sütüm çekildi. çocuk maşallah iştahlı dakikası geldimi hemen çığlığı basıyor. haftada iki kutu mama gidiyor. hızlı büyüyor. kıyafet yetiştiremiyorum.. paket paket bezler bitiyor. sormuyorsun. hazır çocuk. nasıl olsa iyi bakılıyor. dedesinin durumu iyi. bakarlar diyorsun dedim.
benden niye para istemedin diyor. ölür müsün öldürür müsün. lafa bak. ben zaten konuşmuyorum. telefonu açıp bebeğin ihtiyaçları bunlar para lazım mı diyecektim.
sen sormuyorsun ki bebeğin ihtiyacı var mı? görmeye geliyosun cebinden 5 kuruş çıkarıp bebeğe bişey alırsın demiyorsun. dedim
üzüldü mü artık hak mı verdi neyse çıkardı biraz para verdi.
paraya ihtiyacımız yok çok şükür. ama baba olarak hiç mi bi insan da sorumluluk olmaz yahu?
şimdi bana babaanneye giderken bebeğe alışveriş yaparız diyor.
bu mesajları görünce iyice sinirleniyorum. cevap yazmıyorum.
ne ne neeeeeaptalasik canım sağol. inşallah bebeğimle böyle daha mutlu olurum.
buarada para iste diyenlere söyliyeyim. son buluşmada dedim ki üzüntüden sütüm çekildi. çocuk maşallah iştahlı dakikası geldimi hemen çığlığı basıyor. haftada iki kutu mama gidiyor. hızlı büyüyor. kıyafet yetiştiremiyorum.. paket paket bezler bitiyor. sormuyorsun. hazır çocuk. nasıl olsa iyi bakılıyor. dedesinin durumu iyi. bakarlar diyorsun dedim.
benden niye para istemedin diyor. ölür müsün öldürür müsün. lafa bak. ben zaten konuşmuyorum. telefonu açıp bebeğin ihtiyaçları bunlar para lazım mı diyecektim.
sen sormuyorsun ki bebeğin ihtiyacı var mı? görmeye geliyosun cebinden 5 kuruş çıkarıp bebeğe bişey alırsın demiyorsun. dedim
üzüldü mü artık hak mı verdi neyse çıkardı biraz para verdi.
paraya ihtiyacımız yok çok şükür. ama baba olarak hiç mi bi insan da sorumluluk olmaz yahu?
şimdi bana babaanneye giderken bebeğe alışveriş yaparız diyor.
bu mesajları görünce iyice sinirleniyorum. cevap yazmıyorum.
Oncelikle basina gelenler icin umarim Allah mukafatlandirir. (her skntinin ardindan bir mukafati vardir Allah'in)kizlar eski konularimi bilEn bilir.
bilmeuen icin kisa ozet:
hamileyken esim arabada tartisirken sacimi cekip tikat atmisti.
sonra annenin evine birakiyorim diyip vazgecmisti. Kendi gitmek istemisti.
araya benim ailem girip yapmayin etmeyin diye iyi niyetli baristirmisti.
sonra yine bi tartismanin ardindn ben 5 aylik hamileyken evi terketmisti.
babasi araya girmisti. Bi hafta sonra ne ozur ne bisey buarasi benim evim diyip bavullariyla geri gelmisti.
o gece evde o uyurken komsumuz olan annemlerden su istedigim icin olay cikmis kapiya su getiren abimi kovmustu. Abim sakindir bisey dememisti ama babam gelip artik dayanmayio tartismisti.
ve neyse sonra bi sekilde her sey yavas yavas duzelir gibi olmustu. Benden bi sans isteyip bebegim dogacagi halde annemlere uzak bi yere tasinmamizi istemisti. Kabul etmistim.
Ve en som.
Bebek dogdu.
kimseden beklentim yoktu ama lohuselik midir nedir bebege iyi bakamiycagimdan korktum. Annem bir ay kv 4 gun kaldi ( esim annesinin guya bi ay kalacagini torununa bakacagini iddia ediyodu. benim beklentim yoktu)
kv gidecegi gun kp evdeyken hem bebegimi emzirip hem uyutup hem babasina cay hazirlamadigim ac misin tok musun diye sormayi unuttugum, evin uzakligindan dert yandigim ve babama babacim dedigim kp ye babacim demedigim icin esimle ipler koptu.
en aon benden sehir disina ciktigi icin ailesinim yaninda bebekle kalmami istedi. Ben de sen gelince beraber kalalim dedigimden ciddi kavga cikti.
ailesinin evinde kalmiyosam o yokken, yeni evimizden tasinmak istiyosam, bebek buyudgunde eski isime donmek istiyosam annemin evine birakacakmis.
Ben de tamam dedim. Psikolojik ve fiziksel olarak buna katlanamiyirum dedim.
seni seviyorum ama anlasamiyoruz biraz ara verelim dedim. Beni arama biraz arama ama bebegini istediginde gel gor sor dedim.
karli bir gunde taksi tut goturemiycem dedi.(ise gidiyodu) abimi aradim geldi aldi.
ve bebegim 3.5 aylik ve 1 aydir babasi olacak adam bi kere bile bebegim nasil diye aramadi.
en son 15 gun once bi adam aradi. Esim avukat tutmus.
anlasmali bosanmak istiyormus.
ben de avukat tuttum.
Bana bi cok kez burda ta basinda bosan diyen olmustu. Ben bebegim icin sans vereyim diye her seferinde barismistim. Ama hata etmisim.
Ne kv ye ne kp ye ne gorumceme tek bir hakaret etmedim. Ne yuzlerine ne arkalarina. Ama esim her tartismada her seyi soyledi ailem icin.
Vicdanim rahat ama minik ogluma bakinca icim aciyor.
annemle babama da oyle. Yasli insanlar. Cocuklari evlendirdik. Rahata erdik diyeceklerine ben ciktim baslarina.
avukatim avukatini aradi ne talep edeceklermis diye.
ne haklarim varsa istiycem. Bilen bilir kamuda calsiyorum. Dogum iznindeyim. maasim fena degil. Yine de kendime nafaka isteyeyim mi?
siz ne dusunuyorsunuz?
işte böyle babalar var cnmmm malesefki bnmkide tam 4aydır aramıyor sormuyor görmüyor bile nasıl birsey merk bile etmiyor allh yardımcın olsunkizlar eski konularimi bilEn bilir.
bilmeuen icin kisa ozet:
hamileyken esim arabada tartisirken sacimi cekip tikat atmisti.
sonra annenin evine birakiyorim diyip vazgecmisti. Kendi gitmek istemisti.
araya benim ailem girip yapmayin etmeyin diye iyi niyetli baristirmisti.
sonra yine bi tartismanin ardindn ben 5 aylik hamileyken evi terketmisti.
babasi araya girmisti. Bi hafta sonra ne ozur ne bisey buarasi benim evim diyip bavullariyla geri gelmisti.
o gece evde o uyurken komsumuz olan annemlerden su istedigim icin olay cikmis kapiya su getiren abimi kovmustu. Abim sakindir bisey dememisti ama babam gelip artik dayanmayio tartismisti.
ve neyse sonra bi sekilde her sey yavas yavas duzelir gibi olmustu. Benden bi sans isteyip bebegim dogacagi halde annemlere uzak bi yere tasinmamizi istemisti. Kabul etmistim.
Ve en som.
Bebek dogdu.
kimseden beklentim yoktu ama lohuselik midir nedir bebege iyi bakamiycagimdan korktum. Annem bir ay kv 4 gun kaldi ( esim annesinin guya bi ay kalacagini torununa bakacagini iddia ediyodu. benim beklentim yoktu)
kv gidecegi gun kp evdeyken hem bebegimi emzirip hem uyutup hem babasina cay hazirlamadigim ac misin tok musun diye sormayi unuttugum, evin uzakligindan dert yandigim ve babama babacim dedigim kp ye babacim demedigim icin esimle ipler koptu.
en aon benden sehir disina ciktigi icin ailesinim yaninda bebekle kalmami istedi. Ben de sen gelince beraber kalalim dedigimden ciddi kavga cikti.
ailesinin evinde kalmiyosam o yokken, yeni evimizden tasinmak istiyosam, bebek buyudgunde eski isime donmek istiyosam annemin evine birakacakmis.
Ben de tamam dedim. Psikolojik ve fiziksel olarak buna katlanamiyirum dedim.
seni seviyorum ama anlasamiyoruz biraz ara verelim dedim. Beni arama biraz arama ama bebegini istediginde gel gor sor dedim.
karli bir gunde taksi tut goturemiycem dedi.(ise gidiyodu) abimi aradim geldi aldi.
ve bebegim 3.5 aylik ve 1 aydir babasi olacak adam bi kere bile bebegim nasil diye aramadi.
en son 15 gun once bi adam aradi. Esim avukat tutmus.
anlasmali bosanmak istiyormus.
ben de avukat tuttum.
Bana bi cok kez burda ta basinda bosan diyen olmustu. Ben bebegim icin sans vereyim diye her seferinde barismistim. Ama hata etmisim.
Ne kv ye ne kp ye ne gorumceme tek bir hakaret etmedim. Ne yuzlerine ne arkalarina. Ama esim her tartismada her seyi soyledi ailem icin.
Vicdanim rahat ama minik ogluma bakinca icim aciyor.
annemle babama da oyle. Yasli insanlar. Cocuklari evlendirdik. Rahata erdik diyeceklerine ben ciktim baslarina.
avukatim avukatini aradi ne talep edeceklermis diye.
ne haklarim varsa istiycem. Bilen bilir kamuda calsiyorum. Dogum iznindeyim. maasim fena degil. Yine de kendime nafaka isteyeyim mi?
siz ne dusunuyorsunuz?
evet canım haberdar. ama duyunca sinirlenmiş. neden ben şartlarımı söylemişim :) salak mı ne. soruyosunuz söylüyoruz şartlarımızı.ne ne neeeee
babaanneye mi götürcekmiş çocuğu seni de mi mihriban neden?
para istemek konusunda iyi yapmışsın
senin boşanırken ki şartlarından haberdar dimi arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?