ve ben de bosanan anne oluyorum

Hakkinizda hayirlisi olsun canim

ben bebegin masraflari konusunda istekte bulunman taraftariyim.

sevgili arkadaşım seni çok merak ediyorum inşallah olanlar yazarsin.. Allah mutlu etsin seni ve bebeğini eşinin yokluğunu hissettimesin .

aptalasik canım sağol. inşallah bebeğimle böyle daha mutlu olurum.

buarada para iste diyenlere söyliyeyim. son buluşmada dedim ki üzüntüden sütüm çekildi. çocuk maşallah iştahlı dakikası geldimi hemen çığlığı basıyor. haftada iki kutu mama gidiyor. hızlı büyüyor. kıyafet yetiştiremiyorum.. paket paket bezler bitiyor. sormuyorsun. hazır çocuk. nasıl olsa iyi bakılıyor. dedesinin durumu iyi. bakarlar diyorsun dedim.

benden niye para istemedin diyor. ölür müsün öldürür müsün. lafa bak. ben zaten konuşmuyorum. telefonu açıp bebeğin ihtiyaçları bunlar para lazım mı diyecektim.

sen sormuyorsun ki bebeğin ihtiyacı var mı? görmeye geliyosun cebinden 5 kuruş çıkarıp bebeğe bişey alırsın demiyorsun. dedim

üzüldü mü artık hak mı verdi neyse çıkardı biraz para verdi.

paraya ihtiyacımız yok çok şükür. ama baba olarak hiç mi bi insan da sorumluluk olmaz yahu?

şimdi bana babaanneye giderken bebeğe alışveriş yaparız diyor.
bu mesajları görünce iyice sinirleniyorum. cevap yazmıyorum.

Evet sanirim ziyarete giderken goz boyama olarak alisveris yapmak istiyor. Ilgili alakali baba ama kapris yaparak bosanmak isteyen mihri !

kizmakta haklisin.
ama bence su an bosanmakla hata yapiyorsun.
bence iyice surundur, gorunuse gore akli basina geliyor gibi.

bir bak bakalim, duzelme ihtimali olabilirmi.

her cocugun mumkunse anne ve babayla saglikli bir bicimde yasamaya hakki var.
belki yavas yavas akli basina geliyordur kocanin.

Alllah yardımcın olsun
Bu adam düzelecek ama biraz odun.
Akıl edemiyor sana ve çocuğunuza sahip çıkmayı.
Amaaaa aileden bir cacık olmaz.
Konuyu takip ediyordum. Gelişmeler olumlu gibi geldi bana.
Babalık sonradan öğrenilen bir şey. Eşin daha farkında bile değil baba olduğunun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

ne ne neeeee
babaanneye mi götürcekmiş çocuğu seni de mi mihriban neden?
para istemek konusunda iyi yapmışsın
senin boşanırken ki şartlarından haberdar dimi arkadaş?

Hamile olan biri olarak çok üzüldüm.Yani bebeğimi babası sormasa,(hadi beni sormasın aramasın,bir derece) çok içim acır.O kadar masum,o akdar binbir zahmet ve meşakkatle dünyaya gelmiş candan parça yavrucağın suçu ne,ona nasıl kıyar nasıl sormaz...Allah kimsenin kalbinden vicdanını almasın.

Oncelikle basina gelenler icin umarim Allah mukafatlandirir. (her skntinin ardindan bir mukafati vardir Allah'in)
Kesinlikle cocuguna nafaka istemelisin orasi kesin kesin
Ben kendim icin istemedim ama dusunuyorum keske isteseydim diye cunku benim dugunde takilan butun altinlarimi aldilar kizima gelen altinlari aldilar mihir hakkimi aldilar elimde 0 bebgimle kaldim. keske isteseydim diyorum
ama basindan beri kizim icin iyi nafaka aliyorum oyuzden sesimi cikarmiyorum (ayda 150€) 2sene sonra 200€ talep edicem biraz buyumesini bekliyorum
Al bacim hakkin varsa al

bir erkek böyle şeylerre karışmamalı yok annen baktı annem bakıcak gibi..
seni sinirlendirmek amacı hala üstüne gidiyor konuların..ne desem bilemedim

işte böyle babalar var cnmmm malesefki bnmkide tam 4aydır aramıyor sormuyor görmüyor bile nasıl birsey merk bile etmiyor allh yardımcın olsun

Cnm aranizda fark ettigim bisey oldu esinin ailesinden hoslanmiyorsun ya (eminmki haklisindr bende gorusmuyorum 7 aydir cnku cok mutluym onlarn sesini bile duymamak yetiyo bana)
Esinde senin ailenden hoslanmiyor sanirim...
Nasil esinin ailesine takildiysan acaba esinde senin ailene mi takti kafayi baksana babani sucluyo..
Nasil ailesini on plan yapan erkekler yzunden evlilikler yipraniyor ya oda sen ailendeni ön plan yapiyorsn diye mi bu sekilde acaba..
Para yonunden bisey sormamasinida bence seni dgl aileni yipratmaya calisiyor gibi geldi bana..
Benm esimde kizim olduktan snra buyuyenlerden..bende bitiriyodum ailesinn yuzunden ama esim U dönüsü yapti..7 ay oldu dönüsü yapali inanki daha yeni yeni ısındım esime cok sogumustm..
Benm ailemde sennki gibiydi ve esim bu surecte resmen dusman oldu onlara kendi kardesini kabul etmiyodm senn abinde gelmeyecek o zmn diyodu ki abimn bize en ufak zarari yoktu..snradan bi gun bnm annemde babamda sensin dedi bende bnmde annem babam sensin bak bu gurbette sendn baska kimsem yok dedm hep bunu duymak istedim senden dedi..
Sanirm erkekler en cok kendilerinin onemsenmesini istiyr..ben ailemi asla ezdirmem asla da uzulmelerine izin vermem ama esimin yannda 1.plan esimi yapar gibi konusuyrm konu acilsa cnku anladm ki benden hep ilk tercih olmasini istiyr..boyle yaptikcada beni daha cok onemsiyr..
Annesinin beni uzdugunu bile bile ayni ortama sokardi defalarca smdi 7 aydir tek bi anne lafi duymadm agzindan..
Hani diyorm seninkide mi bunu istiyo onemse beni simart beni hep benmle ilgilen?:\\

ne ne neeeee
babaanneye mi götürcekmiş çocuğu seni de mi mihriban neden?
para istemek konusunda iyi yapmışsın
senin boşanırken ki şartlarından haberdar dimi arkadaş?
evet canım haberdar. ama duyunca sinirlenmiş. neden ben şartlarımı söylemişim :) salak mı ne. soruyosunuz söylüyoruz şartlarımızı.
boşanmak istemdiğimi söyleyecekmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…