ve ben de bosanan anne oluyorum

Sonuna kadar haklısın düşüncelerin doğrultusunda devam et bu hayat senin canım

canım boşver sen elinden geleni yapmışsın
bırak şimdi o düşünsün
daha o hiçbişeyin bilincinde değil belliki
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım..
hakkınıda sonuna kadar al.

şartları duyunca korkmuş seninkiler
avukat da yalan söylüyor gibime geldi
aklınca sana görünüp şartlar konusunda seni mi yumuşatmaya çalışıyor nedir

Dava için gerekli prosedürü sizin avukat başlatsın. Bu şekilde olmuyor mu? Daha fazla uzatmanın anlamı yok sanki.

Canım o adam babalığı haketmiyor..Sonuna kadar haklısın boşa şunu babalığı haketmiyor ama nafaka al mutlaka..Öyle kolay kolay kurtulmasın

oğlunuzun ne suçu var? lütfen boşanma olayın da çocukları katmayın.Siz görüşmek istemeyebilirsiniz ama istediğin de evladını görmek zorunda!!!

Adam istediğinde çocuğunu görebilir diye birşey yok. Adam bir ay çocuğunu görmeyecek, bir ihtiyaç var mı dye sormayacak, ilgilenmeyecek sonra çıkıp "aaa bu haftasonu goresim geldi, bir annesini arayayım" diyecek hanımefendi de tıpış tıpış gidip gösterecek, öyle mi? Yazık o daha kuçucuk. Babasını gormediği bir ay içinde unutmuştur bile. Hadi eş boşanır anladıl da çocuğun gunahı ne?

Mihribancim eski konunu da takip etmistim cok uzuldum gelinen noktaya
Insallah hersey gonlunce olur bundan sonra bebisinle birlikte sana saglikli mutlu uzun omurler dilerim canim

belki ayrılmak istemiyordur hatasını anlamıştır düzelir olmazmı ?

eşinizle görücü usulü mü evlendiniz?

Hakkinizda hayirlisi olsun. Umarim yavrunla cok mutlu olursun ve bu zor günleri beraber atlatirsiniz.

Son durum şu

Bütün hafta mesajına cevap vermedim

Cuma akşamı: yarın saat16.00? Diye yazmış

Cumartesi iki kere aradı.
Sonra mesaj attı. Oğlumu görmek istiyorum bi sorun mu var diye sormuş

Ben de rahatsızım yatıyorum yazdım.(gerçekten hastaydım)

Sonra geçmiş olsun. Ciddi bişey mi yazmış.
Yine cevap vermedim.
Neyse o zaman ben gidiyorum. Müsait zamanını bildir lütfen oğlumu görmek istiyorum demiş.

60 günde oğlu sadece iki kere aklına geldi,
Çocuğun ayagına giymeye çorabı yok donu yok onu sormuyo aryıp da.
Sağ mı ölü mü merak etmiyor.
O kadar sinirliyim o kadar sinirliyim ki karşımda olsa sinirimi çıkarıcam.
Bundan sonra da çok gelişme oldu.
Sinirim ondan aslında.

Ama yazmaya zaman bulamıyorum. Of!!!!!!!!!!!!!!!

Cocuk icin para versin essek gbii
Hesaba bile alma oyle herifi kafana bile takma
Oglunla ailenle guzel vakit gecir kendine deger ver iyi bak kendine

Esinin boyle isine geliyor galiba. Oh ne ala 5 kurus masraf yok bebek aglama derdi yok yardim isteyen es yok. Yok yok yok. Sen ise baslayinca gel barisalim derse şaşmam valla. Bebegin zor gunleri bitecek sen para kazanacaksin bebegin masrafini cikaracaksin. O adim atmiyorsa boşanma icin sen adim at artik. Bu saatten sonra ondan sana veya bebegine hayır beklemiyorsun herhalde ?

ben bebegin masraflari konusunda istekte bulunman taraftariyim.

sevgili arkadaşım seni çok merak ediyorum inşallah olanlar yazarsin.. Allah mutlu etsin seni ve bebeğini eşinin yokluğunu hissettimesin .

kızlar öncelikle profilime bakıp beni takip ettiğiniz için teşekkürler.
siteye giriyorum. başlığıma ve bebekle ilgili başlıklara bakıp çıkıyorum.
eşimle barışmadım.
bu kadar olayın ardından barışmam düşünülemez.
ama epey olaylar oldu.
konuştuk.
o kavga etti ben sakindim.
babamı suçladı.
neden sahip çıkmış. eşim dövmüş müymüş sövmüşmüymüş. babam zaten kızını torununu yanında istiyormuş
o konuştu ben sinirden ne dediğimi bile bilmiyorum.
aklım başıma sonradan geldi.
gecenin bir yarısı mesajla saydırdım. gece saat 2.5 ta beyfendi dışardaymış.
neyse ertesi gün yine buluştuk.
bu ağladı.
senin annen baban oğlun yanında dedi.
ben de "senin yanında olmamız için bişey yapmadın" dedim. suçlu babam ya da ben değil, ben lohusayken benden hizmet bekleyen ailen ve onlara beni ezdiren sensin dedim.
oğlum ve seni yanımda istiyorum dedi. yok dedim olmaz.
çok gururlu kibirli.
terapiste gidelim dedi.
her gün canı istediğinde oğlunu ve beni soran mesajlar atıyor.
ailesinden bir tek babaannesiyle halası iyi insanlar. babaannesinin eşinin ismini verdik oğluma. bizim ayrılacağımızı duyunca eve doktor çağırmışlar. fenalaşmış. bebeği bi tek hastanede gördü.
haftasonu babaannesine gidicez.
annesi babası da görmek istiyorlarmış.
hiç aramadılar hiç çabaları olmadı görmek için. sadece laf. ben de işim var dedim.
kötülük mü kötülük.
ama eski yazdıklarımı yaşadıklarımı bilen hakverir.
torunlarını çok sevselerdi, öldü mü kaldı mı bi ararlardı. hadi beni sevmiyorlar annemi babamı da sevmiyorlar. abimlerle hiç bi olayları yok. onları arayıp sorsalardı.

ben barışmak istemiyorum.
her gece evlendiğimden beri yaşadığım her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.
annemin babamın göz yaşları yeni kurudu yüzlerinde.
3 aydır yaşadığımı bir ben bilirim.

bir kadın kolay kolay evini ailesini dağıtmaz.
lütfen benim konularımı bilmeyen okumayan yorum yazmasın.

Hanımefendi siz bu konuda endişelenmeyin.

Zaten forumda her konuda ama istisnasız her konuda barış, yuvanı kurtar, yuva kolay kurulmuyor gibi zeka ürünü tavsiyeler dönüp duruyor.

Sizin evliliğinize devam etmek istememeniz dahi tek başına ispatıdır bitmesi gerektiğinin.

Eşiniz size şiddet uyguladı zaten daha önce. Kötü ve ağır şeyler de söyledi, bu yüzden dövdüm mü sövdüm mü demesi çok saçma.

Umarım mutlu olur, bebeğinizle geleceğe emin adımlarla ilerlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…