Ve biz de bosaniyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi ki imam nikahımız yok ha isteyen gider verir dilekçeyi bu ne, hiç duymadığım kelimeler, süt kardeşler filminden izlediğim kadarıyla 3 kere diyince hülle yapıyorlardı
inançlı degılsın o zaman ..cunku ınanclı olsan esım dedıgın kısyle zına degıl nıkah yapardın..ınancsızsan tabıkı saygı duyulması gereken bır konu ..

Boşuna demiyoruz mehir isterken talak hakkının birini isteyin diye.
Ama kime söylesem bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor.Ne kadar ciddi bir durum aslında.
Öyleymiş gerçekten. Kimse böyle bişey dememişti deselerdi isterdim

yani uste kurdugum cumlenın bıran yanlıs oldugunu farketım ozurdılerım..ama ınanclı bırı yanı Allaha ınanan bırı nıkah yapmalı ALLAH katında evlı sayılması ıcın..nıkah yapmadım dıyorsun..ozamn ınancın olmıyabılır bunada saygı duyulması gerek dıyorum..

ya canim su kizlara ben burdan sinir oldum.Sen gercekten kocana guveniyorsan kizlarla ilgisi yok diyorsan bosuna adama yuklenme.O kizlar bir yazar uc yazar bes yazar bakarki karsilik yok belki en kotu ihtimalle biraz daha cirkinlesip ileri gider ama illa durur yani tek basina napabilirki.Kocan karsilik vermez onlarda yazmayi keser sanki enayi erkekmi yok baskasina takarlar .Hamilesinde bosuna yuvanda huzursuzluk cikarip o asifteleri sevindirme derim.Hani kocan onlara ilgili olsa boyle demezdim.uzuldum ben size .Insallah en kisa zamanda araniz duzelir.Gerkirse aile buyuklerini araya koyun.
Yere göğe sığamıyorum içim daralıyor resmen. Nası bu hale geldik. Bebeğim hep stres hissetti en çok onun hakkına giriyorum

Belki de hayatımda hiç bu denli yılışık kadın görmediğimden bilemiyorum ama ben bir kadının bu kadar yapışkan olabileceğine inanamıyorum yaa, hele ki tersleniyorsa, telefonlara çıkmasın açmasın hiç o saatte çok acil ne olabilir doktor değil dimi bu kişiler,yani hayat mematlık bir durum yok,ertesi is gününde konuşulsun, telefona bakmadı diye kim ne diyebilir eşine,bir üst müdür mü, ona durumu anlatır iş aksıyor mu hayır, müdür ne dice ille kızlarla konuş mu, bir erkek bu kadar set çektiktensonra kadın artık üstüne atlayamaz ya, sana neden bağırıyor bu kadar kızlara bağırsın savcılığa veririm desin
Malesef çok gurursuz insanlar var. Tlf da engelledik face de engelledik ama bi yolunu buluyorlar. Garip bakın ben bile eşimi şuan aramıyorum gurur yapıp. Ama her kadın bir değil. Bazılarının en mutlu olduğu şey başkasının mutsuzlugu

Yere göğe sığamıyorum içim daralıyor resmen. Nası bu hale geldik. Bebeğim hep stres hissetti en çok onun hakkına giriyorum

Ya sen kndi cocugunla ilgilen bırak onu yaa.sana yardımcı olacağı yerde neyin peşine dusmus bide sen adamdan ozurmu bekliyosun.yakalanabilirim eşim bana kırılabilir diye düşünmeyen adam gelipte senden ozur dilemez.dilerse de uckurugu için diler.

yani uste kurdugum cumlenın bıran yanlıs oldugunu farketım ozurdılerım..ama ınanclı bırı yanı Allaha ınanan bırı nıkah yapmalı ALLAH katında evlı sayılması ıcın..nıkah yapmadım dıyorsun..ozamn ınancın olmıyabılır bunada saygı duyulması gerek dıyorum..

Kıyan kıysın ben kıymayın mı demişim de saygı duymadığımı ima etme gereği duydun,ben iyiki kıymadım demişim değil mi yorumum orda

Dini nikahın şartları resmi nikahta birebir yerine getiriliyorsa ayrıca dini nikah gerek yoktur nedir şartlar, evlenme niyetinin yoruma açık olmayacak şekilde ifade edilmesi, şahitlerin müslüman ve en az birinin erkek olması, kadının evlendiği erkeğin gayrimüslim olmaması,çiftin süt kardes olmaması

Bu şartlar resmi nikahta gözetildi ise imam nikahına gerek yoktur isteyen gelenek olarak gene kıydırabilir ama zaruri değildir bilmem anladın mı

Madem çok.merak.ettin ben ve eşim inançlıyız, zina lafını aynen iade ediyorum
KİB!

Kıyan kıysın ben kıymayın mı demişim de saygı duymadığımı ima etme gereği duydun,ben iyiki kıymadım demişim değil mi yorumum orda

Dini nikahın şartları resmi nikahta birebir yerine getiriliyorsa ayrıca resmi nikah gerek yoktur nedir şartlar, evlenme niyetinin yoruma açık olmayacak şekilde ifade edilmesi, şahitlerin müslüman ve en az birinin erkek olması, kadının evlendiği erkeğin gayrimüslim olmaması,çiftin süt kardes olmaması

Bu şartlar resmi nikahta gözetildi ise imam nikahına gerek yoktur isteyen gelenek olarak gene kıydırabilir ama zaruri değildir bilmem anladın mı

Madem çok.merak.ettin ben ve eşim inançlıyız, zina lafını aynen iade ediyorum
KİB!
size
saygı duymuyorsunuz demedım..ama ıyıce arastırırsan ımam nıkahının sartlarındakı farklılıkları goreceksınız..resmı nıkahın ımam nıkahı yerıne gectıgıne ınanıyorsanız o zman esınız bosol kelımesını kullandıgında Allah katında yıne bosanmıs olacaksınız zaten..yazdıgınızdakı celıskılerı anlamadım acıkcası..ço degısık bakıs acınız var..

size
saygı duymuyorsunuz demedım..ama ıyıce arastırırsan ımam nıkahının sartlarındakı farklılıkları goreceksınız..resmı nıkahın ımam nıkahı yerıne gectıgıne ınanıyorsanız o zman esınız bosol kelımesını kullandıgında Allah katında yıne bosanmıs olacaksınız zaten..yazdıgınızdakı celıskılerı anlamadım acıkcası..ço degısık bakıs acınız var..

Sen araştır kardeşim benim inancım bana seninki sana

Hangi ulkede geciyor bu olay? Mehir, telak, bos ol... hangi adalet sistemine gore?
Pardon ama siz Turkiye Cumhuriyeti vatandasi misinizi yoksa baska bir ulkenin mi?

Devletle imam nikahının ne ilgisi var . Her dinin nikahı yapılmıyor mu .

Benim nikahım inancım eşimin boşaması dert oldu millete

Mune Mune abla kusura bakma ama ilk kez adını etiketleyerek kib yapıyorum

İyiki alıntı yapmışım
istersenız on kere alıntılayın soyledıgımı ınkar edecek arkasında duramıyacak kadar karektersız bır ınsan degılım.ozur dılemem gerekırsede dılerım uste yaptıgım gıbı..ama cok degısık bır bakıs acınız var ve ınanclı bırının ıykı kıydırmamısım lafı nereye gıdıyor ben anlıyamıyorum..isterse banlasın yonetıcı..ama cok degısık kelıme bulamıyorum

istersenız on kere alıntılayın soyledıgımı ınkar edecek arkasında duramıyacak kadar karektersız bır ınsan degılım.ozur dılemem gerekırsede dılerım uste yaptıgım gıbı..ama cok degısık bır bakıs acınız var ve ınanclı bırının ıykı kıydırmamısım lafı nereye gıdıyor ben anlıyamıyorum..isterse banlasın yonetıcı..ama cok degısık kelıme bulamıyorum

E niye sildin o zaman o kelimeyi madem arkasındasın

Nikahımla ilgili görüş talep eden şüpheye düşen ben değilim, yoruma açık değil benim durumum, ben imam nikahı kıydırmadım siçe doğru mu diye sormadım

3 adet donemi değil 3 ayrı zamanda söylemesi gerekiyor bu da arka arkaya olmaması demek yoksa aradan 1 ay geçmesi demek değil. Bildiğim kadarıyla. Sinirle de olsa ağızdan çıktı bir kere. Bence buNu iyice araştırın. Çünkü isin ucunda nikahsız olmak var.

Nikahımla ilgili görüş talep eden şüpheye düşen ben değilim, yoruma açık değil benim durumum, ben imam nikahı kıydırmadım siçe doğru mu diye sormadım
bakın son kez yazıyorum..benım kımsenın ınancıyla nıkahıyla ısım yok olmazda dedıgım gibi..ama alenen ben ıyıkıde nıkah kıydırmamısım lafının nerelere gıdebılecegını uzerınden ne anlamlar cıkabılecegını bır dusunun ıstersenız..ben cogu zaman burda farkettıgım uzere dını nıkah hafıfe alınıyor ve saygı duyulmuyor..ozet olarak ınancsızsanız bırsey dıyemem saygı duyarım..ama ınanclı bır ınsan bu kelımeyı kullanmamalı demek ıstedım ..neyse vesselam..bosa kurek sallıyorum..

Back
X