...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
73
Selamlar herkese.başından yazayım eğer kötü yorum yapacaksanız hiç yazmayın.çünkü bana bir dokunsan şu an bin ağlarım o kadar üzgün hassasım şu anda(((demek bildiğiniz gibi kv 11 i dönüyor buraya.70 gün olacak.6 yıllık evliyim ilk kez şu 6 yıl boyunca şu 70 günü yaşadığım yeri sevmeye başlamıştım o günleri hatırladıkça ağlıyorum,kimse bana karışmaz,kimse uyumama karışmaz giymeme karışmaz hayatı zindan etmez kendim istediğimde istediğim yere gider gelirdim .ama niye bitiyor ki bu niye yine cehennem geri dönerki?((hele dün beni arayıp “benim gelmeme evi temizleyin ben burda ölüyorum çalışmaktan gelip görürsem oralar kötü beni kınamayın”

Hic bisey anlmdim
Cehennem kaygana çalışıyor evine geri geliyor,gelin kaygana aynı evde oturuyorlar,diyor ki,gelin evi temizle dağınık görmeyim yoksa külahları değişiriz diyor Türkçe meali.

Yorum siparişi de var aynen napalım nilu ona hayır buna olmaz , halinden memnunsun o zaman otur kaynananla ye kocandan dayağını. Her şeye hayır diyen insan halinden memnundur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…