Çok komiksin !Kaynana gelirsem yasadigin özgürlük biticek
Demiş salisim
Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşerKaynana gelirsem yasadigin özgürlük biticek
Demiş salisim
Allah yardımcın olsun ben sana üzülüyorumCehennem kvnin tab
Bizle
Evet mahalle aynı evdeHem elti hem kv ile aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Eşinizden şiddette mi goruyorsunuz?
Eski konunuzu bilmiyorum
Ev hazır değilAllah yardımcın olsun ben sana üzülüyorum
ama bazen insan kendi yaratır fırsatlarını
hep beraber yaşamak zaten zor birde elti de var
neden ayrılmıyorsun ?
Ama kadın kendi evinde. Niye kavga ediyorsunuz? Kadın evden gidip evini size mi bıraksın istiyorsunuz?Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
Bu evde bir tek gelin ben değilim eğer her şeyi benden bilirse ben de susmayacağımCehennem kaygana çalışıyor evine geri geliyor,gelin kaygana aynı evde oturuyorlar,diyor ki,gelin evi temizle dağınık görmeyim yoksa külahları değişiriz diyor Türkçe meali.
Eltine neden bişey denmiyor, nedeni çok belli değil mi?Bu evde bir tek gelin ben değilim eğer her şeyi benden bilirse ben de susmayacağım
O zaman cehenmmen karşılıklı olucakBen tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
Hem elti hem kv ile aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Eşinizden şiddette mi goruyorsunuz?
Eski konunuzu bilmiyorum
İki çocuğu, Kocası, kocasının kardeşi, eltisi ve kayınbabasi var. Ev de saray değil,aile apartmanı değil. 3 odalı bir evonu anlamadım başka kim var ki
Selamlar herkese.başından yazayım eğer kötü yorum yapacaksanız hiç yazmayın.çünkü bana bir dokunsan şu an bin ağlarım o kadar üzgün hassasım şu anda(((demek bildiğiniz gibi kv 11 i dönüyor buraya.70 gün olacak.6 yıllık evliyim ilk kez şu 6 yıl boyunca şu 70 günü yaşadığım yeri sevmeye başlamıştım o günleri hatırladıkça ağlıyorum,kimse bana karışmaz,kimse uyumama karışmaz giymeme karışmaz hayatı zindan etmez kendim istediğimde istediğim yere gider gelirdim .ama niye bitiyor ki bu niye yine cehennem geri dönerki?((hele dün beni arayıp “benim gelmeme evi temizleyin ben burda ölüyorum çalışmaktan gelip görürsem oralar kötü beni kınamayın”
Abi varya sırf burdaki üyelerden tırstığım için Türkçem ilerledi hani işe yaradı. Ya hu siz Türkiyede doğup büyümüşsünüz bu nasıl bir Türkçedir anlamıyorum ya hu Fransızca gibi .Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
Yok yok günahını alma. Azerbaycan'da doğmuş evlenip rusyaya gitmiş:) bu cileye orada katlanıyorAbi varya sırf burdaki üyelerden tırstığım için Türkçem ilerledi hani işe yaradı. Ya hu siz Türkiyede doğup büyümüşsünüz bu nasıl bir Türkçedir anlamıyorum ya hu Fransızca gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?