...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu kadın kendi evine geliyor sonuçta. İki aydan fazladır evinden uzaktaymış, evde iki gelin, üç tane de adam var. Geldiğinde yol yorgunu iş mi yapsın? Olması gereken zaten derli toplu temiz bir ev, geliş saatine göre hazırlanmış abur cubur ya da yemek. Beğenmeyen ayrı eve çıksın.
Bazen eşimden geç geliyorum eve. Eğer ortalık toplanmadıysa hafiften cinnet geçirecek gibi oluyorum.
Oğlum bir sebeple eşiyle birlikte benimle yaşayacaksa iyi kötü benim de kendimce kurallarım olur. Sorry.

Hem elti hem kv ile aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Eşinizden şiddette mi goruyorsunuz?
Eski konunuzu bilmiyorum

Cehennem kaygana çalışıyor evine geri geliyor,gelin kaygana aynı evde oturuyorlar,diyor ki,gelin evi temizle dağınık görmeyim yoksa külahları değişiriz diyor Türkçe meali.
Bu evde bir tek gelin ben değilim eğer her şeyi benden bilirse ben de susmayacağım

Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
O zaman cehenmmen karşılıklı olucak

Ben tek yaşamıyorum onu anlamadım başka kim var ki

Kusura bakmayin okuyunca gözümde bir canlandı..

"Cehennem kapılarını tutan iki elti ve sisler icerisinde heryer temizlendi mi bakayim, giyim kusamin nasıl humm.. diyen bir kv"

Mecbursanız ve daha önce de tecrübe etmissiniz sanirim kulağa şeffaf pamuk tıkamıs edasi ile o susmuyorsa siz duymayacak relax olacaksiniz.Rahatsız olursa da cehennem kapısını kapatmak istesin gelemesin yani.

Hem elti hem kv ile aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Eşinizden şiddette mi goruyorsunuz?
Eski konunuzu bilmiyorum
onu anlamadım başka kim var ki
İki çocuğu, Kocası, kocasının kardeşi, eltisi ve kayınbabasi var. Ev de saray değil,aile apartmanı değil. 3 odalı bir ev
Konu sahibi de özünde cahil ama ogretmenlik diplomasi var. Babası abisi 'eziyet görüyorsan gel' demişler, 'ay annemi babamı uzemem, babam hastalanır,elalem dul der' diye korkuyor, ağzıni burnunu kırdıktan sonra fikfik için yanına gelen kocasına (bu arada çocuklarıyla aynı odada fikfiklesiyorlar, büyüğünün yaşı 5 ki bu dayak yemesinden bile korkunç bence) 'bari morluklarim gecseydi' diyor. Laf soktum sanip 'simdi bana muhtaç oldu' diye konu açıyor.
Koca dediği de Moskova'da barda pavyonda barmen. Düşün
Sana uzuuun bir özet yazdım . Evde hiyerarşi var. Kp kvyi azarlıyor. Kv gelinlerini . Ya da oğullarıni dolduruyor oğullar gelinlerini. Bu gelin de ne yapsın, hiyerarsi geregi kendinden küçük eltisini,çocuklarını falan dövüyor.
İyi ozetledim mi

Hayır uykusuzum günlerdir ben mi okudumu anlamadım dedim acaba tekrar tekrar okudum ama cıkkk varsa anlayan bir zahmet

Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
Abi varya sırf burdaki üyelerden tırstığım için Türkçem ilerledi hani işe yaradı. Ya hu siz Türkiyede doğup büyümüşsünüz bu nasıl bir Türkçedir anlamıyorum ya hu Fransızca gibi .

Abi varya sırf burdaki üyelerden tırstığım için Türkçem ilerledi hani işe yaradı. Ya hu siz Türkiyede doğup büyümüşsünüz bu nasıl bir Türkçedir anlamıyorum ya hu Fransızca gibi .
Yok yok günahını alma. Azerbaycan'da doğmuş evlenip rusyaya gitmiş:) bu cileye orada katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…