...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynana yokken çok iyiydin evet kocan dövüp telefonunu almıyordu elinden. Sen eltini dövmüyordun her şey mükemmeldi.
Bu hayatı sen istiyorsun, içini döküp burada insanlara hakaret küfür edip deşarj olacaksın yine. Allah akıl fikir versin tez vakitte.

Cehennem kaygana çalışıyor evine geri geliyor,gelin kaygana aynı evde oturuyorlar,diyor ki,gelin evi temizle dağınık görmeyim yoksa külahları değişiriz diyor Türkçe meali.
Yani kocasıyla bırlıkte yeslesmısler eve bunlar
Kadın aslında kendı evine dönüyor.

Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
Alışkınsın zaten kavgaya. Kavga edip edip hayatınıza devam ediyorsunuz.

Söyledim böyle şeyler yazacaksanız yazmayın lütfen

Lütfen yorum yapma bana gülenin başına gelsin bu arada burnum falan kırılmamış ben burda nasıl bir durumdayım bundan keyifle bahsedenler var helal size !!!

Ne yazalım? Göz göre göre hayatını mahvetmene sessiz mi kalalım? Baba evi şu yaşadığın evden çok daha iyi emin ol.
Zaten çok kötü durumdayım çaresizlik ne demek bu evde anladım ;(

Elimde olsa terkederdim

Güldürdünüz ya ağlayan yüzümü

Bismillah o nasıl konu başlığı yaa fantastik seriye devam filmi çekiliyor gibi

Konunuza gelecek olursam eşinizden şiddet de görmüşsünüz neden hala o evdesiniz ki? Huzursuzluğa şiddete neden katlanıyorsunuz? Aileniz kabul etmiyorsa girin bir işe çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun şiddetten de kv den de evin içindeki cümbüşten de kurtulun. Tek sorununuz kayınvalide olsa neyse ama sizin için tek çözüm artık kaçıp kendinizi kurtarmak olmuş gibi

herkes kocamı iyi biri gibi tanıyor diye beni desteklemiyorlar aslında özünde iyi biri ama bana yaşattığını unutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…