- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.784
- 248
Okudum diğer üyelerin yorumlarını ayol yaşanırmı o evde ya .Yok yok günahını alma. Azerbaycan'da doğmuş evlenip rusyaya gitmiş:) bu cileye orada katlanıyor
Yani kocasıyla bırlıkte yeslesmısler eve bunlarCehennem kaygana çalışıyor evine geri geliyor,gelin kaygana aynı evde oturuyorlar,diyor ki,gelin evi temizle dağınık görmeyim yoksa külahları değişiriz diyor Türkçe meali.
Alışkınsın zaten kavgaya. Kavga edip edip hayatınıza devam ediyorsunuz.Ben tek yaşamıyorum ki eğer keyfimi bozarsa ben de susmam ki o zaman da bir kavga düşer
Başka yol yokki kadın tahrik ediyorAlışkınsın zaten kavgaya. Kavga edip edip hayatınıza devam ediyorsunuz.
Aman ölüyorym sanki bununla yaşamak içinYani kocasıyla bırlıkte yeslesmısler eve bunlar
Kadın aslında kendı evine dönüyor.
Ömrüne yazık çocuklarına yazıkBaşka yol yokki kadın tahrik ediyor
Söyledim böyle şeyler yazacaksanız yazmayın lütfenKaynana yokken çok iyiydin evet kocan dövüp telefonunu almıyordu elinden. Sen eltini dövmüyordun her şey mükemmeldi.
Bu hayatı sen istiyorsun, içini döküp burada insanlara hakaret küfür edip deşarj olacaksın yine. Allah akıl fikir versin tez vakitte.
Beni kabul etmezlerki annemlerOkudum diğer üyelerin yorumlarını ayol yaşanırmı o evde ya .
Çöp atmaya diye çıkardım Bakü ye kadar topuklarımı kıçıma vura vura kaçardım.
Ne yazalım? Göz göre göre hayatını mahvetmene sessiz mi kalalım? Baba evi şu yaşadığın evden çok daha iyi emin ol.Söyledim böyle şeyler yazacaksanız yazmayın lütfen
Lütfen yorum yapma bana gülenin başına gelsin bu arada burnum falan kırılmamış ben burda nasıl bir durumdayım bundan keyifle bahsedenler var helal size !!!İki çocuğu, Kocası, kocasının kardeşi, eltisi ve kayınbabasi var. Ev de saray değil,aile apartmanı değil. 3 odalı bir ev
Konu sahibi de özünde cahil ama ogretmenlik diplomasi var. Babası abisi 'eziyet görüyorsan gel' demişler, 'ay annemi babamı uzemem, babam hastalanır,elalem dul der' diye korkuyor, ağzıni burnunu kırdıktan sonra fikfik için yanına gelen kocasına (bu arada çocuklarıyla aynı odada fikfiklesiyorlar, büyüğünün yaşı 5 ki bu dayak yemesinden bile korkunç bence) 'bari morluklarim gecseydi' diyor. Laf soktum sanip 'simdi bana muhtaç oldu' diye konu açıyor.
Koca dediği de Moskova'da barda pavyonda barmen. Düşün
Sana uzuuun bir özet yazdım . Evde hiyerarşi var. Kp kvyi azarlıyor. Kv gelinlerini . Ya da oğullarıni dolduruyor oğullar gelinlerini. Bu gelin de ne yapsın, hiyerarsi geregi kendinden küçük eltisini,çocuklarını falan dövüyor.
İyi ozetledim mi
Zaten çok kötü durumdayım çaresizlik ne demek bu evde anladım ;(Ne yazalım? Göz göre göre hayatını mahvetmene sessiz mi kalalım? Baba evi şu yaşadığın evden çok daha iyi emin ol.
Elti Mayıs’ta doğum yaptı diye pek bişey yapmıyor her iş bana kalıyorİki tane çocuğunuz var , elti kv ile birlikte yapıyorsunuz. Bu durumda yapılacak belli değil mi?
Elimde olsa terkederdimEvinde en mutlu olduğunu söylediğin günlerin icinde kocan seni tekme tokat dövdü. Farkındasın di mi?
En mutlu olduğun zaman dilimi bu, hala elalem dul der, anam babam üzülür bahaneleriyle o evden çıkmıyorsun ya. Daha ne denir ki
Güldürdünüz ya ağlayan yüzümüKusura bakmayin okuyunca gözümde bir canlandı..
"Cehennem kapılarını tutan iki elti ve sisler icerisinde heryer temizlendi mi bakayim, giyim kusamin nasıl humm.. diyen bir kv"
Mecbursanız ve daha önce de tecrübe etmissiniz sanirim kulağa şeffaf pamuk tıkamıs edasi ile o susmuyorsa siz duymayacak relax olacaksiniz.Rahatsız olursa da cehennem kapısını kapatmak istesin gelemesin yani.
Elti ama ona bişey diyemiyor görümcesinin torunu olur kendisiO zaman cehenmmen karşılıklı olucak
Ben tek yaşamıyorum onu anlamadım başka kim var ki
Bismillah o nasıl konu başlığı yaa fantastik seriye devam filmi çekiliyor gibi
Konunuza gelecek olursam eşinizden şiddet de görmüşsünüz neden hala o evdesiniz ki? Huzursuzluğa şiddete neden katlanıyorsunuz? Aileniz kabul etmiyorsa girin bir işe çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun şiddetten de kv den de evin içindeki cümbüşten de kurtulun. Tek sorununuz kayınvalide olsa neyse ama sizin için tek çözüm artık kaçıp kendinizi kurtarmak olmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?