Ve elde var sıfır!

Ne merhametsiz ne vicdansız babalar var bu dünyada böyle...Allah sabır versin...Ben eşimden boşandım 6 yaşına girdi benim oğlum ama babasını hiç aramıyor çünkü babasıda onu aramıyor bir yıldır..Genç kızlarla gününü gün ediyor sefasını sürdürüyor...İstediği oldu rahatladı sonunda...

Boşandıktan sonra hiç mi aramadı?

Hiç aramadı..Sadece mahkemede karşılaştık harçlığını ve nafakasını banka hesabı ile yolluyor.Üniversitede karşılaştığım kardeşinden duyduğuma göre birlikte yaşadığı biri bizi tamamen silmesini istemiş oda kabul etmiş. Türk değil zaten İrlandalı.Londrada yaşıyoruz.

Yazık ya... Hepsi ayri bir tur psikopat bunlarin...Bizim baba da ayda ya da iki ayda bir çıkıyor ortaya simdi gene 3 haftayı geçti ortadan kaybolali tüylerim diken diken oluyor hafta sonu oğlumu özledim diye gelirse diye düşününce... Bayan x gözünüz aydın umarım bir an evvel boşanıp velayeti alırsınız böylece bazı şeyler rayına oturur.

Çocuğunuz babasiylayken kim bakıyor? Sorumluluğu bi tatsin. Sizin için çok zor ama engel olursanız size daha çok düşman kesilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…