- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Çok üzüldüm, çocuğu sizin aleyhinize dolduruyorlar. Ne kadar kötü insanlar. O da çocuk işte! Belki de boşandığınız için sizi suçluyor. Ona öyle hissettiriyorlar. Ne bilsin bu yaşta..Kvdemle konuştum yine o gelmesin diyormuş okulda gelmesin demiş. Taşınmaya karar vermisler,ağzıma geleni saydım. Yapacaklarimdan ben mesul degilim,artık haddinizi astiniz dedim.
bugün alcam demiştiKonu sahibi son durum nedir? Aldınız mı oğlunuzu?
Bizim için de sarılın ona çok sevindim almanıza sabırlı olun,mutlaka bir pedagogla konuşun çocuğunuzun en az hasarla bu durumu anlamasını sindirmesini sağlayın.Aldım yanımda ama değişen bir şey yok,hala soyleniyor : ))
Istedigi kadar soylensin. Asla geri gitmesine izin verme. O babama gidecegim diye kendini yirtarken sagir ve dilsiz ol mumkunse.Aldım yanımda ama değişen bir şey yok,hala soyleniyor : ))
sizde mi kalıyor yani artık?Tek tek alintilamayadim,aldım burada oglum. Okul çıkışı yine aynı ağladı,babamı aradım baba sabredemiyorum artık dedim. Babam geldi,ne istiyormuş benim oğlum dedi,oda takımı al bana dedi. Gittik oda takımının aynısından aldık. Yeter ki yüzün gülsün dünyayı onune sermezsem adam değilim oğlum dedi,söz verdi bir daha böyle yapmayacağına bakacaz artık. Öğretmeniyle konuşun diyen olmuş konustum bosanmayin dedi,whatsap durumlarında gördüğüm kadarıyla çok mutluydunuz dedi yine.Bunca senelik öğretmenim boşanmış anne baba çocuklarında hep bir hasar kalıyor dedi. Mümkün olmadığını söyledim,çocuk iyiymiş okulda gayet pozitif ve neşeli dedi.
Gözün aydın canım. İnşallah herşey yoluna girer.sabırlı ol. O agladıkca söylendikçe konu deiştir. İlgisini başka şeylere odakla. Babasıda hafta sonu alsın ve geri getirsin. Çocugu mümkünse doldurma piskolojisini bozma de...Tek tek alintilamayadim,aldım burada oglum. Okul çıkışı yine aynı ağladı,babamı aradım baba sabredemiyorum artık dedim. Babam geldi,ne istiyormuş benim oğlum dedi,oda takımı al bana dedi. Gittik oda takımının aynısından aldık. Yeter ki yüzün gülsün dünyayı onune sermezsem adam değilim oğlum dedi,söz verdi bir daha böyle yapmayacağına bakacaz artık. Öğretmeniyle konuşun diyen olmuş konustum bosanmayin dedi,whatsap durumlarında gördüğüm kadarıyla çok mutluydunuz dedi yine.Bunca senelik öğretmenim boşanmış anne baba çocuklarında hep bir hasar kalıyor dedi. Mümkün olmadığını söyledim,çocuk iyiymiş okulda gayet pozitif ve neşeli dedi.
Kalacak,bensiz yapamaz mümkün değil.sizde mi kalıyor yani artık?
Dedim konuştum,doldurmuyormus istersen annende istersen benim yanımda kal diyormuş oğlumda senle kalmak istiyorum diyormus,çocuk için bile muhattap olmayacaktim. Şimdi arayıp duruyor bir önceki seferde de böyle olmuştu.Gözün aydın canım. İnşallah herşey yoluna girer.sabırlı ol. O agladıkca söylendikçe konu deiştir. İlgisini başka şeylere odakla. Babasıda hafta sonu alsın ve geri getirsin. Çocugu mümkünse doldurma piskolojisini bozma de...
Teşekkürler tatlım,inşallah öyle olur. Hiç konusmamak en dogrusu aslında.Gözün aydın canım, çok sevindim. Yavaş yavaş herşey yoluna girecektir. Oğlunda bu duruma alışır. Zaten büyüdükçe haklı olduğunu da anlar mutlu mesut yaşar gidersiniz
O pislik adamlada zorunlu olmadıkça konuşma bence. Yüzsüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?