- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Hele bir öyle bir şey yapmaya ayaklansinlar cesaret edemezler bile,oğlumu adam akıllı senin yanın annenin yani,ne zaman istersen görüşürüz diyip bana verip,nereye defolu gideceklerse gidecekler cehennemin dibine kadar yolları var.Orayi okumamısim parçalardim ben onlari
Bugün sordum hiç dememis,derse getirecekmis. Lutfedecek.Benimki kucuk oldugundan senden bi tık daha avantajliyim. Cok merak ettigim bir sey ama babasina gittiginde de acaba anne diyor mu
İki gündür hiç konusmadim. Siz niye görmediniz uzak mi? Aramıyor mu?Hiç konuşmuyormusunuz.Bende oğlumu göremiyorum.Boşandıktan sonra memelekete götürdü.Elinden gelen her şeyi yapıyor görmemem için; ne yapıcam o kadar çaresizim ki benimde oğlum 10 yaşında idi ayrıldığımızda şimdi 12 ...
Bayan x sakın kızma zorlama sakın onu tamamen kaybedersin. Bir hafta hiç arama sorma zor ama sakin kal. Lütfen
Ama sabrımı zorluyor artık gerçekten ne demek annemi istemiyorum,anneyim ben ne demek hadsiz.8 yaş çok da küçük değil az buçuk aklı eriyor. Al karşına büyük insan gibi bu evliliğin artık tamamen bittiğini anlat. Gerçekten ne istediğini sor durumun varsa ayrı eve çıkabileceğini zi söyle ... Ama sakın zorlama sakince çok üzüldüğünü ve kırıldığını ama babası ile kalmak istiyorsa kalabileceğini istediği zamansa dönebileceğini anlat.. Biraz düşünme suresi ver ve temas kurma bu arada . Senin sakin olan lazım. Lütfen panikle hatalı davranma
O ayrı bir densiz yasli olmasa saçını başını yolacam acimayacam,oğlundan emir geliyor bugün git oğlumu getir diye,bıkmadan tin tin tin oğlumu almaya geliyor. Dizleri aciyor,yürüyemez içme açıyor buraya kadar gelmiş diye gönderiyorum.İnsanlikta bir yere kadar.Kaynananiz mi ne size yalan söylüyor da olabilir
Hem sizi daha çok üzmek için hem de belki geri dönmenizi sağlamak icin
Belki özlüyodur. Ama onu bi şekilde kandırıyolar bunu bil. Git çocugunu al. Sonrada güzel güzel konuş. Babanada gidebilirsin ama şu günler içinde. Babasıylada ya otur konuş yada telefonda msj at. Eger laftan anlıyosa. Yok anlamıyosa anlıyacagı dilden konuş. Bu cocuga adam gbi davran, olayları bir bir anlat de. Biz annenle olamıyoruz. Sende şu günlerde buraya gel. Annenide üzme. Aglama. Saygılı ol desin. Çocuk okulada adapte olamayacak. Çocugu kullanarak karşıma gelme bir daha de lütfen. Aciz erkek müsvettesiZaten hep iki yol arasında gidip geliyorum. Ya gidip evlerine açık ve net oğlumu almaya geldim,bir daha doldurursanız olur olmaz konusursaniz,oğlumun doldurulusa gelidigini anlar,hisserdesem olacaklardan ben sorumlu değilim diyip oğlum ağlasa zirlasa görmeyip yanımda tutmak .
İkinci yol ise,böyle aptal aptal bekleyip,oğlumun beni ozlemesini saglayacam : //
Haklisiniz ama zorla olmaz bu iş lütfen erkek çocukları çok inatçı oluyorlar. Zaten doldurmuşlar çocuğu zorlarsaniz gerçekten size karşı olumsuz duygular besleyebilir. Biraz düşünme payı verin sonra alın karşınıza sakince konuşun ... Biz ne desek içiniz sogumayacak biliyorum düşüncesi bile insanı kahrediyor Allah bildiği gibi yapsın hepsiniAma sabrımı zorluyor artık gerçekten ne demek annemi istemiyorum,anneyim ben ne demek hadsiz.
Geçenlerde kendime alış veriş yaptım oğlum babasindaydi,geldi oğlum ne zaman gelse zaten ilk iş olarak dolabımı açar yeni bir şey var mı diye bakar,asla yeni kiyafetlerimi giydirmez. Bunlar ne dedi bana,kendine güzel güzel şeyler almış Suna bak dedi. Bana niye almadın diye hesap soruyor. Oradan kıyafet getirmedim ben ogluma,annemlere gelince alış veriş yaptım baya bi,herşeyii tam aldim. Daha hiç giymedikleri var. İhtiyacı yoktu böyle tepki vereceğini düşünmedim. Yememis içmemiş,babasına annem kendine alıp alıp giyiniyor,beni hiç düşünmüyor demiş. Kendisi anlattı bana,zaten babamda sana kızıyor diyerek. Hakkaten öyle zaafimi biliyor ve çok iyi kullanıyor.Benim lisede boşanmış ailenin kizi bir arkadaşım vardı
Annesine bir şey aldırmak mi istedi babam şöyle iyi böyle iyi derdi
Babasına annem bana şunu bunu almiyor derdi
Ne zaman raydan yoldan çıksa biraz sıkıya gelse babasina koşa kosa giderdi
Tabii buna en az iki ay kimse dokunamazdi buna
Kendisi söylerdi babamda iki gün kalmaya dayanamam annemin burnu sürstsun diye gidiyorum derdi
Herkes anne açısından bakiyor ama dediğim gibi çocuklarda bizim zaaflarimizi cok güzel kullanabiliyor
Konuşulacak insan değil işte,küfür etti kapattı bir kaç gün önce konuşmak için aradığımda.Artik muhattap olmam o s... Oglum için bile. Biraz zaman verecem görsün anlasın,orada sürekli kalmasına müsaade etmeyecem ama bir kaç gün dursun.Belki özlüyodur. Ama onu bi şekilde kandırıyolar bunu bil. Git çocugunu al. Sonrada güzel güzel konuş. Babanada gidebilirsin ama şu günler içinde. Babasıylada ya otur konuş yada telefonda msj at. Eger laftan anlıyosa. Yok anlamıyosa anlıyacagı dilden konuş. Bu cocuga adam gbi davran, olayları bir bir anlat de. Biz annenle olamıyoruz. Sende şu günlerde buraya gel. Annenide üzme. Aglama. Saygılı ol desin. Çocuk okulada adapte olamayacak. Çocugu kullanarak karşıma gelme bir daha de lütfen. Aciz erkek müsvettesi
Amin canım benim,düşünme payını verecem,lakin hala bu tavrı devam ederse artık yapacak bir şey yok yanımda olacak. Ötesi yok.Haklisiniz ama zorla olmaz bu iş lütfen erkek çocukları çok inatçı oluyorlar. Zaten doldurmuşlar çocuğu zorlarsaniz gerçekten size karşı olumsuz duygular besleyebilir. Biraz düşünme payı verin sonra alın karşınıza sakince konuşun ... Biz ne desek içiniz sogumayacak biliyorum düşüncesi bile insanı kahrediyor Allah bildiği gibi yapsın hepsini
Sizden deAmiiinn inşallah. Ne güzel dua ettiniz. Allah bin kere razı olsun.
Vardır : //Sizin adam birini bulsa bari de oğlunuzla sizi rahat bıraksa diyesim geldi !!!!
Genelde erkekler birini bulunca gözleri çocuk görmüyor o yüzden dedim sizi kırıp üzdüysem özür dilerim ama nefret ettim kocanizdan.. Size açımıyor o belli de çocuğa nasıl bunu yapabiliyor. O yavrum sizi istemediğini söylerken kimbilir ne kadar üzülüyor. Küçücük omuzlarına bu yükü nasıl verebilir baba müsvedde si..Vardır : //
Yok ne uzulecem,zaten duam benden beterini çıkartsın Allah ne yasattiysa yaşasın insallah.Boyle yazma iste,içime ateş düşüyor : (( küçük omzunu yidigim,banyo yaptırırken omuzlarını öperim hep. Çok tatlı omuzlari var. Yuvarlak,bembeyaz. Birde saçlarını yapısı var aynanın karşısına geçip,süt oğlana donmusun düzelt diyorum,hayır yakışıklı oldum diyor. Fena özledim,yok beklenmeyecek yarın alacam.Genelde erkekler birini bulunca gözleri çocuk görmüyor o yüzden dedim sizi kırıp üzdüysem özür dilerim ama nefret ettim kocanizdan.. Size açımıyor o belli de çocuğa nasıl bunu yapabiliyor. O yavrum sizi istemediğini söylerken kimbilir ne kadar üzülüyor. Küçücük omuzlarına bu yükü nasıl verebilir baba müsvedde si..
Hemde sabahin köründe alacam.şimdi çocuğu yanına almaya mı karar verdin?
Babanın size nispet abartılı davranışları da hep öyle devam etmez, bu durum da çok sürmez... Sabır..Kızlar oğlum iki gündür babasindaydi,akşam geldi. Gelir gelmez ağlamaya başladı ben burayı istemiyorum sevmiyorum,ne olur evimize gidelim dedi,dinlemedi,susmadi,. Ne yaptıysam asla ikna olmadı,ağlamaya başladım babam geldi o ikna etmeye çalıştı benden onu isteme başka ne istersen yapayım kuzum dedi,oğlum duymadi.
Babam artık yapacak bir şey kalmayıp oğlum artık ağlamaktan bir hal olunca benim eşim olacak ... Aradı. 'x gel bir konusalim' dedi. Geldi,babam dedi gel oturalım bir konusalim,o dedi ki 'ben bu eve ayak basmam'sen bilirsin dedi babam,ama çocuk kötü yarın okulu var,migreni var dayanamadım aradım dedi. Oğlum o sırada bana seni istemiyorum,babamla mutluyum deyip duruyor. Sonra döndü ogla babası 'benimle mı kalmak istiyorsun babam'dedi. Oğlumda evet gidelim dedi ve gitti. Yapacak hiç bir sey yok,oglum,canımın içi gitti. Dayanamıyorum iyi sinaniyorum,iyi değilim. Niye yazdım bilmiyorum ama artık caresizim. Elimden gelen,yüzü gülsün mutlu olsun diye herşeyi yaptım,oradayken babasından korkardi,şimdi baba delisi oldu. Beni sucluyor oğlum,bu yaşananlardan sebep. Dua edin bana lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?