- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Bak kardesim, bence fazla uzatmadan git cocugunu al. Cocuk bu, özleyip aklinin basina gelmesini mi bekleyeceksin? Yapma gozunu seveyim. Cocuk dedigin oyun hamuru. Ne şekil verirsen ona bürünür. İskele babasi ve ailesinin cocugu nasil sekillendirdigi belli. Kiyafet dolabini acip kiyafetlerini sorgulamasini okudugumda aman ya rabbi dedim. O insanlar hic de normal degiller. Orada kaldigi her gun oglun icin bir eksi. Benim 9 yasinda bir oglum var. 1 yasindayken ayrilmistim. 8 yasinda babasiyla tanisti, tanisti diyorum bak hic gelip gormedi cocugunu. Oglum da bir heyecan, saf kalp zaten. Belki artik iyi bir adamdir, bak artik beni gormeye gelecekmis. Belki tatilde yanina giderim demez mi? Cocuk iste. Iyi kotu ne kadar anlatsan da goremiyor. Cocugunu onlara birakma. Su an bosanmaniz hangi asamada bilmiyorum ama mahkeme sonuclanana kadar cocugun annede kalmasini ve babayla gorus gunlerinin duzenlenmeni talep edin. En azindan yasalar da sizinle olsun. Oglunuzu da aldiktan sonra bir sure bir yakininiza ya da kisa bir tatile gidebilirsiniz. Mekan degisikligi ve farkli insanlar cocugun dikkatini dagitir ve bir sure icin bu konuyu erteler belki. Rabbim tez kavustursun ve feraha erdirsin insallah.