Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
gozlerini o bayandan alamıyorsa ayılması icin agzının ortasına iki kez carpmam yeterli gamyoncuiremsu

benzer bir reklamda ki gibi "bakman bittiyse alışverişe devam edebilirmiyiz" derdim... bende yanımdan geçen bir yakışıklıya of çocuğa bak maişallah maşallah çok hoş çocukmuş derdim...

Hicte öyle bas,t degil benim icin öyle bi cimdirilmekle kurtulamaz .. Ben varken baskasına bakacak ? Onu orada bırakır giderdim sürünsün valla ..:mymeka:

ona kıyamam ama oan çimdiklerım:dance:tabi sinirim geçmez butungun surat yaparım aynıseyı ben yapsam nolurdu derım ozamn emın olun bendende çok sınırlencek boyle yani:teytey:

Çaktırmadan cimcikler başka mağazaya geçerdim...ama devamı da evde olurdu...:))))

ayy wala o ankı tepkım okuzu orda bırakır baska magazaya geceımden cok daha fazla olur sanırsaam.

o an ki hıncımı almak için çaktırmadan etine cimdik atardımmmalsanaalsanasmile sonrada ewe gidince bi güzell haşlardımmmmmm

eşimin hiçbir zaman yapmadığı birşey ama yaptığını düşünürsem hiçbir şey yapmam sabırla izlerim o bakışlarımdan ne demek istediğimi anlar zaten bi bakışta kadına atarım tamamdır.

benim öküzü orda bırakır başka mağazaya geçerim
oda koşarak gelip noldu der
vede valla bakmadım demeye başlar kesin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…