Ve ilk görüşme ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında gitme derken bizim böyle amacımız birbirimizin hayatını komple değiştirmek değilki neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlamadımki ben de yani henüz yeni nasıl olcak kim ne düşüncek bende bilmiyorum ama sadece şu var ki konuşmadan buda sonlanmaz konuşcazki biryere varalım
Hayırlısı olsun canım, ınş senin istediğin gibi olur. Ama bence bu ilişkide üzülen sadece sen olacaksın malesef:(

Acaba karşı taraf alkol almayan birini hayatında isteyecek mi ki?
Benim kocam paella yapıp yanında sangria içemediği biriyle evlenmezdi sanıyorum ki (benimki İspanyol olduğu için örnek bu, Türk çift için rakı-balık olarak değiştirebiliriz:)). Ben de aynı şekilde alkol almayı seven bir insan olarak deniz havası alıp sahilde bira içemeyeceğim bir adamla evlenmezdim. Sonuçta aktivitelerinizi de etkileyen bir durum bu, bilmiyorum bana mantıklı gelmedi.

E tamam işte içecem beni değiştiremezsin diyor, sen de içmemesinin yollarını arıyorsun. Tamam o zaman eyvallah diyip geçsene?
Şuan geçemiyorum işte :) sorun buya çok güzel uyum sağlamiştik oysaki yani frekans güzeldi ikimizde belki aşabilirz diye düsünüyoruz ama hiçde olmadı mecbur yollar ayrılcak zaten

Alkolik mi? Sosyal içici mi? Bu ikisi arasindaki fark önemli aslında. Alkolikse düşünmeye gerek yok. Hiç içmesin diyorsanız o iş yaş.
Biz evlenelim de vazgeçiririm kafasına da sakın girmeyin.
Bence alkol almayan birileriyle görüşün.

Acaba karşı taraf alkol almayan birini hayatında isteyecek mi ki?
Benim kocam paella yapıp yanında sangria içemediği biriyle evlenmezdi sanıyorum ki (benimki İspanyol olduğu için örnek bu, Türk çift için rakı-balık olarak değiştirebiliriz:)). Ben de aynı şekilde alkol almayı seven bir insan olarak deniz havası alıp sahilde bira içemeyeceğim bir adamla evlenmezdim. Sonuçta aktivitelerinizi de etkileyen bir durum bu, bilmiyorum bana mantıklı gelmedi.
Evet böyle yorumlar bekliyorum sanırım :) evet sonuçta arkadaşlarıda aynı oda kendince haklı onlar için bir aktivite

Evet muhtemelen bende kullanmadığım için onu anlamıyorum ilk kez böyle birşey yaşadım muhtemelen etkilendiğim içinde sağlıklı düşünemiyorum ama yani öyle ben hayata müdahale felanda o kadarda değil sadece merak ediyorum o arkadaş ortamındaki alkol durumundanda vazgeçicekmi diye
Niye vazgeçsin?

Hadi diyelim vazgeçtim dedi, kaç yilin alışkanlığını vardır o insanda, belki ilişkiyi ilerleteyim diyerek, içmiyorum diyecek ama olurda evlenirseniz, ilk alkol aldığını farkedip öğrendiginizde, ah vah edeceksiniz muhtemelen.

Gerek var mı böyle birşeye yok.

Ayrıca iş konusunda da gayet bencil düşünüyor karşınızda ki kişi. Kendi 3 ay olmayacak sorun yok, geldiğinde sizin olmama ihtimaliniz problem gözünde.

Alkolik mi? Sosyal içici mi? Bu ikisi arasindaki fark önemli aslında. Alkolikse düşünmeye gerek yok. Hiç içmesin diyorsanız o iş yaş.
Biz evlenelim de vazgeçiririm kafasına da sakın girmeyin.
Bence alkol almayan birileriyle görüşün.
Sosyal içici dediğine göre bende o yüzden düşünmek istedim ben alkolik değilim diyor çünkü

benim de flörtüm kendince beni kısıtlamaya kalkıştı alkol konusunda içmeyeceksin, küserim, ayrılırım 1-2 tuttum kendimi sonra gizliden devam ettim en son yine açıkça göstermeye başladım. kimse benim hayatıma müdahale etmesin ben zaten kimsenin işine karışmıyorum. adamın hayatı bu sizin de kurallarınız bu yapacak bir şey yok. size uyumlu birini tercih etmelisiniz

Niye vazgeçsin?

Hadi diyelim vazgeçtim dedi, kaç yilin alışkanlığını vardır o insanda, belki ilişkiyi ilerleteyim diyerek, içmiyorum diyecek ama olurda evlenirseniz, ilk alkol aldığını farkedip öğrendiginizde, ah vah edeceksiniz muhtemelen.

Gerek var mı böyle birşeye yok.

Ayrıca iş konusunda da gayet bencil düşünüyor karşınızda ki kişi. Kendi 3 ay olmayacak sorun yok, geldiğinde sizin olmama ihtimaliniz problem gözünde.
Alkol konusunda bana dürüst olcağina eminim .Ama iş konusunda evet kendide olmayacak sonuçta ve benim beklediğim birsey olcak olursa o kendi işine devam et felan diyor bizim için

Konu sahibinin tek taraflı ve aşırı pozitif anlatımı bile bana bu iş olmaz dedirtti. Bence adam iş konusunu görüşmemek için bahane ediyor , yani açık açık bu olmaz diyemiyor ben gidicem sen gideceksin nasıl olacak vs diyor . Gerçekten isteyen adam dünyanın bir ucuna da gidecek olsanız devam etmek istediğini belli eder . Boşuna fazla ümitlenmeyin . Alkol konusuna hiç girmiyorum bile , yazanlar yazmış gerekeni

Haklısınız sadece etkilenmem sonucu kafa karışıklığı yaşayıp sağlikli düşünemiyorum sanırı.

Adam açık oynamış ben buyum demiş. Eğer size uymuyorsa daha fazla etkilenmeden kesin iletişiminizi. Bir yorumda bakalım vazgeçecek mi demişsiniz size gereken cevabı vermiş hala niye beklentidesiniz ki? Ayrıca niye vazgeçsin? Etkilenmişsinizdir tamam ama kimse kimse için bir kere görüşüp kendini değiştirmez

Hayatına müdahele değilki bu ,oda problem yapmadı bu konuşmamı tepki vermedi yani .hayret edilecek durum yok yani sakin :)
Tepki vermedi çünkü umrunda değil 😂 erkekler böyle şeyleri kafaya takmaz. Adamın o kadar umrunda değilsiniz ki ben " odunum " diyebiliyor. bu kaçmaz bunu desem bile diyor yani. Siz alkol alma dersiniz ok der, evlenir devam eder. Erkeklerin mesele yaptığı şeyler değil, bu işten zararlı çıkan siz olursunuz. Çok etkilendiyseniz zaten o size değil siz ona uyacaksınız. Alkole gelene kadar bu kadar kısa görüşmede konuşulacak milyon tane detay var. Evlilik o kadar zor bir karar ki.. Alkol almasın ama cimridir belki ana kuzusudur sapıktır arkadaş delisidir savruktur sinirlidir cinsel sapkınlıkları vardır ihanete meyillidir vicdansızdır vs vs .. bir kadın alkolü olmasa çok iyi yeaa diye evlenmemeli bence .

benim de flörtüm kendince beni kısıtlamaya kalkıştı alkol konusunda içmeyeceksin, küserim, ayrılırım 1-2 tuttum kendimi sonra gizliden devam ettim en son yine açıkça göstermeye başladım. kimse benim hayatıma müdahale etmesin ben zaten kimsenin işine karışmıyorum. adamın hayatı bu sizin de kurallarınız bu yapacak bir şey yok. size uyumlu birini tercih etmelisiniz
Garip işte nerde anlasacağim birini bulurum mutlaka birşey çıkar benim o hesap :)

Şahsen ben birkaç kere görüştüğüm biri için kendimi değiştirmem karşıdan da istemem değişmesini. Görücü usulü sonuçta istemediğin özellik varsa konuşmazsın. Istediğin özellikte biriyle tanışmayı beklersin. Istemedigin şeyi oldurmaya çalışmaktansa. Böyle başlayan bir ilişkiden de ileride hayır geleceğini sanmıyorum.

Sosyal içici dediğine göre bende o yüzden düşünmek istedim ben alkolik değilim diyor çünkü
Alkol almasını sorun etmeyip kahve içmesi gibi normal bir şey olarak görecekseniz düşünün tabi ama hiç içmesin/benim için vazgeçsin olayları olmaz.

Tepki vermedi çünkü umrunda değil 😂 erkekler böyle şeyleri kafaya takmaz. Adamın o kadar umrunda değilsiniz ki ben " odunum " diyebiliyor. bu kaçmaz bunu desem bile diyor yani. Siz alkol alma dersiniz ok der, evlenir devam eder. Erkeklerin mesele yaptığı şeyler değil, bu işten zararlı çıkan siz olursunuz. Çok etkilendiyseniz zaten o size değil siz ona uyacaksınız. Alkole gelene kadar bu kadar kısa görüşmede konuşulacak milyon tane detay var. Evlilik o kadar zor bir karar ki.. Alkol almasın ama cimridir belki ana kuzusudur sapıktır arkadaş delisidir savruktur sinirlidir cinsel sapkınlıkları vardır ihanete meyillidir vicdansızdır vs vs .. bir kadın alkolü olmasa çok iyi yeaa diye evlenmemeli bence .
Ya işte bende ona aynısını dedim sonuçta konuşmamız gerekmezmi ciddiyse niyetimiz oturup alkolden değil zaten sadece bakalımki nedir ne değil benim demek istedigimde bu belki oda bendeki birşeyi sevmiycek yada ben onda bişeyi sevmiyecem demek istediğim buydu işte

Alkol veya sigara gibi bir şey muhtemelen. O bırakmıyorsa sizin de kabul edebileceğiniz bir şey değilse ilerletmeyin bu hep sorun olur aranızda. Bu tip şeyleri aslında görüşmeye gitmeden öğrenmek lazım.

Siz karşıysanız bir bardak içmesi bile rahatsız eder sizi. Korkunuz tabiki alkolik olması değil. Karşı olan insanı eşinin ağzına bir damla girmesi bile rahatsız eder.

ikincisi ben biraz odunumdur sözünden hiç ama hiç hoşlanmadım. odun olan tipler genelde odun olduğunun farkında olmaz. Bu farkında heee o zaman neden insana benzemeye çalışmıyorsun, neden çabalamıyorsun? Kolayı seçiyor. Kaba, saba.. kırıp dökecek ben odunumdur dedim sana bilerek geldin deyip çıkacak.

bir sonraki nokta sizden istediği özveri hoşuma gitmedi. Şuan birbirinizin hiçbir şeyi değilsiniz ve birbirini bu şekilde engelleyemezsiniz. İşiniz için sabretmek beklemek zorunda. Beklemem triplerine girerse yol verin. Sizi isteyen adam 3 ay sabretmeli beklemeli. Zaten her dk görüşebilecek değilsiniz. Virüs var mesafe var aranızda.

Bu adamla kac kere gorustunuz de emin olabiliyorsunuz hemen?
Bunun için yalan söylerse kendide huzursuz olacak çünkü konuştuk o dedi ben sana bu konuda tutupta yalan söyleyip evet bıraktım bitti dersem seni kandırmış olurum oda ikimize zarar verir dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X