ve korktuğum oldu boşandım.....

mzqnnn

OnLy God Can Judge Me!
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
197
4
26
Diyarbakır
1.5 yıl sürdü sonra boşandım kendme gelemiyorum yardımmmmmmmmmmm....

Son düzenleme:
Boşanmak zor bir süreç ama Allah dermansız dert vermesin

Kendine biraz zaman ver, emin ol toparlayacaksın, çocuğun var mı ?

Yaşadıklarınızı daha detaylı yazarsaniz daha iyi yorum yapabiliriz...

Neden boşandınız?

karşılıklı yapılan hatalar karı koca değildik iki ev arkadaşı gibiydik bir kocam yoktu 3 kocam vardı kaynanam görümcem ve esas kocam..kocam diyince bile canım yanıyor...

belkiçocuğun olmaması hayırlı olmuştur senin için

zaman herseyin ilacı canım üzülme, eşin ailesine karsı korumuyomuydu seni

hala sevgi var mi eski esine karsi?sorunlarinizi daha detayli anlatirsan daha fazla faydamiz olur belki

üzülme daha yeni atesin taze hep böyle gitmicek baskasıyla da evlense mutlu olamaz o ALlah insanların basına vermedikçe anlamaz

çok istiyodum bi bebeğim olmasını ama...

Çocuğun olmaması daha iyi olmuş, bak burada boşanmış annelerin konuları var bir göz at, babasız bir evlat büyütmek hiç kolay değil. İçindeki sevgi zamanla solacak, sana sahip çıkmayan eşine duyduğun şey sevgi de değil aslında, yenilmiş hissediyorsun sadece. Zamanla hayatın yoluna girdikçe her şey daha iyi olacak inan bana. Sadece sabret biraz göreceksin hayat güzel şeylere gebe

emin ol ateşin söndükten sonra çektiklerini boşuna çektiğini ve değmediğini anlayacaksın .
İyiki diyeceksin. Allah yardımcın olsun .

öyle umuyorum herşey geçsin gitsin gözümü kapatıp açayım uyanayım bu kabustan. hep derlerdi allah bir kuşun bile yuvasını bozmasın.. şimdi çok daha iyi anlıyorum o sözü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…