ve korktuğum oldu boşandım.....

çoook her gece rüyama giriyor ama onn gözünde yılan oldum resmen.doğum günümde boşanma davası açtı tek celsede boşandık...

bende aglaya aglaya bosandim esimden.ana uydusu bir kocam vardi.sahip cikmadi hic bana.onumuzdeki ay 1 yil olacak bosanali.ilk 2 ay cok kotu gecti.simdi cok iyiyim hamdolsun.iyi ki bosanmisim.arkama bile bakmiyorum.
eski esimde kapimda paspas,beni geri istiyor.istersem ailesini bile silermis simdi :)
gecmis ola..! feristahi gelse elimin tersi ile iterim artik.
sende sabret ve dua et sadece.inan geciyor zamanla...Allah yar ve yardimcin olsun...

keşke oda öyle gelse 9 gün oldu boşanalı atlatamym.annem hiç susmuyor hep suçlama bıktım bu ev boğuyor beni.Allaha sığınıyorum bana hayırlı bi kapı açsın diye harıl harıl iş arıyorum ama yok bi türlü alınmıyorum hep bi engel çıkıyor önüme nereye kadar böle sürcek anlamıyorum....biraz tavsiye verirmisin ne yapayım düşünmemek için kafamda bitirmek için_?

sanırım hala ona karşı duyguların var
o yüzden atlatamıyorsun
hayırlı kapı tabi ki açılır
sadece biraz sabır

çalışmıyorsan iş bul
kuaföre alışverişe git
arkadaşlarınla takıl
onu hatırlatacak şeylerden uzak dur
Allah yardımcın olsun
Allaha sıgın dua et namaz kıl

acele edip hemen evlenmeyi mi düşünüyorsunuz...sırf bunaldınız diye..bırakın eski eşi düşünmeyi..hayatın tadını çıkarmaya bakın..iş bulmaya çalışın..evde dırdır varsa ayrı eve çıkarsınız..arkadaşlarınız olur..önünüze iyi biri çıkarsada evlenmeye o zaman karar verirsiniz...ama şimdididen kısmet diye diye yol alamazsınız..

Valla boyle taze bosanmislari gorunce hem üzülüyorum hem de seviniyorum cunku gelecek sene bu zamanlar oh be dunya varmis diyeceksin.
Ben de kocamin istegi üzerine tek celsede bosandim bir de lohusalik doneminde falan uzun hikaye...kisacasi cok iyi anlıyorum.
Neredeyse 1yil oldu...kendisi surunuyor o ayri ama ben...
Ben once evimi degistirdim cok iyi geldi isim de vardi zaten. Sonra oyle bir noktaya geldim ki inan evliliğimden daha mutlu ve huzuluyum.
Aslida yazacak cok sey var ama sunu soylim ilk zamanlar zor geçecek...sonra toprağı yeni değiştirilmiş bir cicek oldugunu fark edeceksin. Sabir ve dua...
Bu arada imkanin varsa iyi bir psikiyatrisle görüşebilirsin.

alışacaksın acılar ilk gunku gıbı kalsaydı kımse yaşayamazdı,onun yokluğuna üzülecek ama onsun yaşamayıda öğreneceksin geriye dönüp baktıgında ıyıkı dıyeceksın bırbaşka syde kv halanızmış ne biçim insanlar ya dışardan alırlar el kızı derler e kendi canın cigerin yani insan halasına,dayısına,teyzesine vs güvenemiycekmi ne biçim dünyada yaşıyoruz ya ama bu dunya sınav dunyası öbür dünyalarını düşünsünler

ben annemin evine yerlestim.cok bunaldim,boguldum.aglama krizleri gecirdim aylarca.57 kilodan 48 kiloya indim 2 ayda.9 ay issiz kaldim.Rabbim kimseyi dusurmesin sende acini yasayacaksin bunu bil.sevgi varsa kolay gecmiyor.
benim tek yaptigim dua oldu.Allah'ima sigindim,gece gunduz okudum.zamanla icim ferahladi.2 ay once de cok iyi bir ise girdim.simdi arabam altimda ister arkadaslarima istersem de akrabalarima gidiyorum.kapanmiyorum evde.insan icine karisiyorum.Bugunume hamdolsun.hala da duaciyim Rabbime...
sende oncelikli maneviyata yonel arkadasim,inan cok faydasi oluyor.zaten is ariyormussun,sakin pes etme her yolu dene,Rabbim mutlak hayirli bir kapi acacaktir.Guven ve sigin..!yalniz kalma,evlere kapanma.gez dolas,sana iyi gelecek insanlarla birlikte ol,vakit gecir...hakkinda hayirlisi olsun...

Çocuk olmaması sizin için hayırlı olan bir durum sanırım. Düşünsenize bu kadar üzülmenize neden olan adamla aranızda en ufak bir bağ yok bu en büyük şans bence.. Daha çok yeni olduğu için üzülmenizden daha doğal bir durum olamaz umarım yakın zamanda toparlanır ve kaldığınız yerden devam edersiniz hayatınıza...

İşte bu yüzden de akraba evliliği kötü bi'şey.

Halanı ne kadar sileceksin hep hayatınızda olacaklar bi'düğüne gitseniz göreceksiniz. Oyüzden herkesten iki kat güçlü olup bi'an önce içini soğutmaya çalış:26:

Çok zor bir durum. Toplumumuzun boşanmış hanımlara bakışı bu süreci dahada zorlaştırıyor.

Bence dik durmalısınız. Boşanmak zor ama haram değil, günah değil.

Kimse yoktan yere yuvasını yıkmak istemez.

allahım yar ve yardıncınız olsun. inş. en kısa zamanda bu zor süreci atlatırsınız. rabbim kimsenin yuvasını bozmasın. mutluluk huzur versin. sizinde hakkınınzda hayırlısını versin inş.

Zaman herseyin ilacidir.
1 sene sonra iyiki bosanmisim diyeceksiniz.
Böyle bir sürecde aile destegi cok cok önemli, destek degilde köstek olunca insan daha cok bunalima giriyor.
Nafaka vs birseyler ödüyormu eski esiniz, ufak bir ev tutsaniz?
Bir sekilde kendi hayatinizi kurun , aile baskisi ve dirdiri olmayan bir ortam, o an dan itibaren zaaten hersey yoluna girer.

boşanmak başlı başına zorlu bir süreç çok yeni sizin için herşey... acınızı yaşayacaksınız buna kimse engel olamaz çığlıklar atıp ağlayacaksınız boğuluyor hissedeceksiniz kendinizi kimse sizi anlamıyor gelecek... inan bana hepsi zamanla geçiyor bir gün uyandığında yepyeni güneşli bir gün size gülümsüyor işte o zaman herşeyi geride bıraktığınız gün olacak...

bu arada iyiki çocuğunuz yok çocuklarla boşanmak çok daha zor...
umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu zor günleri..

Allah hepinizden razı olsun..evet dediğiniz gibi yapıyorum maneviyata sığınıyorum hayırlı bir kapı açılsın diye D.bakırda yaşıyorum o yüzden ayrı eve çıkma lüksüm yok istesemde olmaz zaten.iş arıyorum deli gibi çırpına çırpına...ama yok bütün kapılar bi anda kapanmış gibi...

Herseyde vardir bir hayir, Rabbim daha hayirli bir insan cikarsin karsina, bir bosanan sen degilsin. Huzurlu ol, uzat ayagini keyfini cikar.

pazar günü elbiselermi gönderdiler hala cesaret edip dokunamıyorum çöp poşetlerine koymuşlar elbiselerimi eski kaynanamı ve eski halamı allaha havale ediyorum dayanamıyorummmmm....ne olur dua edin kafayı yemek üzereym....

Canım bu süreç gerçekten çok zor bir süreç seni anlıyorum Allah yardımcın olsın. Ben de ayrıldım 3 yıl oldu inan herşey zamanla daha iyi oluyor pes etme kendini asla bırakma olumsuz bakma herşey zamanla yerine oturacaktır. Güçlü olmaya sağlam durmaya gayret et unutma senden birtane var ve bugünün tekrar gelmeyecek. Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? demiş Şems Tebrizi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…