Ve sonu geldi....

canım benim anne yüz kızartıcı nedenden dolayı boşanmıyosa çocuk annenin kanun böyle merak etme

Üzülmeyin lütfen.
Beyfendi sizinle evlendiğinde kendi ailesini kurduğunu fark edememiş demek ki!
Bu lafımdan evlendiğimiz zaman ebeveynlerimizden vaz geçmeliyiz gibi uç bir anlam çıkmasın.
Demem o ki evlilik imzayla olmuyor işte.
Herkesin yerini iyi ayarlamak, sınırlarını hatırlatmak, haddini bilmesine aracı olmak lazım.
Bu yuvaya sahip çıkamayacak bir insanmış.İleride daha fazla yaralanmanız kaçınılmazmış.
Emin olun dimdik, daha güçlü duracaksınız onlara ve hayata karşı.
Kimse de yavrunuzu sizden alamayacak.
Siz çocuğunuzla hayatınızı sürdürürken beyfendi eteklerinin arkasına saklandığı annesiyle sinirinizi bozabilir.
Boşverin.
Bırakın alsın annesinden helalliğini.
Çocuğunun annesi olarak sizden aldığı ahlar yakasından hiç düşmeyecek nasılsa...

yok ya bunlar çocuğunu falan almazlar canım.Bakamaz bakmakta istemez.Gör bak nafakada problem olucak.Bi sene sonrada başka bi kızın başını yakarlar.Merve demişti dersin

eşim dün ailesinin yanına çıkmış konuşmuşlar sanırım.

ısrarla beni eve gelmem konusunda ikna etmeye çalışıyor bende gelmeyeceğimi o evde mutsuz olacağımı falan filan söylüyorum oda evden ev almadan çıkmayacağını ebedi o evde oturmayacağımız falan söylüyor ama ben istemiyorum gideceğimi düşündükçe midem bulanıyor içime öküz oturuyor sanki coçuğumu o kadına emanet edemen

kayınvalide aranızdaki sorunları çözmek yerine velayeti konuşuyo eşin de eve dönmen için ikna etmeye çalışıyo
eşin annesinden korkuyo sen de eşinin gözünü biraz korkut canım böyle olmaz bu senin huzursuzluğun bebeği de etkilemesin
o eve asla dönme zaten öyle kaynanaya çocuk emanet edilmez eve dönüp bakıcı tutsan da kaynana o bakıcıyı o evde tutmaz
sen bir an önce resti çek bırak evi dönü filan ayrı ev istiyorum şimdi ya evet yada hayır de ayrı ev almazsan adli tatil bitince mahkemede görüşürüz de

yüce mevlam yanınında olsun canım...çok zorlu bir süreç olmalı..bence eşinle konuşmayı dene telefonda degil ama karşılıklı bir yerde buluşun her şeyi konuşun...ve eğer ki hala annesini korumaya seni ezmeye de çalışıosa bu yolda sana sabırlar diliyorum...ama sakın kendini yıpratma..onların seni üzmesine izin verme...güçlü ol ve inanıyorum ki sen bu yuvayı devam ettireceksin...Allaha emanet olun(sen ve kızın)

Benimkide beni evden kovalamayı başardıkdan sonra bi güzel eşyalarımın içinde oturdu yedi içti rahatca 1 ay pişkin pişkin

Allah korkusu yok bacım bunlarda

Annesi eşinizi doldurmayı başarmışsa evet sonu gelmiş..
Hakkınızda hayırlısı olsun

Konumu bilmeyenler için eski yazımı ekliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458142-kaynana-kaynadi.html

Bende kayınvalide çilesi yüzünden eşimden ayrılıyorum ayrılma kararı aldık yani aramızda bir sorun olmamasına rağmen. Bugün k.v beni aradı başta açmadım sonra açtım neymiş ne düşünüyormuş diye aman allahım kadın ara yapıcağına daha çok bozuyo ve bozdu konuşma şu

.... sen evi bırakıp niye gittin
Bunu soruyo olman mantıklı mı?
Madem gidicektin yemeğini çamaşırını hazırlayıp gitseydin Pazar gitseydin
Ben çamaşırlarını hazırlayıp gittim sordunmu eşime
Ben eve girdim çantan bile ortada duruyodu ev darma dağınıktı.
Sen kocanı seviyosan eve gel burası senin evin
Orası benim değil senin evin
Gelmiyosan boşanının kayınpederin diyoki o çocuk sadece onların değil mahkeme ne karar verirse o olur 7 yaşına kadar sende kalır sonra bende
Tabi tabiii boşanacaksak buna biz karar veririz. .... çocuğunu görüyor.
Çocuğa kim bakıyo
Annem tabiki
Annen yeni ameliyat olduğa
Annem gayet iyi
Baban bakıyo o çoçuğa
Anneannen baston gösteriyor
Bu mübarek günde insanların günahını alma
Bu mübarek günde geçen sene oruç tutmadığın halde iftara niye çağırmadın bizi
Fırsatmı verdin.

böyle saçma bir konuşma geçti aramızda hemen eşimle konuştum nedir bu hani sen annenle hiç görüşmemiştin ne oldu dedim eve bile girmiş dedim. eşyalarını almaya gelmiş güya.
sen annene babana eğer ben karımı seviyorum bu evden taşınıcaz karışmayın bize dersen susturursun demezsen hiçbir halt olmaz ben bunları çekemem boşanalım dedim bende şimdi aileme araya sokuyorum ben sahipsiz değilim babam bananı arayacak dedim sonra babam eşimi aramış sen kaç yaşındasın niye yuvana sahip çıkmıyorsun demiş.

sonra eşim bu saatten sonra orta yol olmaz ben evliliğimi kurtarmak için eğer aileme arkamı dönecekseö durur düşünürüm ben allahtan korkan biriyim dedi anne bedduası almak istemem dedi inana biliyormusunuz çok oldum... bu lafından sonra yalvarsanda ben sana dönmem dedim ailene arkanı dön demiyorumayrı eve çıkalım beni görüştürme o senin annen baban tabiki görüşüceksin dedim ve buna benzer muhabbetler devam etti ben çocuğu senden zaten almam dedi. böyle işte arkaaşlar allaha havale ediyorum onları bekar oğlu ve bekar kızı var ne diyeyim artık bilemiyorum şaştım dondum kaldım tek derdim kızım onu benden alırlarsa yaşayamam allahhım korusun....

sen evi terk ediyorsun , kaynana hanimda yemegin derdinde evini niye toparlamadinin derdinde öylemi :53:isin ciddiyetinin farkinda bile degil :57:bide pazar gitseydin diyo , saka gibi, sanki tatile gidiyorsun :9::19:

heralde isler ona kaldi ondan bozuldun kadin:4:

allah akil fikir versin, hani derler ya yuva bozanin yuvasi olmazmis diye, bu kaynanalar icinde gecerlimi:97:öyle olsa ortalikta bisürü bosanmis kaynana olurdu demi :44:

Son düzenleme:
eşime derdimi anlatamıyorum annem diyo başka birşey demiyo benide bırakmak istemiyor ama aklıma geldikçe çıldırıcak gibi oluyorum yada beni istemiyo kızımız yüzünden bana iyi davranıyo içimde kötü bir his var.

Evet ayni canim normalde bugun kizini gormeye gelirdi gelmedi hic aramafida bende aramiyorum aramamda zaten arasinda istemiyorum bende birseyler bitmis galiba.dun fedigim gibi gel dedi bende grlmiyvem dedim hatta bir lafinda benide silebilirsin dedi bende sen zaten aileni tercih edecegini soyleyerek bizi sildin zaten dedim oda duygu somurudu yapma nicin soyledigimi biliyosun dedi ama bilmiyorum. Somuru yapmiyorum dedim. Yalniz bu konusulanlarin hicbiri yuz yuze yapilmiyor. Ayni isyerindeyiz birbirimizi gormedigimiz halde bir kere bile oglen yemeginde bulusalim demedi seven boylemi yapar.sirket avukati ile konudtum 12yasindan kucuk cocuklar anneye verilir dedi son durum boyle

Size son durumdan bahsedeğim arkadaşlar,

cumartesi akşam eşim geldi haberim yoktu geleceğinden onu görünce hiç sevinmedim diyebilirim yüzüm düştü çünkü neden geldiğini biliyordum artık benim ailemlede yüzleşme zamanı gelmişti babam tavır gösterdi konuşmadan çıktı gitti. Bende abimi çağırdım gizliden geldiler oturuldu konuşuldu ya geliceksin ya boşanacağız dendi bende evet boşanmak en doğrusu çünkü ben o eve gelmeyeceğim dedim nedenleri anlatıldı belki onunda haklı nedenleri vardı ama ben birkere o evi o mevzuyu kapatmıştım kafamda çekti gitti eşim ya gelirsin yada boşanırız dedi güle güle dedim abimle dışarda oturup konuştular beni sevdiğini boşanırsa kendinden vazgeçeceğini falan söylemiş. Ailem biraz daha ılımlı olmamı 1 şans daha vermemi istedi bende hayır olmaz tekrar aynı şeyler yaşanacak hayatımda ne değişicekki dedim o gün konu kapandı. Ertesi gün görümcem aradı bizim olaydan haberimiz yok dedi senin kızıp gittiğini yeni öğreniyoruz dedi söylememiş annesi yeni söylemiş kavga ettik kızıp gitti demiş babamda yeni öğrendi dedi oturduğumuz evle ilgili farklı durumlar varmış ebedi zaten orda oturamayacağımızı söyledi biz seni seviyoruz oda seni inan kızı gibi görüyo ben sana garanti ediyorum tekrar aynı şeyleri yaşamayacaksın dedi babamda devreye girdi artık böyle şeyler olmayacak gel dedi bende tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum dedim hayır olmayacak dedi kimse sana bir laf söylemeyecek dedi peki dedim eşim benimle neden bu şekilde konuşmuyoda direk geleceksin diye diretiyor dedim oda arada kaldı dedi peki senin hatrına geliyorum dedim ara beni gelsin almaya dedim.

geldi babamın olayda haberi yok tabi eşimi gördü ne oluyor dedi gidiyoruz dedi bir yamukluk olmasın dedi sonra bana bak kızım aklında bir şüphe varsa kesinlikle gitme dedi yok baba dedim bana bazı sözler verildi dedim. eşime bak kızım sana emanet kıllına biz zarar gelsin sende bilirim dedi. tabi babamın bunları söylemesi benim çok hoşuma gitti arkamda ailemin desteğini hat safhada olduğunu gördü.

Şuan herşey normal gidiyor doğrumu yaptım yanlışmı yaptım zamanla göreceğim...

bu dönemde dertlerimi okuyan ve benden desteğini esirgemeyen sizlere çok teşekkür ederim.

Olayların sizin lehinize düzelmesi gerçekten çok güzel. İnşallah bundan sonra hareketlerine dikkat ederler de bir sorun çıkmaz. Çıksa da ne olur? Arkada kapı gibi aileniz var ne mutlu size...

Olayların sizin lehinize düzelmesi gerçekten çok güzel. İnşallah bundan sonra hareketlerine dikkat ederler de bir sorun çıkmaz. Çıksa da ne olur? Arkada kapı gibi aileniz var ne mutlu size...

Çok teşekkür ederim umarım herkes haddini bilir zaten bir olaya daha tahammülüm yok bünyem kaldırmaz.

senin adına sevindim cnm insanın arkasında ailesi olması baska birşey. gelişmeleri bekliyoruz senden nasıl gidiyor evde durumlar

Size son durumdan bahsedeğim arkadaşlar,

cumartesi akşam eşim geldi haberim yoktu geleceğinden onu görünce hiç sevinmedim diyebilirim yüzüm düştü çünkü neden geldiğini biliyordum artık benim ailemlede yüzleşme zamanı gelmişti babam tavır gösterdi konuşmadan çıktı gitti. Bende abimi çağırdım gizliden geldiler oturuldu konuşuldu ya geliceksin ya boşanacağız dendi bende evet boşanmak en doğrusu çünkü ben o eve gelmeyeceğim dedim nedenleri anlatıldı belki onunda haklı nedenleri vardı ama ben birkere o evi o mevzuyu kapatmıştım kafamda çekti gitti eşim ya gelirsin yada boşanırız dedi güle güle dedim abimle dışarda oturup konuştular beni sevdiğini boşanırsa kendinden vazgeçeceğini falan söylemiş. Ailem biraz daha ılımlı olmamı 1 şans daha vermemi istedi bende hayır olmaz tekrar aynı şeyler yaşanacak hayatımda ne değişicekki dedim o gün konu kapandı. Ertesi gün görümcem aradı bizim olaydan haberimiz yok dedi senin kızıp gittiğini yeni öğreniyoruz dedi söylememiş annesi yeni söylemiş kavga ettik kızıp gitti demiş babamda yeni öğrendi dedi oturduğumuz evle ilgili farklı durumlar varmış ebedi zaten orda oturamayacağımızı söyledi biz seni seviyoruz oda seni inan kızı gibi görüyo ben sana garanti ediyorum tekrar aynı şeyleri yaşamayacaksın dedi babamda devreye girdi artık böyle şeyler olmayacak gel dedi bende tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum dedim hayır olmayacak dedi kimse sana bir laf söylemeyecek dedi peki dedim eşim benimle neden bu şekilde konuşmuyoda direk geleceksin diye diretiyor dedim oda arada kaldı dedi peki senin hatrına geliyorum dedim ara beni gelsin almaya dedim.

geldi babamın olayda haberi yok tabi eşimi gördü ne oluyor dedi gidiyoruz dedi bir yamukluk olmasın dedi sonra bana bak kızım aklında bir şüphe varsa kesinlikle gitme dedi yok baba dedim bana bazı sözler verildi dedim. eşime bak kızım sana emanet kıllına biz zarar gelsin sende bilirim dedi. tabi babamın bunları söylemesi benim çok hoşuma gitti arkamda ailemin desteğini hat safhada olduğunu gördü.

Şuan herşey normal gidiyor doğrumu yaptım yanlışmı yaptım zamanla göreceğim...

bu dönemde dertlerimi okuyan ve benden desteğini esirgemeyen sizlere çok teşekkür ederim.

çok sevindim durumların düzeldiğine. anne babaların işin içine girmesine sinir oluyorum

eşin o evden de vazgeçemedi senden de vazgeçemedi
kayınvalidenin o söylediklerini asla unutmanı yakınlığını ona göre belirlemeni tavsiye ediyorum
kaynana işte ne yapcaksın benim annemde çok çekti ama ilahi adalet işliyor her türlü :)
mutlu yıllar dilerim :)

Back
X