Ve sonu geldi....

eşin o evden de vazgeçemedi senden de vazgeçemedi
kayınvalidenin o söylediklerini asla unutmanı yakınlığını ona göre belirlemeni tavsiye ediyorum
kaynana işte ne yapcaksın benim annemde çok çekti ama ilahi adalet işliyor her türlü :)
mutlu yıllar dilerim :)

Yok tabiki asla unutmam şuan herkes davranışlarını kontrol ediyor eşim beni onların yanında yanlız bırakmıyor.

insanlar neden böyle başkalarının mutsuzluğu kendilerine ne kazandırır bilmiyorum allaha havale kayınvaliden inşaallah tez zamanda bulur cezasını ne yaptım ben diye düşünür azıcık vicdanı sızlar size de allah kolaylıklar versin inşaallah verdiğin karar daha hayırlıdır çok mutlu olursun kuzunla

gerçekten sinir geldi artık evlilikge baslarken kaynana terapisi gibi filan bi zorunluluk olmalı...
ne cok yuva dagılıyo eminim sonra onlarda pişman oluyo ama evlilikte ne saygı kalıyo ne sevgi...
Allah'ım bi düsünseler kendi evlatları da mutsuz oluyor ama nerde bunu anlayacak insanlar...
şu mübarek günlerde Allah hepsini ıslah etsin, evlatlarının da bi ailesi olduğunu anlasınlar...
benim evliliğim de bittti ben eşimin diğer kardeşleri için dua ediyorum artık...

bir de anlamadığım niye ailesini silmiş oluyor ayrı eve cıkınca?
bence esiniz de ne yapacagını bilemiyor?
cünkü böyle anneler maalesef kendine güvensiz, annesi ne derse yapan evlatlar yetiştiriyorlar...

Back
X