• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda ayrıldım :(?

lovelystudent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
286
64
13
39
ayrılmak doğru karar ama neden üzgünüm. cesarete ihtiyacım var çabuk toparlanmak için.

nasıl toparlandınız bu süreçte? su an ürkek bi kuş gibiyim hersey korkutuyo beni hersey

Niye her seyden korkuyosun urkuyosun alt tarafi bi sevgili yani uc cocugunla sokakta kalmadin bence keyfine bak gez toz adam cok yine seversin elbet

Niye her seyden korkuyosun urkuyosun alt tarafi bi sevgili yani uc cocugunla sokakta kalmadin bence keyfine bak gez toz adam cok yine seversin elbet

bilmiyorum ki neden böyleyim çok duygusalım yada yalnızlıktan korkuyorum sanırım :KK43:

bi de herkese duyurmuşyuk ciddiydik. niye o zaman duyurdun herkese dedi sanki ayrılcam diye duyurdum

Yasinda iyi uygun mantigini kullanacagin kadar
Bende sevdigimden ayrildim sebebini dusundukce asla ve asla olmaz diyorum ha bende hala dusunuyorum bzen keske olsaydi diyorum ama sebebini dusununce hemen soguyorum
Kendine baska bi ugrasi bul vakit gecerecek bi cok sey
Ki aklina gelmesin geldigindede uyuyp kal yorgunlukdan :KK45:

Yasinda iyi uygun mantigini kullanacagin kadar
Bende sevdigimden ayrildim sebebini dusundukce asla ve asla olmaz diyorum ha bende hala dusunuyorum bzen keske olsaydi diyorum ama sebebini dusununce hemen soguyorum
Kendine baska bi ugrasi bul vakit gecerecek bi cok sey
Ki aklina gelmesin geldigindede uyuyp kal yorgunlukdan :KK45:

sen kaç yaşında ayrıldın? korkuyorum bi daha güvenememkten. çok istemiştim onla mutlu olmayı deli gibi severdim ama olan olaylardan sonra bu adamla katiyen evlenemem dedim

bilmiyorum ki neden böyleyim çok duygusalım yada yalnızlıktan korkuyorum sanırım :KK43:

bi de herkese duyurmuşyuk ciddiydik. niye o zaman duyurdun herkese dedi sanki ayrılcam diye duyurdum
Bende duyurdum hatta cevremdekilere sozlum dedim evime girdi cikti
Yalniz korkusu bendede acayip var yani sirf yalniz kalmayim diye sevmedigim insanlarla bile vakit geciriyorum

sen kaç yaşında ayrıldın? korkuyorum bi daha güvenememkten. çok istemiştim onla mutlu olmayı deli gibi severdim ama olan olaylardan sonra bu adamla katiyen evlenemem dedim
Ben 25yasindayim daha ayrilali bir ay oldu ustelik ayrildim iki hafta sonra beni ailem baskasiyla tanistirdi ben istemedim ama bosluguma denk geldi bide annem artik suphelenmesin hala o hayatimda diye tanistim olsaydi onla evlenirdim ama isinamadim bir hafta konustum biraktim
Hala benim aklima o geliyo ama alisiyorum yavas yavas
Daha az once balkonda oturdugumuz konustugumuz gozumun onunden gecti camasir asarken ama bana boyle bi darbe vurms beni haketmiyo dedim kendi kendimi avuttum

Ben 25yasindayim daha ayrilali bir ay oldu ustelik ayrildim iki hafta sonra beni ailem baskasiyla tanistirdi ben istemedim ama bosluguma denk geldi bide annem artik suphelenmesin hala o hayatimda diye tanistim olsaydi onla evlenirdim ama isinamadim bir hafta konustum biraktim
Hala benim aklima o geliyo ama alisiyorum yavas yavas
Daha az once balkonda oturdugumuz konustugumuz gozumun onunden gecti camasir asarken ama bana boyle bi darbe vurms beni haketmiyo dedim kendi kendimi avuttum

niye ayrılmıştını canım darbe diyince merak ettim?

hadi ya. bende de güvensizlik sorunu. adamın hırsızlığından şüphelendim bana yaptığı bi şaka vardı yalancılığından şüphelendim. güvenemedim işte
Ha aldatma ha guven ayni seye cikiyo
Bugun guvenmedin adam yarin seni aldatirda baska seyde yapar
Bosver
Bak bunlari bir ay once asla asla soyleyemezdim ama dusunuyorum hayata bi kez geliyoruz sevmek asik olmak evlenmek guzel sey ama icinde aklinda veya yolunda gitmeyen bi sey varsa hayatin mahfolur
Ben bi kez evlendim ayrildim bir omrumu sorunlarla geciremezdim bununla cok istedim olsun cok sevdim her dedigini yaptim ama yok bir omur boyle gecmez
Kendini oyle avut onune daha iyi birisi cikacak

mesleğinde akademisyen yazıyor, üniversitedesin.
güzel bir ortamdır ve mutlaka senin farkında olan birileri vardır..
onlara bir şans versen?

mesleğinde akademisyen yazıyor, üniversitedesin.
güzel bir ortamdır ve mutlaka senin farkında olan birileri vardır..
onlara bir şans versen?

üniverstede değilim akademisyenlik için çalışıyorum inaşşah bi kaç ay sonra olucak inşşallah. akrabalardan görüşmek isteyenler oldu. daha yenia yrıldım önümde sınavım var halledeyim diyorum ama bu kafayla da nasıl çalışırım o da var

Ha aldatma ha guven ayni seye cikiyo
Bugun guvenmedin adam yarin seni aldatirda baska seyde yapar
Bosver
Bak bunlari bir ay once asla asla soyleyemezdim ama dusunuyorum hayata bi kez geliyoruz sevmek asik olmak evlenmek guzel sey ama icinde aklinda veya yolunda gitmeyen bi sey varsa hayatin mahfolur
Ben bi kez evlendim ayrildim bir omrumu sorunlarla geciremezdim bununla cok istedim olsun cok sevdim her dedigini yaptim ama yok bir omur boyle gecmez
Kendini oyle avut onune daha iyi birisi cikacak

aynen canım doğru kişi yok gibi geliyo şu an. bilmiyorum sonum ne olur

Back
X