- 5 Mart 2020
- 176
- 167
- 18
- 30
- Konu Sahibi dertliaslan
Alem ecelden ölür ben dertten öleceğim.. Daha önce evini terkeden oldu mu neler yaşadı? Eşini değilde anne babasının evinde sorun yaşayıp ayrılan?
Bir anne, öz anne evladına kendi öz kızına or***pu der mi, namussuz, namusu sokakta kalmış, benim evimden s*git... Asla anlaşılamayan, hayatı zindan eden ve açık açık ben böyleyim evlendikten sonra da asla değişmem, ben kıskanc baskıcı bir adamım, ben babamdan böyle gördüm diyen bir nişanlı...

Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım
Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla...

Daha önce açtığım konulardan. Özet geçeyim bir nişanlım vardı çok problem yaşıyordum annem ayrılmamı fiziksel ve psikolojik şiddetleri ile karşıydı, tehdit ediyordu dua et baban duymasın seni öldürür evden atar diye. Babamla da zaten bir sorun yaşanmıştı bana para lafı yapmıştı aramız bozulmuştu konuşmuyorduk uzunca bir süredir ve kendisi yurt dışında çalışıyordu. Gerek ben anlatırken babama çok kızgın olduğum için olumsuz ifadeler kullandığım için gerek buradaki arkadaşlar tabiki yazdıklarıma dayanarak babama eleştiride bulunduğu için (tabiki benim yazdıklarıma Karşı haklı tepkilerdi) bu konuyu açma gereği duydum
Babamla konuştuk her şeyi anlattım ve babam bana “Sen bir insanla evlenmek istemedikten sonra feriştahı gelse evlendiremez seni benim evimden alamaz” dedi ❤
bizim aramızda ne sorun olmuş olursa olsun her şeyin yeri başkadır. Ben senin babanım ben varken kimse sana karışamaz baskı yapmaz el kaldıramaz dedi. Bunu git ona ilet babamla her seyi konuştum bundan sonra adam olacaksan bana karışmayacaksan elini kaldırmayacaksan bi süre daha görüşürüz bakarım ama bana en ufak bi yanlış hareketinde babam seni öldürür de dedi. istemiyorsan da git bugün ver yüzüğü bitir ben babamla konuştum ve kesinlikle kabul etmiyor de sana bi şey yapacak olursa da beni ara onu mahvederim dedi. Yine ne varsa babamda varmış Allah razı olsun