- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
- Konu Sahibi dertliaslan
AlmAdım zaten arabasında bıraktım hediyeleri. Haklısınız. Annemden o kadar kötülük gördüm ki o yüzden bazı şeyler normal geliyor bazen nişanlım annemden Daha iyi geliyor gözüme hatta. Babama dayımın falan söylediklerini anlattım sen benim kızmsın sen istemiyorum dedikten sonra bu işe ben müsade etmem isteyen konuşsun dedi. Bir de affedersem ve ilerde yine sorun olursa babam belki bu kez ben nişanlıyken sana ayrıl dedim ayrılmadın deyip bu kadar destek olmayadabilir. Ah keşke su virüs muhabbetleri olmasaydı babamın yanına giderdim. Yanıma gel diyor ama şu durumda ne mümkün vize alabilmek yurt dısına cıkabilmek of
Siz ilk önce dilmkursuna yazılın. Kendinizi online Almanca kursları nerdeyse şu annbedava. Meşgul edin. Kendinizi yurtdışına odaklayın. Sakın ama sakın evlenmeyin, kim ne diyecek vs demeyin. Yalancı nişanlınızın yaptığı manipülatif hareketlere ve aynı şekilde annenize kanmayın. Babanız orada olduğu için kolay vize alırsınız. Eğitim programlarına bakın. Bir sene hazırlık olan tekrar bir okul okursunuz. Hiç dönüp bakmazsınız bu günlere.