ve sonunda dayağını da yedim...

darp raporu alınca işlem başlatılıyor zaten. artık aynı evde kalmaktan korkuyorum. eve gitmeyi düşünmüyorum zaten.

Keşke siz de adam kafanızı patlatmışken burada bize atar yapacağınıza bir an evel hastaneye gitseniz.
inanın çok sağduyulu gördüm sizi. böyle bir durumda size hiçbir cevap yazmama gerek yok, umarım içimden geçenleri az çok tahmin ediyorsunuzdur! dilerim birgün sizin de böyle konunuz olmaz, unutmayın kınadığını yaşamadan ölmez insan!

teşekkür ederim önerileriniz için. aynı şekilde oturduğum yerden bir yandan da avukat bakmaya başladım. hiçbir talebim yok zaten, yeter ki bitsin artık bu işkence.

Neden hiç bir talebin yok? Yediğin dayak yanına kar mı kalacak yani?
Mal canın yongasıdır unutma. İnsanın canını al parasını alma derler. Onun canını fiziksel olarak yakamazsın belki ama bu şekilde ödetebilirsin. Tazminat talebinden vazgeçme sakın.

konu ne olursa olsun,şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez. belki de şuan bir beyin sarsıntısı geçiriyor olabilirsiniz,haberiniz bile olmayabilir.ayakta zor duruyorum diyorsunuz.istediği kadar özür dilesin bu davranışın affedilir bir yanı yok inanın.affetseniz bile emin olun ilerde keşke affetmeseydim diyeceksiniz.

Hemen de kınadığını yaşamadan ölmez' e bağlıyorsunuz konu sahibi . Kimsenin kınadığı yok tüm üyeler yardımcı olmaya çalışmış . Olay sonrası psikolojiniz bozulmuş herhalde hastaneye gidin siz yok desenizde onlar birşey görebilirler . Yardımcı olabilirler .

Son düzenleme:
Bir daha yapmamasi sartiyla affedebilirsin. Ama 2. Dayakta bosan tabi eger calisiyorsan... kendim icin de ayni seyi dusunurum cunku... biz mal degiliz... baban sana belki vurmamustir elin oglu ne hakla vurur...

Geçmiş olsun. Önce git hastaneye darp raporu al. Polise gitmesen bile elinde bulunsun. Neler duyuyoruz.

Bence her türlü darp raporu alsın diyeceğim işin ciddi olduğunu anlasin. Ama sonra diyorum ki bu adalet sistemi öyle boktan ki adama aslında işin hiç de öyle gözüktüğü gibi ciddi olmadığı fikrini bile verebilir.

hemen darp raporu al
pişman olursun almazsan "ufacık birşeye sinirleniyoruz artık " "bizimle alakasız konudan darp" bunlar darp devamına delalet

Kafam okadar aciyorki ayakta zor duruyorum. Diyorsunuz ve hâlâ ne yapsam diye düşünüyorsunuz. Bu yaptığının hesabını fena bi sekilde sormanız lazım. Yoksa siz daha fenalarini görürsünüz... Allah yardımcınız olsun.

Bu adama katlanmak zorunda olduğunu düşünmüyorum ben, tam tersi boşanırsan bu senin için kurtuluş olacaktr.

Lütfen kendine değer ver birazcık ve işler daha da kötüye gitmeden boşan.çocuğun da yokmuş sanırım,hazır böyleyken katlanman gereken bir şey yok.saçımdan tutup defalarca yere vurdu kafamı diyorsun,inan içim acıdı.düşünüyorum da en nefret ettiğim bir insana bile yapamam ben bunu.gözümden yaş gelir.kocan çok tehlikeli,boşan en kısa zamanda...

fal bakmaya gerek yok ki..
burda ısrar edilmese darp raporu bile almaya gitmemişsiniz..

Benim kocam kafamı duvardan duvara vuracak önce onu evden kovar somra polis, hastane ne varsa ayağa kaldırırdım. Basit bir tokat değil bu ya beyin kanaması olsa ? Ya kalıcı bir hasar kalsa felç gibi ? Konu sahibinin burada ne işi var teselli mi istiyor anlamadım. Söyledik ama bize kızdı. Umarım hakkında hayırlısı olur.

konuya yazamaya devam ederse hep beraber görürüz boşanmadığını..
bence kesin bir şans ! verecek..
kadınların milli piyango idaresi gibi şans veren hallerine ayrı bir hastayım zaten..

ayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.
Aile Terapisi alın eşiniz le hemen boşanma yi düşünmek doğru değil unutmayın ki eşinle dışardan yakın bi arkadaş gibi bi konuşmayı deneyin ve ikinizde lütfen kendi ailelerinize laf etmeyin insanların bam teli aile bu konuda karar alırsanız çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…