- 11 Ağustos 2015
- 92
- 48
- 3
- Konu Sahibi larcenciel
-
darp raporu alınca işlem başlatılıyor zaten. artık aynı evde kalmaktan korkuyorum. eve gitmeyi düşünmüyorum zaten.Sakim affetme . affedeceksen de darp raporu al. Ve vuxudunu bi tanidia goster ki yarin obur gun bpsanirsan sahidin olsun. Bi mesaja kanma. Surundur gercekten pismsn olsun. Gerekirse eve alma ya da evi terk et. Ozur dileyince devsmi gelmeyecrk mi saniyorsun. Erkekler neden yaslanmiyor gamsizlar unursamazar iclerine atmazlar hic birseyi, olan kadinlara oluyor, sakin ezdirme kendni .anan baban dayak ye diye mi seni el ogluna verdi.
fal mı bakıyorsunuz pardon da... keşke okuyup da yazabilseniz
inanın çok sağduyulu gördüm sizi. böyle bir durumda size hiçbir cevap yazmama gerek yok, umarım içimden geçenleri az çok tahmin ediyorsunuzdur! dilerim birgün sizin de böyle konunuz olmaz, unutmayın kınadığını yaşamadan ölmez insan!Keşke siz de adam kafanızı patlatmışken burada bize atar yapacağınıza bir an evel hastaneye gitseniz.
off lütfen git. biz trafik kazası geçirmiştik ailece. iç kanama ollup olmadığını netleştirmek için 48 saat bizi hastahanede yatırdılar. lütfen ihmal etmebelki de birşeyler oluyordur şu anda. ağrıdan duramıyorum, öğlen çıkıp hastaneye gideceğim
teşekkür ederim önerileriniz için. aynı şekilde oturduğum yerden bir yandan da avukat bakmaya başladım. hiçbir talebim yok zaten, yeter ki bitsin artık bu işkence.
Danismanlik ucreti yasaldir. Yanlis bilgilendirme yapmayin.Bence kafanızı ıyıce toparlayın.ne yapmanız ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bir avukata danışarak alın.danışmanlık ücreti yoktur.bu ücreti binde bir avukat alır .ama yasak.gidip yüz yüze konuşun.
inanın çok sağduyulu gördüm sizi. böyle bir durumda size hiçbir cevap yazmama gerek yok, umarım içimden geçenleri az çok tahmin ediyorsunuzdur! dilerim birgün sizin de böyle konunuz olmaz, unutmayın kınadığını yaşamadan ölmez insan!
Bir daha yapmamasi sartiyla affedebilirsin. Ama 2. Dayakta bosan tabi eger calisiyorsan... kendim icin de ayni seyi dusunurum cunku... biz mal degiliz... baban sana belki vurmamustir elin oglu ne hakla vurur...önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
Merhaba.darp raporu alırsanız siz sikayetcı değilim deseniz bile savcılık sizin adınıza aile mahkemesinde davanızı açıyor.ve 2 ay içinde durusmalarınız kendı kendıne baslıyor.sız o esnada barısmıs olsanız bıle,şikayetci değlim deseniz bile,birinci dereceden yakına hafif derecede yaralama suçundan savcılık sızın adınıza davayı baslatmış oluyor.bundan sonraki süreç ortalama 4 dava süreci devam eder.eşinize de sonucunda 2000 tl adli para cezası ve eğer daha once işlediği bir suç yoksa hükmün geriye bırakılmasına karar verir hakim.kesin ben bosanacagım diyorsanız bu belgeyı alın.ama kocamı affederım dıyorsanız dediğim gibi,darp raporunu aldıgınız anda savcılık sorusturmaya baslıyor.
aileme anlatamam, onları karşıma alarak bir halt varmış gibi evlendim ben(
fal mı bakıyorsunuz pardon da... keşke okuyup da yazabilseniz
fal bakmaya gerek yok ki..
burda ısrar edilmese darp raporu bile almaya gitmemişsiniz..
Benim kocam kafamı duvardan duvara vuracak önce onu evden kovar somra polis, hastane ne varsa ayağa kaldırırdım. Basit bir tokat değil bu ya beyin kanaması olsa ? Ya kalıcı bir hasar kalsa felç gibi ? Konu sahibinin burada ne işi var teselli mi istiyor anlamadım. Söyledik ama bize kızdı. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Aile Terapisi alın eşiniz le hemen boşanma yi düşünmek doğru değil unutmayın ki eşinle dışardan yakın bi arkadaş gibi bi konuşmayı deneyin ve ikinizde lütfen kendi ailelerinize laf etmeyin insanların bam teli aile bu konuda karar alırsanız çok iyi olurayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?