- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi larcenciel
-
Hanımefendi yazmış olmak için yazmayın allasen. Evet erkek şiddetine karşı her kadın tek tip olmalı. Canımızdan degerli bir şey yok şu hayatta. Aaa hala ısrar da ısrar evet tek tip olmalı.
Bu uygulama yeni mi?Merhaba.darp raporu alırsanız siz sikayetcı değilim deseniz bile savcılık sizin adınıza aile mahkemesinde davanızı açıyor.ve 2 ay içinde durusmalarınız kendı kendıne baslıyor.sız o esnada barısmıs olsanız bıle,şikayetci değlim deseniz bile,birinci dereceden yakına hafif derecede yaralama suçundan savcılık sızın adınıza davayı baslatmış oluyor.bundan sonraki süreç ortalama 4 dava süreci devam eder.eşinize de sonucunda 2000 tl adli para cezası ve eğer daha once işlediği bir suç yoksa hükmün geriye bırakılmasına karar verir hakim.kesin ben bosanacagım diyorsanız bu belgeyı alın.ama kocamı affederım dıyorsanız dediğim gibi,darp raporunu aldıgınız anda savcılık sorusturmaya baslıyor.
Bazı kadınlar korkmasa da parası pulu imkanı olsa da ne yapacağını bilemiyo, yani başlı başına kocam beni dövdü demek bunu dillendirmek çok can yakıcı, statüsünü dahi akıllarda yerle bir edecek bir durum, biz burda demiyor muyuz mesela bir de öğretmensin dayak mı yedin ya da doktorsun bir de cık cık cık...bunları duymak istemeyen de çok kadın var
Öyle deme lütfen. Bütün kadınlar aynı güçte olmalı. Şoka girmemeli. Napacağını bilmez vaziyette akıl danışmamalı. Yoksa buradaki gibi eziklerler
neden yanlış bilgi veriyorsunuz?Bence kafanızı ıyıce toparlayın.ne yapmanız ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bir avukata danışarak alın.danışmanlık ücreti yoktur.bu ücreti binde bir avukat alır .ama yasak.gidip yüz yüze konuşun.
Benim ilk mesajımda çok sevimsizdi yaa pişman oldum sonra
Hayır ertelendi. Zaten 2 yıldan az cezalar erteleniyor5 ay hapis yattı mı?
Konusma tavrınız hıc hos degıl .neden yanlış bilgi veriyorsunuz?
danışma ücreti nerden yasak oluyormuş?
avukatlık asgari ücret tarifesinde de yeri olan bir ücrettir ve yasaldır
ha kimi avukat alır kimi avukat almaz orası ayrı
Yanlıs biliyor olabilirim .Cok yakın tanıdıgımıj yasadıklarını anlattım.gerisi hakkında detaylı bilgim yok.sıkayetcı olmadıgı halde eşi ceza almıs ve erteleme verilmiş.2000 lira da avukata para vermişlerdi,çunku 2 yıldan fazla ceza ıle yargılanıyordu esi.bildiklerim bukadar.konu sahıbı de avukattan destek alsın diyorum.yasalar ve her sey degısmıs olabılır bılemem.Bu uygulama yeni mi?
Benim bildiğim şikayetçi olmazsanız, sadece adli tıbba gönderilir raporunuzu alır ve herhangi bir soruşturma açılmadan evinize dönersiniz.
biraz gaza mı geliyorsun nedirönceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
hayır gayet de düzgün bir üslupla yazdımKonusma tavrınız hıc hos degıl .
Evden ayrıldım. Ailemin yanına da gidemedigim için şimdilik arkadaşımın yanına geldim. Dünden beri mesaj atıp duruyor Özür içerikli. Hiç cevap yazmıyorum. Bu hafta şehir dışında olacak zaten. Ben de bu arada yarin avukat ile gorusecegim
Okuyup da moralim iyice bozulmasın diye sildim. Psikolojim allak bullak. Yoksa başka bir niyetim yoktu.Doğru bir karar vermişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir de sitede konu içeriğini boşaltmak yasaktır. İçeriği yeniden düzenleyin ki boşu boşuna ban yemeyin. Şurdan kopyalayabilirsiniz:
önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
Okuyup da moralim iyice bozulmasın diye sildim. Psikolojim allak bullak. Yoksa başka bir niyetim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?