ve sonunda dayağını da yedim...

E baksana kv hala dayak yiyomuş esin bunu normalleştirmiş demek ki, kafasındaki o çarkı kadın dövmek normaldir algısını yerle bir etmen çok iyi olmuş, sana teşekkür bile etmeli

E baksana kv hala dayak yiyomuş esin bunu normalleştirmiş demek ki, kafasındaki o çarkı kadın dövmek normaldir algısını yerle bir etmen çok iyi olmuş, sana teşekkür bile etmeli
Nerde canım ya o duygu. Çeken cektirir misal kendi yaşadıklarını aynı yasasam mutlu olur ama ben o değilim saygısızlık yapmam Lâkin kendimi de pas pas ettirmem. Çalışıyorum ama eğer çalışmıyor olsaydım da merdiven siler kendi ayaklarimin üzerinde durur yine de o şekilde yasamazdim. Yine suç kv de kocası alacak adama haddini zamanında bildirseydi oğlu olacak ta bu hareketi yapamazdi. Herşey kadın da bitiyor. Oğluna dayağı meşru gösteren babası değil dayağı sinesine çeken anası dir

Saygının kalmadığı bir ilişkide sevgide er yada geç biter. Çok yazık olmuş keşke böyle çirkinlikler yaşamasaydınız ikiniz adına çok üzüldüm bence tamiri olmayan davranışlar bunlar.
Şiddet yenilir yutulur birşey değil ben olsam tahammül edemem ama sen sürdürmek istiyoruz diyorsan acil olarak aile terapistinden yardım almalısınız aksi takdirde bence bitirmelisiniz

Konularınızı okudum. Ailesi ile Evliliği arasında dengeyi kurmayı beceremeyen adamdan koca olmuyor . Anlattıklarınızı bizzat yaşadım . Fazlası var eksiği yok. Bu işin Eğitimle ilgisi de yok . Nerden hangi okuldan mezun olduğu da Ölçü değil . Sizi çok iyi Anlıyorum . Değişmesi imkansız desem yeridir . Hakkınızda Hayırlısı olsun inşallah .

Darp raporu al gorunurde bisey yok demissin ya icerde varsa ya daha ciddi bisey gecirirsen o travmaya bagli. Konuya baslarken bile esini korur gibi anlatmissin ikimizde yiprandik ikimizde sinirlenir olduk. Hepimizin kotu zamanlari oluyor esimiz tutup kafamizi ordan oraya carpmiyor. Hemde baskasini ilgilendiren bi sebepten dolayi

Darp raporu almalısın bir an önce. Yoksa sineye çekmiş olursun ve bu daha başlangıç olur. Şu kadarı bile boşanmak için yetip de artan bir durum zaten boşanmam dersen de gözünü çok sağlam korkut. Yani belgelendir bu yaptığını.

İnşallah barışmayı düşünmüyorsunuzdur zira devamı gelir bunun.

Ben kendi mi bildim bileli bedene uygulanan şiddete çocuk ve ebeveyn ler içinde çok karşıyım bu eylemi gerçekleştiren kişiler gerçekten ruhen hasta varlıklar

Bizim kadınlarımızın iç kanama diye bir mevzudan haberi yok, ağzından burnundan kan gelmemişse birşey yok sanıyor

Her kadın aynı güçte olamıyor farkında mısınız?
Yaşamadığınız olay hakkında ben olsamlı cümleler kurmak ne kadar kolay...

5 ay hapis yattı mı?

Yahu kadın cidden ama cidden napacağını bilmiyor olamaz mı?
Başını vurduğu için tutulup kalmış olamaz mı?
ya da bu beklemediği olay karşısında şoka girmiş???
Her karakter aynı mı hanımlar ya, ne çok seviyorsunuz ego tatminini
Gerçek hayatta bir kayınvalideyle baş edemeyenler, arkadaşı höt dese pısıp kalanlar burada KK!nın en güçlü kadını benim havasında klavye delikanlılığı yapıyor
Herkesin konusu ortada -varsa tabi-

Canım bende çok üzüldüm
Darp raporu aldın madem
O zaman kesin boşan
İnan şiddet artarak devam eder

Daha napmasını bekliyorsunuz bir sinir krizinde daha sizi öldürmesini mi ? Bu adamın vazgeçilmeyecek neyi olabilir ?

Her kadın aynı güçte olamıyor farkında mısınız?
Yaşamadığınız olay hakkında ben olsamlı cümleler kurmak ne kadar kolay...

Yaşayıp yaşamadığımı bilmeden yazmak ne kolay....

Yaşayıp yaşamadığımı bilmeden yazmak ne kolay....

herkes tek tip mi olmalı?
Bu arada ben olsamlı cümleler varsayımdır. Yaşamadığınızı belli eder. Ben olsam şöyle yapardım yerine ben böyle YAPTIM demeniz daha doğru kullanım

Hanımefendi yazmış olmak için yazmayın allasen. Evet erkek şiddetine karşı her kadın tek tip olmalı. Canımızdan degerli bir şey yok şu hayatta. Aaa hala ısrar da ısrar evet tek tip olmalı.

Profilinizde evli yazıyor
Madem başınıza geldi neden hala evlisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…