ve sonunda dayağını da yedim...

Kesinlikle gozunun korkmasi lazim.hemen darp raporu alin kafa defalarca yere vurulurda.sorun olmazmi ? Ne yuzle bakacak.yuzunuze t
Lutfen tepkiniz buyuk olsun yoksa devami gelir

Bu konuyu açınca eski konularınızada baktım ama evliliğiniz çok iç açıcı devam etmiyor sürekli daha da kötüye gidiş var anladığım kadarıyla. Eşiniz düzelir kendini affettirir orasını bilemem sonuçta sizi tanımıyorum fakat bir darp raporu alın elinizde bulunsun. Eğer affetmeyi düşünürseniz hemen affetmeyin biraz ayrı kalın ve ne yapacağını izleyin. Duruma göre ya bitirirsiniz ya devam edersiniz.

ayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.
Bence kesinlikle boşanın çocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa da fark etmez onun da bu ortamda büyümesinden çok daha iyidir ayrı büyümesi. Çalışan bir bayansınız galiba bu durumda boşanmak bir derece daha rahat olacaktır. Siz hiç bir kadın ın haketmediği gibi bu muameleyi hak etmiyorsunuz. Ne demek yani dövmek bu nasıl insanlık. İnsan bu adamla ne yaşamak ne bundan çocuk sahibi olmak hiç bir şey istemez. Sevgisi de kocalığı da yerin dibine batsın.

Tartaklamak = eliyle ittirmek gibidir

Seninki dayak konu sahibi. Sizi ilgilendirmeyen konuda dayak yiyorsan, bire bir meselelerinizde bogazinada yapisabilir.

Yani ilkokul mezunu bir kadın değilsiniz anladığım kadarıyla lisans mezunusunuz mesleğiniz de var.
Açtığınız konuları okudum adamın biri sizi ailesine köle etmeye çalışmış keyifli zamanlar geçirmemişsiniz asla şimdi de kafanızı kırmaya çalışmış.
Ve bu adam sizin eşiniz hayat arkadaşınız?? Neden bu adama katlanıyorsunuz aşk mı sevgi mi ?basit bir olay değil bu defalarca kafamı yere vurdu diyorsunuz içinde bir nebze iyilik vicdan barındıran bir erkek bunu yapmaz.ben eğitimli kadınlar bunları yaşayınca iki katı üzülüyorum yazık aldığınız eğitime.
Aileme anlatmam evlenirken onları karşıma aldım demişsiniz e aferin anlatmayın elin adamı dövsün sizi.yahu onlar anne baba pişmanım hata ettim demek bu pisliğin yaptıklarını anlatmak çok mu zor? Hayır koca dayağı yemek zorunuza gitmiyor da bu mu zorunuza gidiyor?
Ama yok düZelir merak etmeyin hatta bi de çocukla ödüllendirin bu dayakçı adamı.

Sizi asla yargılamıyorum benim de evliliğim de sorunlar kavgalar oldu.Ama kafamı defalarca yere vuran bi adamla bir daha asla aynı havayı solumazdım.

bilmek istiyorsanız doktora mezunuyum. eşim de aynı şekilde. ne yazık ki insanların ruh hastası olması durumu eğitimle değişmiyor. herhangi bir mecburiyetim de yok ona. darp raporunu aldım bu arada. eve geldim şimdi de o yokken eşyalarımı toplayıp çıkacağım.

zor bı durum. allah yardmcınz olsun.... bı ewlılıgın bıtmesı hıc hos degl. ha ayrlmayn demıyorm tabıkı ama ne bılm... hakknzda hayrlısı

Eyer o seviyeye birkere geldiyseniz aranizdaki saygi bitmis inan bunun ikinci ücüncü ....devamida gelir birkere o cesareti bulup sana el kaldirmis birde msj ne ya insaniz sonucta o bare özür dilicen az daha kendine de saygisi olsun doru düzgün dilesin bana o özur gercekci bile gelmedi

Kesinlikle şiddete meyil eğitimli olmakla alakalı değil buna katılıyorum.ben sizi kast etmiştim hani bir şeyler yapın anlamında çünkü darp raporu almamıştınız en başta sanırım.umarım kafanızda ciddi bi sorun yoktur çok geçmiş olsun.dilerim her şey gönlünüzce oolur bundan sonra bizi haberdar edin lütfen.

teşekkür ederim bu şekilde düşünceli davranışınız için. umarım bundan sonrası daha güzel olur

Kıyamam yaa, çok üzüldüm inan ki...
Şiddet bir erkeğin içinde varsa, ne kadar özür dilese boş, yine aynısını yapacaktır. Diğer mesajları okuyamadım ama bu adamdan kurtulmanız lazım.
Allah korusun size daha kötü şeyler yapmaya kalkabilir. Bence bu adamdan boşanın.

boşanıyorum zaten...

Canım aynı senin gibi benimde başıma geldi bir şiddet olayı. Her evlilikte fikir ayrılığı tartışma olur fakat şiddet kısmı asla hele de Allah ın emaneti olan eşe şiddet göz yumulmaz bir durum. Önce ben yaşadığımı yazayım sende ona göre gardini al.
Eşimle kv fitnesi yuzünden tartıştık aileme küfür edince sen ne diyorsun diye diklendigim zaman eşim kafama vurmaya başladı. Oğlumun gözü önünde çocuk daha 1 yaşında idi. Ben bağirmama kv yukarı çıktı (aynı binadayiz ) o gelince eşim olacak adam çocuğu aldı gitti aşağı. Sonra pis kadın üstüme saldırdı ben de elini kolunu tuttum ama pislik beni dövdü diye bağırmaya başladı. Bagirisini oğlu olacak duymuş gelip bir de onun için dövdü. Ben zaten kararlıydım gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacaktım fakat benden önce binadan birileri polisi aramış ben tam bina kapısından çıkacağım dışarı polis geldi. Kv yanımda polise diyor ki aile meselesi memur bey şikayetçi değiliz. Dedim ne mubasebet şiddet gördüm memur bey şikayetçiyim can guvenligim yok deyip polis otosu ile karakola gittim. Şikayetçi oldum darp raporu aldım o gün eve giremez kararı cikarttirdim. Sonra evime geldim çocuğumu aldım. Sonra ailesinden birileri geldi yok pişman yok şöyle yok böyle. Dedim ben o bir kere şiddet uyguladı bunun devamı gelecektir ben çocuğumu mutsuz huzursuz şiddet ortamında buyutmeyecrgim bosanacagim dedim. Aynı gün Kp yazliktan jet hızıyla geldi ben kefilim bir daha olmayacak ( oglu cok yalvarmis baba ne olur bizi baristir diye ) yalvarmalari ile gittik kp ile şikayeti geri aldım aynı gün. Yalnız ben şikayeti geri alsam da savcılık kamu davası açtı. Olan mahkeme sonucunda 5 ay hapis cezası yedi.
Bu olay yaklaşık 2 yıl önce oldu. Eğer ben gözümü karartip böyle yapmasaydim şiddet artarak devam edecekti. Benim yapım gereği kavgaya meyilli değilim ama sunup kalsaydım bu mikroplar beni daha çok ezerdi.
Not : kv kp den düzenli olarak dayak yer 60 yaşına geldi hâlâ aynılar. Benim şikayet etmemi hâlâ ayiplar kendi çapında. Ben de derim oğluna yaptığım az bile

Şu an aranız nasıl peki, bu arada yaptığını destekliyorum çok iyi yapmışsın sinmemekle

Şu an aranız nasıl peki, bu arada yaptığını destekliyorum çok iyi yapmışsın sinmemekle
Biz çok tartışan bir çift değiliz normalde o olaydan sonra bir kere tartıştık başka bir mevzu yüzünden ciddi bir tartışma mahiyetinde değildi. Şuan bir problem yok ama olası bir durumda arkama bakmadan gidecegimi onu bir kalemde silecegimi bilir. Maalesef eşimin bozuk aile yapısından dolayı kendi içinde basedemefigi sorunları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…