• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda...

Güzel bir gelişme sizin adınıza ancak bundan sonrası da önemli o kadar çabuk peşinizi bırakacak gibi değil sanki geri dönmeye kalkabilir
halaa mesaj atıyor ama tersliyorum. gerçekten bi özgüven geldi. ondan korkuyordum ama şu an kendimi güçlü hissediyorum :)

Sevgili bayanlar...:)
daha önceki açtığım konulardan da bildiğiniz üzere sevgilim beni sürekli tehtid ediyordu ve ben ayrılmayı istiyordum ama o bitirsin istiyordum. ve bugün geceden kalıp sabahtan devam eden kavgamızın sonunda sen bana en ufak bi zarar verirsen -biraz çocukça olacak ama- kendime zarar veririm dedim. tabi benim biraz deli olduğumu bildiğinden bu biraz tırstı. bu benim normalde yapacağım bir şey değil kesinlikle zaten yapacağımdan da söylemedim ama biraz anlasın istedim bişeyleri. neyse baya tartıştık. bıktım senin tehtidlerinden yeter artık senin gibi birini istemiyorum gibisinden sözler söyledim. ve ayrıldık. şu an kendimi hafiflemiş hissediyorum. dualarım kabul oldu çok çok çok şükrettim. ve hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. paylaşmak istedim çünkü daha önceki konularımda çok yardımcı olan arkadaşlarımız vardı. Sevgilerle :)
Gözün aydın artık daha dikkatli tercihler yaparsın umarım :)

Ha ha farkli durum normalde ayrilinca tebrik etmezler ama bundan sonraki hayatin huzurlu olur insallah

Back
X