Ve yeniden öğrenilen borçlar hep aynı terane:(

60 bin tl nedir yaa yazık günah Eşin resmen aklını kaybetmiş. Daha önceden şans vermişsin yemin etmesine rağmen bu pisliğe bulaşmış. Yapman gereken ortada zaten barışıp o borcu ödemek istemezsin diye düşünüyorum. Git araba al onun borcunu öde daha iyi. Eşin düzelmez. Çocuğunun rızkını borçlara yatırma sende, memursun ne güzel maaşını çocuğuna harca dertsiz tasasız yaşa.

Kurtuluşı hep oraada arayacak sanki, para lazım. Onun umuduyla kısır döngü devam eder
Benim kız ardakaşkm forex oynuyordu zarar ettıkce para koydu umudu zareını cıkarmaktı ç
Sonuç annesi arsa sattı
Suan bi ev parası yedi gitti bitti

Bu bir alışkanlık değil..kumar bağımlılığı..dürtü kontrol bozukluğu..anca uzman yardımıyla aşar ama o da zor ve uzun zaman alır.yapacağını sanmam.. Ayrılmanız sizin ve cocugunuz icin en hayırlısı cünkü zaten ilerde ayrılmak durumunda kalırsınız hende agzınıza kadar borca sokar sizide

Benm esim bi arkadasina kefil oldu benm onayimi istediler.bak kredi cekti demiyorum kefil oldu sadece.
Belki onceden cekilmis bi kredi olabilir bu

kefil de istiyorlar da kendine çektiğin için istemiyorlar.
hele bir de memursan. misal ben de memurum kredi çektim geçen hafta. başvurduğun an hesabına aktarılıyor..

Allah yardımcınız olsun.
İddiayı arkadaşının oynadığını söylüyor , peki 60 bin nereye uçmuş , bu konudaki açıklaması ne?

Şu şans oyunları belasını çıkaranları Allah bildiği gibi yapsın zaten. Kaç yuva dağıldı ya da dağılmaya yüz tuttu zaten. Hesap kitap bilmeyen insanlar hobi yerine, kolay para kazanmak için oynayınca evinin çocuğunun rızkını da gömüyor böyle.

Gerçekten çok basiretsiz bir erkekmiş eşin. 60 bin ne parasıdır ki eşten gizli çekilebiliyor? Krediyi 1 ay ödemeyip 1 ay ödememek ne demektir Allah aşkına? Faiz binmiyor mu onun üstüne? Çok büyük yalanlar var ortada.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba? Senin gibi ayaklı bankamatik de gidiyor tabi tutuştu.
Bence sen bak yoluna madem işin var çalışır birikim bile yaparsın.

Çok iyi yapmışsınız

Kardeşimin çektiği krediyi ödemeyeceğini biliyorum razıyım üç yıl öderim biter. Böyle sonu bitmeyen borçlar var zaten. Karşılığında oğlumun nafakasını yüksek tutmayı düşünüyorum

Eşiniz borclarına ortak olmanız ıcın sızı gerı ıstıyor
Bence yapmayın sakın bunu
eğer cok ıyı olsaydı sızı bu sekılde aldatmaz ve magdur etmezdı

Boşanmaya kararlı olmanıza sevindim. Malesef kumardan kurtulacağını sanmıyorum. Battıkça acaba tekrar kazanırmıyım diye daha da çok oynuyorlar ve dibe vuruyorlar.
O parayı ödeyemeyeceğine göre son umut yine iddiayı görecek ve aldığı her maaşı krediye yatırmak yerine iddiaya yatıracak. Aklınca biranda kurtulacak borçtan.
Siz önünüze bakın, yapabileceğiniz birşey kalmamış bu evlilik için.

Öncelikle gözünüz aydın zararın neresinden dönerseniz kârdır. İşin içinde kumar varsa kaçın ordan. Rahmetlik babamdan biliyorum ne paran oluyor ne de huzurun. Varlık içinde yokluk yaşıyorsun. Aman dişimizi sıkalım şu zaman borç bitecek diyorsun daha zaman dolmadan yenisi çıkıyor. Evinde ne bereket ne de huzur oluyor. Sakın ola kararınızdan dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…