- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
Selam kizlar. Biliyorum bu ara cok konu actim ama konusacak birilerine o kadar cok ihtiyacim var ki anlatamam. Arkamda destek olan dayim yengem yengemin kizi var ya gerci dayimin dusuncesini bilmiyorum ama diger ikisi sabret demeye basladi. Teyzem zaten Allah lik. Yurt muduru falan konusurken teyzeme sordular batsinbudunya ya bakabilecek misiniz diye (sanki ben milletin evinde kalip herkesten para dilenicem) o da elimizden geldigi kadar bakariz demisti. Mudur de Allah icin soyle a. hanim dedi teyzem de ne dedi biliyor musunuz batsinbudunya burada diye oyle soyledim dedi. Simdi teyzemin damadi kaza gecirdi evde. Teyzemi aradim dun niye boyle soyledin arkamda olmayacak misin dedim suan olamam dedi. Sadece teyzemin oglu destek veriyor bana suan. Herkes bir bir cekildi arkamdan. O kadar caresiz kaldim ki. 10 gun oldu bu arada eve geleli ama hala konusmuyoruz ayri yataklarda yatiyoruz zaten. Bu saatten sonra da benim icin hersey bitti ama nasil yapicam. 18 aylik bi kizim var. Dun 2 tane krese sordum alamayiz cok kucuk dediler ve 750 tl istiyorlar. Is yok guc yok para yok bi tane evladim var. Ben ne yapicam kizlar. Siginma evine gitsem disari cikmama izin vermezler islerimi halledemem. Diger yandan kimse beni istemiyor. Dayagimi kufurumu yiyip oturmali miyim bu evde mutsuz mutsuz. Memur olma sansim oldugunu da hic sanmiyorum. Rabbim kimsenin basina vermesin. Rabbim anne ve babalarinizi basinizdan eksik etmesin. Annem olsaydi simdi 1 dk dusunmezdim.