Ve yine hata yaptim... Eve donmek zorunda kaldim.

merciminik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
319
19
118
Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...

Ağız dolusu küfür edesim var. Ş.r.fsiz. Bence bu kadar nefret ediyorsan gözünü karart. Ne yaşadıysan yaşadın. Ailene karşı inkar et. Çamur atmak için söylüyor dersin. Çocuk kaçırmak da öyle kolay değil. Elinden geleni ardına koymasın. Çalışıyor musun, tahsilin var mı? Bir avukatla görüşmelisin bence.

Ne igrenc bir insanla evlisiniz , evlilik öncesi yasadiklarini anlatsin o kendini rezil eder böyle bos tehtitlere papuc birakmayin ne olur

Cocuguda hic bir yere kaciramaz dag basindami yasiyoruz allah askina...

Arkası boş tehditler bunlar, niye pabuç bırakıyorsunuz ki? Evlilik öncesi yakınlaşmalarınızı nasıl ispatlayacakmış ayrıca? Evlenmişsiniz, çocuğunuz bile olmuş, kim inanır ya da önemser öncesini? Sizin boyun eğmeniz bu öküze güç vermekten, kendinizin ve çocuğunuzun hayatını da çekilmez kılmaktan başka ne işe yarayacak bir düşünün. Madem dönmekle hata yaptığınızın farkındasınız, niye hala oradasınız?

Calisiyorum mesleğim var ekonomik sorunum da yok yani. Ailem evlenmiş olsakta bu konular uzerinde durup uzulecektir. Bende ayni şeyi soruyorum kendime! Nasil bir insanla yola cikmisim nasıl büyük bir hata yapmisim. O şekilde tehdit edince ne yapacagimi bilemedim. Yine büyük bir aptallik yaptim ve döndüm. Simdi bu evden tekrar nasil cikacagim. Madem ailem onun ne olduğunu anlamis o zaman benimde ne olduğumu anlayacakmis!

valizinizi toplayıp çocuğu alıp çıkacaksınız
çocuk kaçırma konusunda savcılığa suç duyurusu artı bir de boşanma davası açacaksınız
Ailenizde bir üzülür iki üzülür
Böyle adi biriyle yaşamaktan iyidir
Son cümlede size nasıl bir hakaret etmiş farkında mısınız

zorunlu giden evlilik mutsuzluk huzursuzluk getirir..sonrası şiddete kadar gider...
evliliği sürdürmek gibi bir zorunluluğun yok..ailen destekçinse arkana bile bakma...

yakınlaşmamı? kendı namusunu kullanan bır adamın soyledıgıne ınanacakmı aılenız..
keske donmeseydınız hayata bıyerden baslasaydınız.. sabır dılıyorum

yahu evlenmıssınız zaten
aılene soylese aılen ya ozaman evlenmeseydın der
yada kızımızı, nıkahlı karını bu duruma dusurup ıftıramı atıyorsun der emın ol
adam soyledıgıne soyleyecegıne pısman olur
buyuzden dönulur mu yahu
adam elıne gecırdı sızı gecmıs olsun
bence bu tehtıtı sen kullan ona karsı

evlenmeden once yasadiklariniz icin ailene bahsederse iftira atiyo dersin burda cok okuduk hic bir sey yasamamis olanlar bile sirf bosanmak istedikleri icin ailelerine erkek tarafindan kiziniz kizligini diktirmis denebiliyor cocuk kacirmak basit mevzu degil savciliga bunun icin suc duyurusunda bulunursunuz bide bir soz vardir avliyan kopek isirmaz derler

Bu ilk hakaretimi sanki! Şuan bu evde beni bağlayan tek şey oğlumun mutlu olmasi. Ama o da nereye kadar beni burada tutabilir. Curuyorum resmen. Eve döndük diye o kadar mutlu ki. Sadece oglumun annesi olarak döndüm,o pislige es olarak değil. Suç duyurusunda bulunmak için elimde delil olmasi lazim değil mi? Herşey yine en bastan başlıyor: (

İyi de evlenmişsiniz çocuğunuz var kim takar bu saatten sonra evlilik öncesi yakınlaşmayı? Nişanlıyken herkes oynaşıyor az çok kimse garipsemez. Çok da kafanıza takıyorsanız iftira atıyor der geçersiniz herifin elinde kanıt yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…