- 14 Mayıs 2012
- 319
- 19
- 118
- Konu Sahibi merciminik
-
Calisiyorum mesleğim var ekonomik sorunum da yok yani. Ailem evlenmiş olsakta bu konular uzerinde durup uzulecektir. Bende ayni şeyi soruyorum kendime! Nasil bir insanla yola cikmisim nasıl büyük bir hata yapmisim. O şekilde tehdit edince ne yapacagimi bilemedim. Yine büyük bir aptallik yaptim ve döndüm. Simdi bu evden tekrar nasil cikacagim. Madem ailem onun ne olduğunu anlamis o zaman benimde ne olduğumu anlayacakmis!
yakınlaşmamı? kendı namusunu kullanan bır adamın soyledıgıne ınanacakmı aılenız..Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
yahu evlenmıssınız zatenYaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti
evlenmeden once yasadiklariniz icin ailene bahsederse iftira atiyo dersin burda cok okuduk hic bir sey yasamamis olanlar bile sirf bosanmak istedikleri icin ailelerine erkek tarafindan kiziniz kizligini diktirmis denebiliyor cocuk kacirmak basit mevzu degil savciliga bunun icin suc duyurusunda bulunursunuz bide bir soz vardir avliyan kopek isirmaz derlerCalisiyorum mesleğim var ekonomik sorunum da yok yani. Ailem evlenmiş olsakta bu konular uzerinde durup uzulecektir. Bende ayni şeyi soruyorum kendime! Nasil bir insanla yola cikmisim nasıl büyük bir hata yapmisim. O şekilde tehdit edince ne yapacagimi bilemedim. Yine büyük bir aptallik yaptim ve döndüm. Simdi bu evden tekrar nasil cikacagim. Madem ailem onun ne olduğunu anlamis o zaman benimde ne olduğumu anlayacakmis!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?