- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
- Konu Sahibi merciminik
-
Bu ilk hakaretimi sanki! Şuan bu evde beni bağlayan tek şey oğlumun mutlu olmasi. Ama o da nereye kadar beni burada tutabilir. Curuyorum resmen. Eve döndük diye o kadar mutlu ki. Sadece oglumun annesi olarak döndüm,o pislige es olarak değil. Suç duyurusunda bulunmak için elimde delil olmasi lazim değil mi? Herşey yine en bastan başlıyor: (
Bu ilk hakaretimi sanki! Şuan bu evde beni bağlayan tek şey oğlumun mutlu olmasi. Ama o da nereye kadar beni burada tutabilir. Curuyorum resmen. Eve döndük diye o kadar mutlu ki. Sadece oglumun annesi olarak döndüm,o pislige es olarak değil. Suç duyurusunda bulunmak için elimde delil olmasi lazim değil mi? Herşey yine en bastan başlıyor: (
Mahremini gözler önğne sermekten çekinmeyen bir adamdan sizde çekinmeyin. Hele böyle tehditlere neden pabuç bırakıyorsunuz. Zaten evlenmişsiniz. Evlenmeden önce olur böyle şeyler demek zavallı kocanız tehdit edecek başka malzeme bulamamışYaklk 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
Eee şimdi neden çıkıp gitmiyorsunuz?O an evet öyle bir an telasla bildiğiniz oltaya geldim. Diyorum ya hata hata. Cocugum için cekiyorum demiyorum asla yada bunun altina siginmiyorum. Dediğiniz herşeyi hakediyorum ne aptal bir insanım.
Yuh çok karakterszmiş.. amaa nereye kadar...Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
doneceginiz varmis gibi geldi bana.yada baska bi mecburiuet. yorumlari okumadim eklediginiz bisey varmi bilmiyrm ama tehditler sacma. zaten evlenmissinz anlatsin ailenizeYaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
Bunlar geri donmen icin sebep degil...Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
Sen neymissinki yahu?neyi anlayacaklarmis bu nasil mantik?varsa korktugun biseyin o acmadan anlatsaydin ailene bu sekilde nereye kadar devam edeceksin?Calisiyorum mesleğim var ekonomik sorunum da yok yani. Ailem evlenmiş olsakta bu konular uzerinde durup uzulecektir. Bende ayni şeyi soruyorum kendime! Nasil bir insanla yola cikmisim nasıl büyük bir hata yapmisim. O şekilde tehdit edince ne yapacagimi bilemedim. Yine büyük bir aptallik yaptim ve döndüm. Simdi bu evden tekrar nasil cikacagim. Madem ailem onun ne olduğunu anlamis o zaman benimde ne olduğumu anlayacakmis!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?