Daha dokuz ay oldu istersen gitme de nereye diyosun gidecekNe kadar zamandır evlisiniz?
Kolundan tutardım gidemezsin derdim. Bi güzel pataklardım
Bazen heyecan gerek ilişkiye.. Ben yapmayayım o yapmasın kim yapacak
EvetSürekli mi yapıyor?
Gozu disarda olana kirmizida giysen duntanin en guzel renginide giysen bosSende arkadaşlarınla buluş.
Veya patlat mısırını aç bi film izle.
Çık dışarı alışveriş yap.
Not: kırmızı gecelik vs giysen belki gitmez.
Neden?
Uyumla alakali degilki arkaslari herkesten ileri geliyo bende benimle vakit gecirmek istemiyor saniyorumNeden?
Uyum probleminiz mi var acaba.
Sinirli biri sanırımDaha dokuz ay oldu istersen gitme de nereye diyosun gidecek
Daha dokuz ay oldu istersen gitme de nereye diyosun gidecek
Daha dokuz ay oldu istersen gitme de nereye diyosun gidecek
Gelince sende uyumuş ol o da eve gelince yalnız takilsin boşluk içinde hisseder kendiniSlm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?
HaklisinGelince sende uyumuş ol o da eve gelince yalnız takilsin boşluk içinde hisseder kendini
Buluyorum ama gidince tam 6 7 saat gelmiyo uzuluyorumSizde kendinize uğraş bulsanız kafanız dağılır hem.
Çok haklısınız.Buluyorum ama gidince tam 6 7 saat gelmiyo uzuluyorum
Aynen bende surekli ailesiyle vakit geciyorum yemek hazirla kaldir biraz otur sonra kendi basina otur muzik dinle valla bekarken daha iyiydi sanki diyorum madem ark onemliydi hic evlenmesydi yorgun gelir kosa kosa gider ama ben birazcik beni disari cikar gezelim desem yorgunum der ben cokmu biseg istiyorum sanki biraz sevdigimle ellele tutusmasakta yan yana yurumekBende aynı dertteydim. Hala da öyle. arkadaşları sanki herşeyden önce geliyor. beni ailesinin yanında bırakıp kendi arkadaşlarına giderdi. inan boşanmaya kadar götürdüm işi ama değişme olmadı. uzun süre küstüm yine değişme olmadı adam gibi söyledim yine değişmedi. lanet ettim en sonunda ne halin varsa gör dedim umursamadım o şekilde Düzeldi. bide zor yorucu bi işe başladı yemek yer yemez uyuyo bu seferde. ve ben yine yalnızım. bi gün düzelecek diye bekliyorum ama çok beklerim gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?