Ve yine yanlizim

Ebiricik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
168
26
13
37
Slm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?

Ne kadar zamandır evlisiniz?
Kolundan tutardım gidemezsin derdim. Bi güzel pataklardım
Bazen heyecan gerek ilişkiye.. Ben yapmayayım o yapmasın kim yapacak

Sende arkadaşlarınla buluş.
Veya patlat mısırını aç bi film izle.
Çık dışarı alışveriş yap.
Not: kırmızı gecelik vs giysen belki gitmez.

Sürekli mi yapıyor?

Yanlız değil o yalnız olacak. Yalın kelimesinden türemiş bir kelime. Sürekli bunun yanlış yazıldığını görüyorum söyleyeyim dedim. Konu için de boş vereceksin ya da üstüne gideceksin

Slm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?
Gelince sende uyumuş ol o da eve gelince yalnız takilsin boşluk içinde hisseder kendini

Bence konusmalisin bu konuyu senjn sorumlu oldugun bi karin var de madem arkadaslarina vakit gecirmeyi seviyosun onlatla evlenseydin de hatta bundan sonra yasakliyorum haftada bir goruseceksin de konusma payi bile birakma benim esim 2 3 ayda bir bulusur ona bile rahatsiz oluyorum ben yahu

Surekli çıkıyor agzini acip neden bile diyemiyorsun adama ee bu boyle nereye kadar gidecek ki daha yeni ewlisiniz.. o zaman sende cik gez arkadaslarinla.

Bende aynı dertteydim. Hala da öyle. arkadaşları sanki herşeyden önce geliyor. beni ailesinin yanında bırakıp kendi arkadaşlarına giderdi. inan boşanmaya kadar götürdüm işi ama değişme olmadı. uzun süre küstüm yine değişme olmadı adam gibi söyledim yine değişmedi. lanet ettim en sonunda ne halin varsa gör dedim umursamadım o şekilde Düzeldi. bide zor yorucu bi işe başladı yemek yer yemez uyuyo bu seferde. ve ben yine yalnızım. bi gün düzelecek diye bekliyorum ama çok beklerim gibi gözüküyor.

Aynen bende surekli ailesiyle vakit geciyorum yemek hazirla kaldir biraz otur sonra kendi basina otur muzik dinle valla bekarken daha iyiydi sanki diyorum madem ark onemliydi hic evlenmesydi yorgun gelir kosa kosa gider ama ben birazcik beni disari cikar gezelim desem yorgunum der ben cokmu biseg istiyorum sanki biraz sevdigimle ellele tutusmasakta yan yana yurumek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…