Ve yine yanlizim

BEnim ole bi luksum yokmus iste ailesi varya yanimda adamin elinden gelse beni ailesiyle birakip 2 3 ayligina calismaya gidicek

Hangi amaçla evlenmiş kendisi? Sadece sevişme özgürlüğü için mi? Bunu da sorsaydınız keşke.

severek mi evlendiniz, görücü usulü filan mı?
evleneden önce böyle miydi?
evlendim, vazifemi yaptım, hatun evde nasılsa ben hayatımı yaşarım kafama göre takılırım, diyen bir vaka gibi sanki.

Bence siz de biraz kendinize odaklanin. Esinizi de hayatinizin merkezine koymayin Mesela aksama kadar onu beklemeyin gezin tozun

sende mi aileyle oturuyorsun.

severek mi evlendiniz, görücü usulü filan mı?
evleneden önce böyle miydi?
evlendim, vazifemi yaptım, hatun evde nasılsa ben hayatımı yaşarım kafama göre takılırım, diyen bir vaka gibi sanki.
Evet aynen ole oldu galiba severem ama onun beni sevdiginden supheliyim acikcasi

bir de birlikte mi oturuyorsunuz
korkarım siz çook yanlış yere gelmişsiniz yahu
siz romantik bir evlilik peşindesiniz adam gömleklerimi ütülesin, karnımı doyursun, annem babamla otursun akşam da benimle sevişsin diyor, gibi duruyor.

Evet birlimteyiz olede oluyor ne yazikki sevismeyi gec o bi sey icin evlenmemis bana ole dedi

Yok onun icin evlenmemis cunku evlenmeden once elinde cok varmis evlenmek icin evlenmis
Kocana salak desem kızmazsın değil mi? Bu evliliğin sana kazandırdığı bir şey yok anladığım kadarıyla? Duygusal bağlarınız ne durumda birbirinize karşı? Adamın belli de zaten.

Slm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?

Cok eksik bir mesaj değil mi? Bir aksamcik olaydan bahsetmissin biz nerden bilelim ki baska nasıl yalniz birakiyo seni. Su an bu soylediginde hiçbir şey yok. Ama her gece ayni seyi yapiyosa var tabi

Cok eksik bir mesaj değil mi? Bir aksamcik olaydan bahsetmissin biz nerden bilelim ki baska nasıl yalniz birakiyo seni. Su an bu soylediginde hiçbir şey yok. Ama her gece ayni seyi yapiyosa var tabi
Her nerdeyse haftada 4 kere falan takildiklari bekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…