Bence vicdanini rahatlatmak icin yapiyor bunlari sadece. Bi nevi acima duygusu olabilir. Senin bu yaptiklarini aslinda kabul etmemen lazim cünkü sen kabul ettikce o seni her an barismaya hazir ve nazir görüyor hala elimin altinda benden gelecek bi barisma cabasina bakiyor diyodur. Daha sonra istersen daha genis kapsamli konusuruz diyerekte bunu tamamiyle ortaya dökmüssün zaten, yani ondan bi sinyal bekledigini. Bu cok yanlis bana göre. O kafasinda bitirmis zaten, herkes beni sucluyor demesinden belli vicdanini rahatlatmak icin bu dogumgününü yaptigi. Ondan koca falan olmaz.
ben bu forum da yeniyim öyle gezinirken senin topiğini gördüm ve daldım içine tek tek bütün yazılanları okudum sanki bir film seyreder gibi ... yaşadıkların hiç kolay şeyler değil öncelikle doğum günün kutlu olsun umarım yeni yaşında ve yeni yılda dah mutlu ve huzurlu günler geçirisin... dengesiz eşine gelince bence o tam bir çocuk daha büyüyememiş üstelik yaşı da 26 imiş hiç de küçük değil... kesinlikle sorumsuzluk ve inatçılık onun ruhunda var sen bu insanla ilişkine devam edeceksen çok zorlu bir ömür seni bekliyor.. ama bazı büyüklerimden duyduğum kadarıyla bazı erkekler bir yaştan sonra olgunlaşıyormuş belkide senin eşininde biraz zamana ihtiyacı vardır...tabi senin ona bu zamanı verecek sabrın kaldıysa...sonuç olarak senin sağlam duruşunu taktir ediyorum aynen devam et... umarım ikinizin de hakkınızda hayırlısı olur...
Öncelikle foruma hoş geldin canımKonuma ilgin için de ayrıca teşekkür ederim. Evet eşim çok dengesiz bir insan ve yaşadığım sorunların temel nedeni de bu dengesizlik. O yüzden ben de artık bu dengesizliği çekmemeye karar verdim Ama elimde değil, sonuçta bir yaşanmışlık ve sevgi olduğu zaman insan kestirip atamıyor. Ama mantıklı olan bitirmek o yüzden ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Ben artık ona doğru hiçbir adım atmam, o bazı adımlar atmaya başladı ama mehter takımı gibi bir ileri bir geri Bak dün yaptıklarını yazdım, normalde hiç olmadığı kadar romantik olması, süper bir doğumgünü planlaması ve seni çok seviyorum demesi; ama öte yandan hiçbir barışma isteği dile getirmemesi... Ben artık kendi hayatıma odaklandım, bir iş bulup çalışacağım, arkadaşlarımla vakit geçireceğim yani artık kararlarımı eşimin tavırlarına ve gel-gitlerine göre almıyorum, şimdiye kadar hep öyle yaptım ve bu benim hayatıma zarar verdi. O yüzden kendi hayatımla ilgili şeylere bakıyorum şu anda, onun yaptığı olumlu-olumsuz şeyleri de gözardı etmeye çalışıyorum. Belki senin dediğin zamana bırakmak kısmı biraz da bu, zaten başka yolu yok. Ya en kısa zamanda boşanacağız ki benim buna hiçbir itirazım yok, ya da eşim ciddi anlamda bir gelişme gösterecek ve bunu bir gün değil belki aylarca tutarlı davranarak kanıtlayacak, çözümüm bu.
Ben senin esinden hic bisey anlamadim anlayamiyorum. Seviyo mu yoksa diyorum bazende. Gercekten cok tuhaf biri.
Bugün eşim tekrar konuşmaya geldi ve barışmak istediğini söyledi. Benden iki gün ayrı kalınca çok özlüyormuş, dayanamıyormuş, sevgisini anlıyormuş vs vs. Ben de kabul etmedim. "Senin sevgin ayrı kalmakla artıyor olabilir ama ben her geçen gün soğuyorum" dedim. Eve gelmesini şu an istemediğimi, en azından birkaç ay kafamı toplayacağımı söyledim. Bunu kabul etti ama benim dediğim gibi ondan soğumamdan korkmuş, bu süreçte her gün görüşmek istiyormuş kendini hatırlatmak için. Şimdi sürekli planlar yapıyor şu gün şunu yaparız bu gün bunu gibi. Ne olursa olsun onun bu davranışları kendimi iyi hissettirdi. Zamanında bana çektirdiklerinin acısı böyle çıkıyor işte. Onu o halde görmek beni mutlu etti. İleriye dönük olarak da ne olur bilmem, bir süre gözlemleyeceğim bakalım, bu arada ben bir işe başlayıp çalışacağım ve biraz kafamı da ondan uzaklaştırmış olacağım. Davranışlarında tutarlılık görürsem belki tekrar değerlendirebilirim. Ama bir daha asla onu hayatımın merkezine koyup beni olumsuz etkilemesine izin vermeyeceğim. Son durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?