- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
haklısınız.17 yaşındaymış henüz çocuk yani daha .
Bunun adı taciz biliyorsunuz değil mi ?
yani mesajlaşıyorlarsa tek suçlu kız olamaz herhalde. klasik zavallı erkek, şirret kadın konumuna getirmişsiniz olayı.
Evet öyle düşündüm ben yani ver toprak olmasın sizce de iğrenç Bi cümle değil mi
Ay tövbeler olsun hayatımda ilk kez duydum öyle bir şey. Bir yöreye şehre filan özgü sanırım.Canım yegenim ona kısa kısa hatta cogu zaman cvp bile vermemiş ama o cocuga bir kere ver toprak olmasın demiş. Bu kelimeyi ben daha önce cok duydum. Birlikte olalım şeyimiz toprak olup gitmesin anlamına geliyor diye düşünüyorum
Doğru olanı yapmışsınız. Ne demek vercen mi toprak olmasın. İğrenç gerçekten.Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireyim. Benim eniştem iş adamı, yanında bir kız çalışıyor. Çay, temizlik felan işleri yapıyor. Dün ben ablamlarda idim. Gece 12. 30 civarıydı. Yeğenimle film izliyoruz beraber. Bu arada yeğenim 17 yasında. Gece Bir baktım ona Bi mesaj geldi. Bende kim dedim sekreter kız dedi. Bende bu saatte ne diyor sana diye sorunca yeğenim ekranı gösterdi. "Napıosn yawrum" yazmış. Benim gözlerim bir açıldı... Bu arada kız 25_30 yaş arası. Neyse işte şey yapmiyim dedim. Sonra dedim ki ver bakalım ne konusmuşsunuz diye. Oda verdi hemen. İşte kız buna şöyle şeyler yazmış. " y küs müyüz neden cevağ vermiyorsun, y benimle barışırsan ne istersen yaparım. Y gel beraber yemek yiyelim. Y aç aç antrenmana gitme, y bana vercen mi toprak olmasın... Bunu görünce zaten beynim yandı. Bu arada yeğenim ara sıra büroya gidiyor, okul olmadığı için orda takılıyor. Neyse sabah oldu hemen enişteme söyledim. Eniştem de onu işten çıkaracağını söyledi. Daha önce hiç böyle bişeye sebep olmadım. İçim kötü oldu. Sizce dogru mu yaptım.
Cuma gecesinden sonra başlıyor.Ha bu arada gece 12.30te yegenin yaninda ne isin var? Yeni yasalar gelmedimi daha?
Zavallı erkek, şirret kadın mı? İyi okuduguna emin misin? Kız otuz yegenim 17 yasında kız yazdıkça yeğenim kısa kısa hatta cogu zaman hiç cvp vermemiş dedim.yani mesajlaşıyorlarsa tek suçlu kız olamaz herhalde. klasik zavallı erkek, şirret kadın konumuna getirmişsiniz olayı.
Nesini anlamadınız hamımefendi çocuğu yaşında taciz etmiş resmen.yani mesajlaşıyorlarsa tek suçlu kız olamaz herhalde. klasik zavallı erkek, şirret kadın konumuna getirmişsiniz olayı.
Yebegime salak diyemezsin bu bir. Hala değil teyze bu iki. Ablam ameliyatlı ona bakmaya gittim bu üç. Konu inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmazsın olur biter.Bana konu hiç inandirici gelmedi. Yok 30 yasindaki kadin patronun 17 yasindaki ogluna asilacak. Sonra bu cocuk af edersin salak olup bu tür sohbetleri halasi ile paylascak, bisey yokmus gibi. Nerde görüldü bir ergenin hemen telefonunu vermesi?
Ha bu arada gece 12.30te yegenin yaninda ne isin var? Yeni yasalar gelmedimi daha?
Ve son olarak bu tacizdir. Sadece isten atmak ile olmaz, sikayet olunmasi lazim. O kadin ceza almasi lazim. Bügün yegen ise, yarin baska birine yapar bunu.
Sizin hayat yalanlar üzerine kurulmuş sanki. Hemen hemen her konuya bunu yazıyorsunuz.Bana konu hiç inandirici gelmedi. Yok 30 yasindaki kadin patronun 17 yasindaki ogluna asilacak. Sonra bu cocuk af edersin salak olup bu tür sohbetleri halasi ile paylascak, bisey yokmus gibi. Nerde görüldü bir ergenin hemen telefonunu vermesi?
Ha bu arada gece 12.30te yegenin yaninda ne isin var? Yeni yasalar gelmedimi daha?
Ve son olarak bu tacizdir. Sadece isten atmak ile olmaz, sikayet olunmasi lazim. O kadin ceza almasi lazim. Bügün yegen ise, yarin baska birine yapar bunu.
Yebegime salak diyemezsin bu bir. Hala değil teyze bu iki. Ablam ameliyatlı ona bakmaya gittim bu üç. Konu inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmazsın olur biter.
Yegenimle aksam konustm bu kız bu saatte neden yazıyor normal değil dedim dedi teyze delidir boşver büroya gittiğinde de saçma sapan konusuypr ben cevap vermiyorum dedi. Mesajda da gördüm coguna cvp vermemiş.işte çıkarınca ne olacak, telefonları var başka yerde buluşurlar .
Yeğeniniz ne diyor bu konuya , konuştunuz mu ne cevap verdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?