Vebal almadım değil mi?

yani mesajlaşıyorlarsa tek suçlu kız olamaz herhalde. klasik zavallı erkek, şirret kadın konumuna getirmişsiniz olayı.

Otuz yaşında bir adam 17 yaşında bir kiza mesaj atsa "sapik" derdik. Kadın olunca ne değişiyor. O kadına sapik zihinli. Yaptığı kötü, çirkin ve suçlu o. Çünkü o otuz yaşında karşısında ki 17. Hukuka göre çocuk.

Ay tövbeler olsun hayatımda ilk kez duydum öyle bir şey. Bir yöreye şehre filan özgü sanırım.

Öyle bir anlama geliyorsa eğer iyi yapmış işten çıkararak enişteniz. Umarım peşini bırakır kadın yeğeninizin.

Bana konu hiç inandirici gelmedi. Yok 30 yasindaki kadin patronun 17 yasindaki ogluna asilacak. Sonra bu cocuk af edersin salak olup bu tür sohbetleri halasi ile paylascak, bisey yokmus gibi. Nerde görüldü bir ergenin hemen telefonunu vermesi?

Ha bu arada gece 12.30te yegenin yaninda ne isin var? Yeni yasalar gelmedimi daha?

Ve son olarak bu tacizdir. Sadece isten atmak ile olmaz, sikayet olunmasi lazim. O kadin ceza almasi lazim. Bügün yegen ise, yarin baska birine yapar bunu.

Doğru olanı yapmışsınız. Ne demek vercen mi toprak olmasın. İğrenç gerçekten.

yani mesajlaşıyorlarsa tek suçlu kız olamaz herhalde. klasik zavallı erkek, şirret kadın konumuna getirmişsiniz olayı.
Zavallı erkek, şirret kadın mı? İyi okuduguna emin misin? Kız otuz yegenim 17 yasında kız yazdıkça yeğenim kısa kısa hatta cogu zaman hiç cvp vermemiş dedim.

Yebegime salak diyemezsin bu bir. Hala değil teyze bu iki. Ablam ameliyatlı ona bakmaya gittim bu üç. Konu inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmazsın olur biter.

Sizin hayat yalanlar üzerine kurulmuş sanki. Hemen hemen her konuya bunu yazıyorsunuz.

Var böyle hayatlar. Ayrıca hayır yasaklar cumadan itibaren başlıyor.

Dogru yapmissiniz tabiki bende mudahale ederdim hicte duzgun konusmalar degil bu ne curet? Ayrica enistenin durusyla ilgili yorumlar var ne alaka yegenine yaziliyomus kadin nasil bi fantaziyse, taciz bu. Cocuk reşit degil bi kere. Insanlarin zihniyetleri cok degisik bu devirde.

Yebegime salak diyemezsin bu bir. Hala değil teyze bu iki. Ablam ameliyatlı ona bakmaya gittim bu üç. Konu inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmazsın olur biter.

Benimde dikkatimi çekti. O kadar farkında değil olayların ki telefonu rahatlıkla vermiş size.

Ne dedi yeğeniniz , hiç konuştunuz mu kendisiyle.

işte çıkarınca ne olacak, telefonları var başka yerde buluşurlar .

Yeğeniniz ne diyor bu konuya , konuştunuz mu ne cevap verdi ?
Yegenimle aksam konustm bu kız bu saatte neden yazıyor normal değil dedim dedi teyze delidir boşver büroya gittiğinde de saçma sapan konusuypr ben cevap vermiyorum dedi. Mesajda da gördüm coguna cvp vermemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…