Vebal almadım değil mi?

Zavallı erkek, şirret kadın mı? İyi okuduguna emin misin? Kız otuz yegenim 17 yasında kız yazdıkça yeğenim kısa kısa hatta cogu zaman hiç cvp vermemiş dedim.
Peki yeğeninizin telefonu o kadında ne arıyor? Tabikide işten çıkarılması ve şikayet edilmesi gerekli doğru olanı yapmışsınız. Ben siz mesajların başını yazdığınızda okurken enişteyle ilişkisi var çocuğa yakınlaşıyor kendini ona sevdirmeye çalışıyor diye düşündüm tabi o kelimeyi okuyana kadar. Peki yeğeniniz bu konuda ne diyor neden yaşıtı olmayan bu bayanla mesajlaşmış?

Işten cikarmazlarsa o işin sonu gelmez .benim cocuğum yok ama olsaydı ve böyle bisey yasasaydi o kadını hergun o iş yerinde görmeye tahammül edemezdim. Işını,ekmeğini düşünen insan daha temkinli davranır hakketmiş

Çocuğu taciz ediyor kadını hem şikayet edip hem gözünü korkutun ciddi şekilde uzak durmasını vs söyleyin Eniste yapabilir bunu evladına böyle şeyler yazmış adam sadece isten mi çıkaracak biz olsak sinirden çıldırırdk allah uzak etsin böyle edeb yoksunu insanları

ne vebal alması asıl vebal susmak olurdu tabıkı 17 yasında yegenınıze asılmasına ızın vermemek gerek
enıste cıkardı mı pekı ısten
eger cıkarmazsa o enısteden mıdem bulanırdı !

Dogru yaptin.

ne vebal alması asıl vebal susmak olurdu tabıkı 17 yasında yegenınıze asılmasına ızın vermemek gerek
enıste cıkardı mı pekı ısten
eger cıkarmazsa o enısteden mıdem bulanırdı !
Ben olay sabahı anlattım enişteme. Eniştem büroya gider Gitmez önce sormuş. Baldızım görmüş hayırdır falan diye. Kız saçma sapan açıklama yapmış, yanlış anlamış falan demiş. Ama eniştem çıkışını vermiş.

Kız, aklıma kötü kötü şeyler geldi töbeee. Bu kadın birinden hamile kaldı da, bu saf çocukcağıza mı yıkılmaya çalıştı acaba? İyice sordunuz mu çocuğa, birşeyler olmamıştır inş.

Bende lisedeyken erkek sınıf arkadaşım ile ingilizce öğretmenimiz arasında ilişki vardı bütün okul biliyordu üstelik o yüzden bende şaşırmıyorum kadın pedofilileri görünce

Canım yeğenimin bugüne kadar kız arkadası oldugunu bile duymadık. Hiç Bi kötü şeyine de sahit olmadık. Mesajlarda da kadın yazmış yazmış bu coguna cevap bile vermemiş. Bi kaçına da He ok tamam tarzında kısa kesmiş yani.

Doğru yapmışsınkız kurda kuşa genç yaşta yem olacak , kızı takip etmeyi devam et , ya salak ya cahil yada karekteri sağlam değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…