Vebal almadım değil mi?

Ona cevap yazacaktım bende. Sizin alıntınızdan yazayım. Enişteme yazıyor demedim ki. Eniştem olaydan habersiz. Yani onun durusuyla ne alakası var. Eniştem aileden olmayana cok soguk. Ben kendim cok severim mesela ama dışarıdan biri ne kadar soguk Bi adam der. Ne yüz verecek sekreterine ki o kızda ogluna yazacak.

Yegenimle aksam konustm bu kız bu saatte neden yazıyor normal değil dedim dedi teyze delidir boşver büroya gittiğinde de saçma sapan konusuypr ben cevap vermiyorum dedi. Mesajda da gördüm coguna cvp vermemiş.

Ama istismarın farkında olması lazım. Farkındalığını oluşturmanız gerekiyor.

Delidir " diyene kadar yasaklamayi öğrensin. Kendini korumayı öğrensin.

Tamam cümleyi anladık , peki çözüm işten çıkarmak mi ?

Ben olsam işten cikarmaz , gözümün önünde tutardım bir süre.
Yaa ben işten atsın diye anlatmadım zaten. Sadece bilgi vermek istedim. İşten cıkarmasını ablam istedi. Simdi büroda bazen yalnız kalıyorlar Yegenimle. Sonuçta ergen cocuk yaa bişey olursa? O yüzden oda Bi adım bence

Ama istismarın farkında olması lazım. Farkındalığını oluşturmanız gerekiyor.

Delidir " diyene kadar yasaklamayi öğrensin. Kendini korumayı öğrensin.
Haklısınız bende şaşırdım. Ne tepki verim bilemedim. Sadece dedim ki bu dogru Bi konusma tarzı değil. Yani bende şaşırdım bilmiyorum ki. Bakalım ne olacak. Anne babasına söyledim en azından

Benimde dikkatimi çekti. O kadar farkında değil olayların ki telefonu rahatlıkla vermiş size.

Ne dedi yeğeniniz , hiç konuştunuz mu kendisiyle.
Yegenim bana telefonu verdi gizlemeyi çünkü belki de o olayı algılayamadı
Zaten benden telefonunu hiç gizlemez. Ya şöyle söyliym ben ablam ve eniştemle büyüdüm sayılır. Dolayısıyla cocukları da benimle. Ben onla arkadaş gibiyim. O yüzden telefon saklama huyu hiç olmadı. Belki olayı da fark etmedi dedim gibi. Hatta bu cümle nasıl Bi cümle dedim. Yok teyze bence kötü anlamda değil dedi

En ıyısını yapmmıssın terbıyesız o yastakı cocuga atılan o msj nedır ya. Insallah kovulur bunun vebalı olmaz adam gıbı calıssaydıda cıkarılmak zorunda olmasaydı.
Demi? Ya bende biliyorum kötü bişey yapmadığımı ama işin içine ekmek girdi mi Bi kötü oldum... Ama aynen düzgün işini yapsaydı ne işi var patronun oğluna mesaj atıyor. İnsan sormak için bile yazmamalı bence

Yebegime salak diyemezsin bu bir. Hala değil teyze bu iki. Ablam ameliyatlı ona bakmaya gittim bu üç. Konu inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmazsın olur biter.

Madem öyle, nasil daha halen "vebalmi aldim" diyebiliyorsun? 30 yasindaki kadin gece gece bir 17 yasindaki cocuga mesaj atiyor. Bu noktada artik içerik bile önemli degil. Sadece isten tanilan bir sekreter. Desen 20 yillik aile dostu. Mesajlarin içerigi bile taciz.

O halde madem teyzesin, nasil halen "vebalmi aldim" diyorsun da, kostur kostur polise gitmiyorsunuz? Madem bu hikaye gerçek? Bende bir teyzeyim, benim yegenime böyle mesajlar gelse, böyle bir konu açmazdim. O mesajlari yollayan kisiyede hayati öyle bir dar ederdim ki.

Ondan dolayi bana saçma geldi. Mesajlar çok kötü. Istismardir. Istismara ograyan ergen bu kadar kolayda insanlara anlatmaz, anlatamaz. O yasta o mesajlarin ne oldugunu biliyorlar fakat cogular ya utaniyorlar, ya kendini suçlu görürler (ki hiç dogru degil tabiki).

Buraya hangi konuyu açıp açmayacagımı size sormayacam. Siz kendi teyzeliğinizi yapın ben kendi teyzeliğimi. Dediğim gibi inandırıcı gelmediyse yorum yapmazsınız olur biter. Anlamadan okuyorsunuz sanıyorum. Dedim cocuk belki farkında değil bile diye... Ayrıca vebal mi aldım derken ekmeğine mani oldum diye ister istemez kötü hissettim. Çünkü bu benim karakterim. İnsanların görüşünü almak istedim. Sen gel neden bu konuyu açıyorsun de diye açmadm.

Düpedüz taciz bu, tacizin kadını erkeği de olmaz.
Siz doğru olanı yapmışsınız, kendinizi suçlu hissetmeyin.
Teşekkürler ederim. İlk defa böyle bir olayın içine girdim. Ne kadar haklı olsam da ilk defa birine zarar vermiş oldum. O yüzden tuhaf Bi his bu. Ama biliyorum dogru olanı yaptım. Sadece sizden de duymak istedim. Sağolun kızlar...

Ne vebalinden bahsediyorsunuz, kadını sikayet etmek gerekir. Sadece kiz cocuklar mı tacize uğruyor sanıyorsunuz, erkek çocukların da böyle kadınlar yüzünden psikolojileri bozuluyor, birşeyler yaşanmış olsaydı ilerde yeğeniniz evliliğinde bile eşinden tiksinebilirdi.
En doğrusunu yapmışsınız. Iyi ki fark etmişsiniz. Ben olsam kadını sikayet de ederdim. Ayrıca birdaha yaşanmaması için yeğeninize bunun taciz olduğunu ve suç olduğunu güzel bir dille anlatın, belli ki çocuk farkında değil.

Tamam teşekkür ederim konuşacam...

İlk defa kadın pedofili ile karşı karşıyayız..diyecek söz bulamıyorum.bu arada enişteme soylemeseydin esas ozaman vebal olurdu.

Çevresi çok kötü değilse olaya tam uyanmamış da olabilir. Yanı yaşı da küçük o yaşta birinin o mana da yaklaşabilecegini de düşünmemiş olabilir. Bunlar çocuk yaa. Insanların 17 yaşındaki kıza çocuk muammelesi yapıp erkeğe yetişkin gözüyle bakması doğru değil. O da çocuk ve savunmasız. Bence enişteniz şikayete de bulunsun. Yahut kadına ileri giderse şikayet de bulunacağını söylesin. Ortada taciz edilen bir çocuk var.

İlk defa kadın pedofili ile karşı karşıyayız..diyecek söz bulamıyorum.bu arada enişteme soylemeseydin esas ozaman vebal olurdu.
Daha önceden duymuştum. Hem de öğretmen orta okul öğrencisini istismar etmişti. Kuzenimin öğretmenlik yaptığı bir okulda olmuştu. Eşi de avukat olduğu için çocuğun ailesi kuzenimin eşi ile görüşmüşler miydi ne. Olay sonra ne oldu bilmiyorum. Bizim de yaşımız çok gençti yanımızda çok anlatılmamıştı. Üstü kapalı anlatılmıştı.

Öğretmen kadın mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…