- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
sağlıksız olması, sonucu değiştiriyor mu ona bakmak lazım..yaşı büyük gösteriyor belki de demişsiniz ne olursa olsun iş etiği denen bi durum var.patronun oğluna böyle bi cümle yazıyosa zaten pek bi ruh sağlığı aranamaz..Çünkü saglıklı bir kadının 17 yaşındakı bir çocukla hiç bir işi olmaz .Saglıksızsa olabılır.Bu sebepten dolayı eksik arıyorum .
Hayırlısı olsun .Dava acsınlar bence kadına.Kadında elındekı taşları doker .sağlıksız olması, sonucu değiştiriyor mu ona bakmak lazım..yaşı büyük gösteriyor belki de demişsiniz ne olursa olsun iş etiği denen bi durum var.patronun oğluna böyle bi cümle yazıyosa zaten pek bi ruh sağlığı aranamaz..
Eteğinde illa bi taş olması gerekiyor değil mi...Hayırlısı olsun .Dava acsınlar bence kadına.Kadında elındekı taşları doker .
Siz haber okumuyor musunuz ? Sapıksa olabilir yazmışsınız yukarida hala devam ediyorsunuz eksik var diye. Sapıkmıs işte bu kadar basit hala neyi diretiyorsunuz? Eksiklik sizde. Maalesef.Çünkü saglıklı bir kadının 17 yaşındakı bir çocukla hiç bir işi olmaz .Saglıksızsa olabılır.Bu sebepten dolayı eksik arıyorum .
Ne taşı ya ?? Ay sinirlerim bozuldu hala ne diyoHayırlısı olsun .Dava acsınlar bence kadına.Kadında elındekı taşları doker .
Cocuk liseye gidiyor ve onun kaçıncı sınıfa gittiğini biliyor merak etmeyin. Ufak Bi hesap yapacak kadar matematiği vardır demiKadın suçlu ve saçmalık yapmış ne işin olur 17 yasındakı çocukla .Kadının hiç bir haklı yanı yok .Fakat çocukta nasıl tlf numarası var .Ve çocuga bu kelımelerı yazmak ıcın bir ceserat eldı.Çocukta ergen .Kadın zaten bebce saglıklı degıl .17 yasında çocuk .Ama bence çocuk yaşını bıle gızlemış olabılır .Tek suç kadında deıl bunu solemek ıstıyorum.Bız gerceklerı bılıoruz evet ama kadın ya bılmıyorsa ?
Yahu 17 yaşındaki çocuk mu suçlu kanun önüne çıksalar kadın suçlu bu durumda bunu biliyor musunuz?numara alıp vermeye takilmissiniz böyle bir kadın herhangi bir bahane ile rahatlıkla numara alışverişi yapar.cocuk yaşını gizledi diyelim çocuğun lise öğrencici olduğunu bal gibi biliyordur. Ben bi kafede çalıştım hepsi reşit ama benden yaşca küçük insanlardı numaralarımız olsa bile iş dışı herhangi bir arama yada yazismamiz olmadı kadın art niyetli nesini savunuyorsunuzKadın suçlu ve saçmalık yapmış ne işin olur 17 yasındakı çocukla .Kadının hiç bir haklı yanı yok .Fakat çocukta nasıl tlf numarası var .Ve çocuga bu kelımelerı yazmak ıcın bir ceserat eldı.Çocukta ergen .Kadın zaten bebce saglıklı degıl .17 yasında çocuk .Ama bence çocuk yaşını bıle gızlemış olabılır .Tek suç kadında deıl bunu solemek ıstıyorum.Bız gerceklerı bılıoruz evet ama kadın ya bılmıyorsa ?
Kadın suçlu ve saçmalık yapmış ne işin olur 17 yasındakı çocukla .Kadının hiç bir haklı yanı yok .Fakat çocukta nasıl tlf numarası var .Ve çocuga bu kelımelerı yazmak ıcın bir ceserat eldı.Çocukta ergen .Kadın zaten bebce saglıklı degıl .17 yasında çocuk .Ama bence çocuk yaşını bıle gızlemış olabılır .Tek suç kadında deıl bunu solemek ıstıyorum.Bız gerceklerı bılıoruz evet ama kadın ya bılmıyorsa ?
Çünkü saglıklı bir kadının 17 yaşındakı bir çocukla hiç bir işi olmaz .Saglıksızsa olabılır.Bu sebepten dolayı eksik arıyorum .
Belki yoktur matematiği.Belki kadın düşünme yetisini kaybetmıstır.Mahkemeye verinCocuk liseye gidiyor ve onun kaçıncı sınıfa gittiğini biliyor merak etmeyin. Ufak Bi hesap yapacak kadar matematiği vardır demi
Basını takip ediorum merak etmeyın.Sadece nırmal bir ınsan bunu yapmaz dıorum .Eğer normalse tabıkı .O sebepten dava edılmesı gerekır .En azından boyle bır mevzu varsa ceza alır .Biraz uluslararası basini takip edin rica ediyorum , amerikada her sene yuzlerce kadina dava aciliyor kucuk yasta erkek cocuklarini taciz ettikleri icin , evet bizim toplumda az bulunan vaka ama var , benim erkek kardesimin bir arkadasi vardi daha lisedeyken kardesim , cocugun sevgilisi 30 yasinda kadindi , bu tarz olaylar var sadece basina yansimiyor , aileler de sikayetci olmuyor cunku bizim topluma gore tacizi sadece erkek yapar , bakin amerikaya baska ulkelere gorursunuz nasil taciz ediyor kadinlar 14 - 15 yasinda cocuklari
29 Yaşındaki Kadın Öğretmen 15 Yaşındaki Erkek Öğrencisini Taciz Etti
Amerika'da 29 yaşındaki kadın öğretmen, sadece erkek öğrencilerin öğrenim gördüğü bir okulda 15 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı.www.haberler.com
Umursamıyorsa şikayet etmelıler.Eger cocugu tacuz bıyutunda rahatsız edıyorsa .En guzelı fişlenmelı bu ınsanlar.Ceza almalı .Kaile alıp almadıgını bılmıoruz.Çünkü çocukta ergenlık yasında.Nasıl bir olgu vardır aralarında hepsı kayıtlardan cıkar .Kadın eger suçluysa cezası verılır.Kadin sekreteri patronun farkinda misiniz ? Patron sekreterleri patronun cocuklarinin , karisinin dogum gununu , okulunu , telefonunu herseyini bilir , 17 yasinda cocuk neden versin telefonunu sekretere buyuk ihtimalle cocuk kadini kaale bile almiyor , kadin cocugun babasinin sekreteri umursamiyordur bile o yastaki cocuk o mesajlari
Kimseyı savundugum yok.Savundugumşey şikayet edılmelı .Eger boyle bir halt yedıyse cezasını cekmelı .Ergenlık yaşındakı çocuklar şu an bızım ergen oldugumuz gıbı deıller .Çocuk belkıde tacıze ugradıgının farkında deıl.Yada nasıl muhabbetler o raddeye geldı bılmıoruz.Be demek toprak olmucakmı ?Bunu bır kadın nasıl soleyebılır?Diorumkı sadece ısten cıkarmak olmaz.Uzerıne gıdılmelı .Yahu 17 yaşındaki çocuk mu suçlu kanun önüne çıksalar kadın suçlu bu durumda bunu biliyor musunuz?numara alıp vermeye takilmissiniz böyle bir kadın herhangi bir bahane ile rahatlıkla numara alışverişi yapar.cocuk yaşını gizledi diyelim çocuğun lise öğrencici olduğunu bal gibi biliyordur. Ben bi kafede çalıştım hepsi reşit ama benden yaşca küçük insanlardı numaralarımız olsa bile iş dışı herhangi bir arama yada yazismamiz olmadı kadın art niyetli nesini savunuyorsunuz
Bılmıoruz.Eger kadın kötü niyetlı bırıyse bır daha yapar.İsten çıkarımca bıtmezkı.Ordan cıkıp başka ıse gırıcek.Baska ısyerındede yaparsa ne olucak ???O yuzden bolesı seylerın mahkemeye verılmesı gerekır .Eteğinde illa bi taş olması gerekiyor değil mi...
yoksa kadın asla böyle bişey yazmazdı..size göre
neyse herkesin kendi düşüncesi ama tüm kadınlar suçsuz değil bunu bilincine varın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?