- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
Ya yegenimde büroya gidiyordu okul olmadıgı için. O dönem herhalde kayıt etmişler.Bu kadinin telefonu yegeninde neden var? Yegeninin telefonu kadinda neden var?
Aynen oyle sıkma canınıDemi? Ya bende biliyorum kötü bişey yapmadığımı ama işin içine ekmek girdi mi Bi kötü oldum... Ama aynen düzgün işini yapsaydı ne işi var patronun oğluna mesaj atıyor. İnsan sormak için bile yazmamalı bence
Neden buna gerek duymuslar ki? Bu cok sacma.Ya yegenimde büroya gidiyordu okul olmadıgı için. O dönem herhalde kayıt etmişler.
Ben de bunu yazacaktım.Yorumlar beni dehşete düşürdü. Çocuk 17 yaşında. Yasalara göre de dünya sağlık örgütüne göre de tıbben de çocuk. Erkek de olsa çocuk! Kadının yaptığı sadece o.luk değil. Suç! İşten cikarilması yetersiz olmuş. Ne vebali!
Ne gibi suçu olabilir?17 yasındakı yıgenının hiç sucu yok yanı .
İnsanlar tuhaf valla. Evet 17 bile daha olmayan yeğenim suçlu haklılar... Tövbe estağfurullahNe gibi suçu olabilir?
Evet nedir suçu yegeninin söyler misin? Otuz yasındaki kadının aklını mı çeldi?17 yasındakı yıgenının hiç sucu yok yanı .
Belki yazışıolardır.Yani kadın karsıdakınden herhangı bır tepkı almadan bu kadar ılerı gıdemez.Bırde tam ergenlık yaşı .Ne gibi suçu olabilir?
Belki yazışıolardır.Yani kadın karsıdakınden herhangı bır tepkı almadan bu kadar ılerı gıdemez.Bırde tam ergenlık yaşı .
Kadın suçlu ve saçmalık yapmış ne işin olur 17 yasındakı çocukla .Kadının hiç bir haklı yanı yok .Fakat çocukta nasıl tlf numarası var .Ve çocuga bu kelımelerı yazmak ıcın bir ceserat eldı.Çocukta ergen .Kadın zaten bebce saglıklı degıl .17 yasında çocuk .Ama bence çocuk yaşını bıle gızlemış olabılır .Tek suç kadında deıl bunu solemek ıstıyorum.Bız gerceklerı bılıoruz evet ama kadın ya bılmıyorsa ?Evet nedir suçu yegeninin söyler misin? Otuz yasındaki kadının aklını mı çeldi?
17 yasındayım dedıgını nerden bılıosunuz.Kadına yalan solemedıgı ne malum.30 yasındakı kadın 17 yasındakı cocukla ne iş yapar ?Bence eksık parcalar var .Diyelim ki yazisiyorlar. 30 yaşındaki kadinin 17 yasindaki cocuga karsi ileri gitmesi normal mi yani? Daha neler okuyacagiz!
17 yaşındaki yazsa dahi suç bu erkek diye mi bu ön yargıBelki yazışıolardır.Yani kadın karsıdakınden herhangı bır tepkı almadan bu kadar ılerı gıdemez.Bırde tam ergenlık yaşı .
17 yasındayım dedıgını nerden bılıosunuz.Kadına yalan solemedıgı ne malum.30 yasındakı kadın 17 yasındakı cocukla ne iş yapar ?Bence eksık parcalar var .
Hayır erkek diye deıl.Onyargılı olsam tek bır secenege baglı kalırım.30 yasındakı bır kadın 17 yasındakı bir çocukla herhangı bır işi olmaz.Bunun suç oldugunu bilir .Ne oldu ne olmadı bılmıoruz.Bence olay konu sahıbının bıldıgıyle sınırlı deıl.17 yaşındaki yazsa dahi suç bu erkek diye mi bu ön yargı
Buyuk gosterıodur belki .Ben işteki ilişkilerı sevmıorum .Aynı işyerı çok zor oluyor.Ama eger kadın 17 yasında oldunu bılıp buna baglı olarak boyle bir sey yapıyorsa sapıktır.Bu hikayede bence eksıklıkler var .Buda benım fıkrım .Herkesle aynı fıkırı dusunmek zorunda deılım .Cocuk zaten büroya gidiyormus. Ve patronunun ogluymus. Size 17 yasindaki bir cocuk 20 yasindayim dese inanir misiniz?
Yakindan gormeseniz belki.
Iste ne olursa olsun, 17 yaşında bir çocuk ister bilerek konuşsun , suçlu kadin. Konu sahibi nasil anlatirsa anlatsin, kuzen ona ne derse desin.Hayır erkek diye deıl.Onyargılı olsam tek bır secenege baglı kalırım.30 yasındakı bır kadın 17 yasındakı bir çocukla herhangı bır işi olmaz.Bunun suç oldugunu bilir .Ne oldu ne olmadı bılmıoruz.Bence olay konu sahıbının bıldıgıyle sınırlı deıl.
Çünkü saglıklı bir kadının 17 yaşındakı bir çocukla hiç bir işi olmaz .Saglıksızsa olabılır.Bu sebepten dolayı eksik arıyorum .neden eksik parça arıyosunuz bazı arkadaşlar?
yeğenim çoğu zaman cevap vermiyor yazmış konu sahibi.
kadın da toprak olup gitmesin yazmış,bu bile yeterlii...iğrenç bir cümle...
asıl bu duruma sessiz kalınsaydı , kötü olurdu..çok iyi yapmışsın söyleyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?