Vebal almadım değil mi?

Ben de bunu yazacaktım.
Minik bir Türkiye burası resmen hani şu tacize uğrayınca gece 12de ne işi vardı diye kulp bulmaya çalışanlardan burada da var resmen.
Bence bu zihniyetler banlanmalı. Dayağı haklı gören, tacizi haklı gören, pedofiliye ama diyenler derhal siteden süresiz uzkalaştırılmalı.

Iyi yapmissiniz. Ben ablanizin yerinde olsam isten cikarmakla kalmam bir de sikayet ederdim. Cocuk çünkü bu resit bile degil.

Evet nedir suçu yegeninin söyler misin? Otuz yasındaki kadının aklını mı çeldi?
Kadın suçlu ve saçmalık yapmış ne işin olur 17 yasındakı çocukla .Kadının hiç bir haklı yanı yok .Fakat çocukta nasıl tlf numarası var .Ve çocuga bu kelımelerı yazmak ıcın bir ceserat eldı.Çocukta ergen .Kadın zaten bebce saglıklı degıl .17 yasında çocuk .Ama bence çocuk yaşını bıle gızlemış olabılır .Tek suç kadında deıl bunu solemek ıstıyorum.Bız gerceklerı bılıoruz evet ama kadın ya bılmıyorsa ?

Diyelim ki yazisiyorlar. 30 yaşındaki kadinin 17 yasindaki cocuga karsi ileri gitmesi normal mi yani? Daha neler okuyacagiz!
17 yasındayım dedıgını nerden bılıosunuz.Kadına yalan solemedıgı ne malum.30 yasındakı kadın 17 yasındakı cocukla ne iş yapar ?Bence eksık parcalar var .

17 yasındayım dedıgını nerden bılıosunuz.Kadına yalan solemedıgı ne malum.30 yasındakı kadın 17 yasındakı cocukla ne iş yapar ?Bence eksık parcalar var .

Cocuk zaten büroya gidiyormus. Ve patronunun ogluymus. Size 17 yasindaki bir cocuk 20 yasindayim dese inanir misiniz?
Yakindan gormeseniz belki.

17 yaşındaki yazsa dahi suç bu erkek diye mi bu ön yargı
Hayır erkek diye deıl.Onyargılı olsam tek bır secenege baglı kalırım.30 yasındakı bır kadın 17 yasındakı bir çocukla herhangı bır işi olmaz.Bunun suç oldugunu bilir .Ne oldu ne olmadı bılmıoruz.Bence olay konu sahıbının bıldıgıyle sınırlı deıl.

Cocuk zaten büroya gidiyormus. Ve patronunun ogluymus. Size 17 yasindaki bir cocuk 20 yasindayim dese inanir misiniz?
Yakindan gormeseniz belki.
Buyuk gosterıodur belki .Ben işteki ilişkilerı sevmıorum .Aynı işyerı çok zor oluyor.Ama eger kadın 17 yasında oldunu bılıp buna baglı olarak boyle bir sey yapıyorsa sapıktır.Bu hikayede bence eksıklıkler var .Buda benım fıkrım .Herkesle aynı fıkırı dusunmek zorunda deılım .

neden eksik parça arıyosunuz bazı arkadaşlar?
yeğenim çoğu zaman cevap vermiyor yazmış konu sahibi.
kadın da toprak olup gitmesin yazmış,bu bile yeterlii...iğrenç bir cümle...
asıl bu duruma sessiz kalınsaydı , kötü olurdu..çok iyi yapmışsın söyleyerek

Iste ne olursa olsun, 17 yaşında bir çocuk ister bilerek konuşsun , suçlu kadin. Konu sahibi nasil anlatirsa anlatsin, kuzen ona ne derse desin.

Çünkü saglıklı bir kadının 17 yaşındakı bir çocukla hiç bir işi olmaz .Saglıksızsa olabılır.Bu sebepten dolayı eksik arıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…