- Konu Sahibi tinkerbell3
-
Bugün Büşümle telefonda konuştuk, bana aliexpress'i anlattı ve sağolsun alışveriş yapmam noktasında cesaretlendirdi
Bakalım ben de minik bir alışverişle ilk denememi haftaya yapıcam inşallah tinkerim, benim topikte duyururum inşallah
Canım çok tatlıymış kutularınnnnGüle güle kullann
İnşallah güzel şeyler bulucaksın kuzum merak etme
Ayrıca Tinker'in ürünleri de gayet kısa sürede gelmiş çok sevindim senin adına Tinkerim
evet bebeğim çabuk geldi sevindim ya geçen gün pera bulvarından alışveriş yaptım o bile 10 günde geldicanım senin saklama kapların geldi mi
Gelmedi
neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum ama gelmedi
canım kargo takibi yaptın mı nerede olduğunu söylüyor
Yaptım ama kargo takibinde hiç bişe görünmüyor
Diyorlar ki kimisi girmiyor eli kulağındadır ama bakalım inşallah kısa zamanda gelir
Herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan
özellikle o love yazan (çerezlik, meyvelik v.s ne olarak kullanıcaksan) ona bayıldım
nereden aldığını öğrenebilir miyim?
maşallah canım zevkle dolu bir çeyiz, güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle
yeni çeyizlerle aranızda olmanın mutluluğunu yaşıyorummm
yemek takımıma amerikan servislerini yakıştıramıyorum o yüzden bernardodan fotoğraftaki kırmızı suplaları aldım
Eki Görüntüle 917144 Eki Görüntüle 917143
yine bernardodan cicili bicili olmasada zeytinyağını su gibi içen sevgilim için pompalı yağlıklar aldım . tamam sağlıklı da azcık abartıyor her şeyin fazlası zarar
Eki Görüntüle 917152 Eki Görüntüle 917153
çoktandır gözüm vardı sağolsun sevdiceğim almış gelmiş. kek kalıbı da tamamdır:)
Eki Görüntüle 917157
biz çift olarak gereksiz işler müdürü olduk kışın kalorifer havayı kurutuyor. içine su koymak için bu zımbırtıyı bulduk
Eki Görüntüle 917159
ekmek sepetim ve kendi çektiğim fotoğrafını daha önceden koyamadığım baharatlığım
Eki Görüntüle 917163 Eki Görüntüle 917162 Eki Görüntüle 917161
Bayıldım
Çok güzel canım ya bayıldım özellikle suplalar, baharatlığın(aliexpresten aldığın dı dimi )
Herbişeyciğin çok güzel tatlımm iyi günlerde kullann
hepsini iyi günlerde kullan inşaallah aldığın herşey cok güzel ben mutfak önlük takımını nereden aldıgını sorucakdım sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?