vee tinkerbell in çeyizleri:)

İnşallah güzel şeyler bulucaksın kuzum merak etme

Ayrıca Tinker'in ürünleri de gayet kısa sürede gelmiş çok sevindim senin adına Tinkerim

İnşallah güzel şeyler bulucaksın kuzum merak etme

Ayrıca Tinker'in ürünleri de gayet kısa sürede gelmiş çok sevindim senin adına Tinkerim

evet bebeğim çabuk geldi sevindim ya geçen gün pera bulvarından alışveriş yaptım o bile 10 günde geldi canım senin saklama kapların geldi mi

Son düzenleme:
Herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan

özellikle o love yazan (çerezlik, meyvelik v.s ne olarak kullanıcaksan) ona bayıldım
nereden aldığını öğrenebilir miyim?

maşallah canım zevkle dolu bir çeyiz, güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle

Yaptım ama kargo takibinde hiç bişe görünmüyor

Diyorlar ki kimisi girmiyor eli kulağındadır ama bakalım inşallah kısa zamanda gelir

ilk önce bizde de kargo takibinde bir şey çıkmadı sonra bi baktık gemide bi baktık istanbulda bazen girmiyolar kargoya gerçekten. inşallah seninkide hemen gelir canım

Son düzenleme:
Herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan

özellikle o love yazan (çerezlik, meyvelik v.s ne olarak kullanıcaksan) ona bayıldım
nereden aldığını öğrenebilir miyim?

çok teşekkür ederim güzel düşüncen içinn:)
kahvaltıda kullanırım , arada çerezlik yaparım, beyaz tabaklarım kırmızı çatal bıçak takımım var onlarla kombinleyip akşam yemeğinde meze falan da koyarım diye düşünüyorum canım . bi alışveriş merkezindeki paşabahçeden aldım bu arada :)

yeni çeyizlerle aranızda olmanın mutluluğunu yaşıyorummm

yemek takımıma amerikan servislerini yakıştıramıyorum o yüzden bernardodan fotoğraftaki kırmızı suplaları aldım

yine bernardodan cicili bicili olmasada zeytinyağını su gibi içen sevgilim için pompalı yağlıklar aldım . tamam sağlıklı da azcık abartıyor her şeyin fazlası zarar

çoktandır gözüm vardı sağolsun sevdiceğim almış gelmiş. kek kalıbı da tamamdır:)

biz çift olarak gereksiz işler müdürü olduk kışın kalorifer havayı kurutuyor. içine su koymak için bu zımbırtıyı bulduk

ekmek sepetim ve kendi çektiğim fotoğrafını daha önceden koyamadığım baharatlığım

Son düzenleme:
Bayıldım

Çok güzel canım ya bayıldım özellikle suplalar, baharatlığın (aliexpresten aldığın dı dimi )

Herbişeyciğin çok güzel tatlımm iyi günlerde kullann

hepsini iyi günlerde kullan inşaallah aldığın herşey cok güzel ben mutfak önlük takımını nereden aldıgını sorucakdım sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…