- Konu Sahibi tinkerbell3
-
Hahhaha al benden de o kadar kuzum :13:
Bazen sırf aldığım onca çeyizi sırf evimde görebilmek için bile evlenesim geliyor
Ayy artık bir an önce kullanacağımız günler gelsin hayırlısıyla
ümitliyimmm inşallah o günler hayırlısıyla gelecek canımm benimm
bugün a101 e elbisse askısı bakmaya gittim ama yoktu bende züccaciyeden aldım çok fiyat farkı yoktu
Eki Görüntüle 903183 Eki Görüntüle 903184
bende dün a101de askı bakmaya gittim ama bulamadım çok güzellerr gerçekten zevklerimiz aynıymış :)
Vay vay vay
Tinkerim ne tatlı şeyler almışsınkalpli sosluktan benimde var cok cici yengeme de aldım kendim kullanamadığım için onunkini her fırsatta kullanıyorum
bugün a101 e elbisse askısı bakmaya gittim ama yoktu bende züccaciyeden aldım çok fiyat farkı yoktu
Eki Görüntüle 903183 Eki Görüntüle 903184
bende dün a101de askı bakmaya gittim ama bulamadım çok güzellerr gerçekten zevklerimiz aynıymış :)
canım züccaciyelere bak bi de senin de cici askıların olsun:)
baktım ama bulamadım hiç internette de yokbiraz daha bakıcam artık:)
kızlaar bunlar benm ucuzluk ganimetlerimmm aldığım tabağın fotoğrafını ararken morhipoda 21.90 a satıldığını gördüm ben sadece 3.5 tl ye aldım( kocaman servis tabağı)
Eki Görüntüle 904486 bu tabaklardan 3 tane aldım kaç tane alsaydım bilemedim:26:
pembe kapaklı süt şişesi arıyordum buldummm üzerindeki resim tam bana göre
Eki Görüntüle 904487
canım 3 tane yeter daha napıcan şişeden bende de var çok tatlılar ki
kızlaar bunlar benm ucuzluk ganimetlerimmm aldığım tabağın fotoğrafını ararken morhipoda 21.90 a satıldığını gördüm ben sadece 3.5 tl ye aldım( kocaman servis tabağı)
Eki Görüntüle 904486 bu tabaklardan 3 tane aldım kaç tane alsaydım bilemedim:26:
Eki Görüntüle 904487
3.5 tl.ye çok çok iyi almışsın kuzum..iyi günlerde kullan..nerden aldın ? bizde kapalım birkaç tane
süt şişeleri benim de çok hoşuma gidiyor görsel olarak ama nerde kullanılacak deyip almıyorum..kullanılıyor mu bunlar ? sütleri dolaba koyarken bunlara mı boşaltacağız..o zaman süt dolapta daha çabuk bozulmaz mı ? :)
Eki Görüntüle 904487
3 garip bi sayı oldu ondann4 tane alsaydım belki bi çift bize geldiğinde servis tabağı yapardım. gerçi misafir varken balık yapmam herhalde
teşekkür ederim canım pazardan aldım :)
valla canım daha önce açıkcası süt şişesi kullanmadımmben çok süt içerim 1 litre 2 günden fazla gitmez bana ona güvendim biraz hem günlük sütler falan da şişelerde satılıyor ya bişey olmaz bence . bide üzerindeki model güzeldi fiyatta 3 tl olunca aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?