vee tinkerbell in çeyizleri:)

Vay vay vay

Tinkerim ne tatlı şeyler almışsın kalpli sosluktan benimde var cok cici yengeme de aldım kendim kullanamadığım için onunkini her fırsatta kullanıyorum

Vay vay vay

Tinkerim ne tatlı şeyler almışsın kalpli sosluktan benimde var cok cici yengeme de aldım kendim kullanamadığım için onunkini her fırsatta kullanıyorum

bi yerlerde kalp gördükçe çok mutlu oluyorumm canımm aşkk dolu sofralarda kullanalım inşallaaaah

ama anladım ki canım markafoniden falan alışverişi yapılmazmış bu kalpli sosluk internette 18 lira yaaa:S ben yarı fiyatına aldım

kızlaar bunlar benm ucuzluk ganimetlerimmm aldığım tabağın fotoğrafını ararken morhipoda 21.90 a satıldığını gördüm ben sadece 3.5 tl ye aldım
bu tabaklardan 3 tane aldım kaç tane alsaydım bilemedim:26:

pembe kapaklı süt şişesi arıyordum buldummm üzerindeki resim tam bana göre

kızlaar bunlar benm ucuzluk ganimetlerimmm aldığım tabağın fotoğrafını ararken morhipoda 21.90 a satıldığını gördüm ben sadece 3.5 tl ye aldım( kocaman servis tabağı)
Eki Görüntüle 904486 bu tabaklardan 3 tane aldım kaç tane alsaydım bilemedim:26:

pembe kapaklı süt şişesi arıyordum buldummm üzerindeki resim tam bana göre
Eki Görüntüle 904487

canım 3 tane yeter daha napıcan şişeden bende de var çok tatlılar ki

3.5 tl.ye çok çok iyi almışsın kuzum..iyi günlerde kullan..nerden aldın ? bizde kapalım birkaç tane

süt şişeleri benim de çok hoşuma gidiyor görsel olarak ama nerde kullanılacak deyip almıyorum..kullanılıyor mu bunlar ? sütleri dolaba koyarken bunlara mı boşaltacağız..o zaman süt dolapta daha çabuk bozulmaz mı ? :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım pazardan aldım :)
valla canım daha önce açıkcası süt şişesi kullanmadımm ben çok süt içerim 1 litre 2 günden fazla gitmez bana ona güvendim biraz hem günlük sütler falan da şişelerde satılıyor ya bişey olmaz bence . bide üzerindeki model güzeldi fiyatta 3 tl olunca aldım:)

Kuzucum çok iyi fiyata denk getirmişsin, geçen bir arkadaşın topiğinde diyordum bazen alışveriş siteleri bile feci kazıklıyor, çarşı pazar mağaza gezmek lazım fiyatları iyi takip etmek lazım cidden

Aşk dolu mamalar yiyin bunlarla

süt koymasan da su koyarsın cam şişeye herşey konur :) çok ciciler güle güle kullan..misal ben dolaba sürahi ile su koyamıyorum hiç, sürahi cam olsa bile şişeler gibi ağzı sıkıca kapanmadığından sanki suyun kokusu tadı değişiyor..illa cam şişeye koyucam.. senin bu şirin şişelerden su içmek ayrı keyifli olur..:)

tatlım güle güle kullan çok güzelmiş yeni cicilerinn

hepsi çok güzel canım.....Allah güle güle kullandırsın............biev takımlarına bittim..........

şu doğrayıcın nasıl kullanışlı mı.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…