Veee yine reddedildim?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Kendime özgüvenim yerlebir. Bir arkadaşım başka bir arkadaşıyla görüşmem için aracı oldu. Çok övmüştü. Siz çok uygunsunuz, bir görsen hemen aşık olursun, sizi birbirinize çok yakıştırıyorum bilmem ne. Ben de kabul ettim. Dün akşam görüştük. Ben gerçekten çok beğendim. Tabiki de bir akşam yemeğinden sonra aşık olmadım ama beğendim diyelim. Çıkışta telefon numaramı istememesinden zaten belli etmişti ama yine de ne bileyim unutmuştur filan diye düşünmüştüm. Bugün haber geldi. Arkadaşımı aramış cevap olumsuz. Ben evlenemeyeceğim herhalde. Evlenmemek değil de yalnızlıktan bıkmış biriyim. İşin kötüsü kendime özgüvenim de yerlebir. Kendimi sevmezken ben, beni kim sevsin. Bir bayan neden reddedilir ki sürekli. Pffff kızlar bir akıl verin bana nolur.

Biraz durum değerlendirmesi yapsanız? Neden olumsuz sonuçlanmış olabilir bu durum sizce?

Misal geçen hafta ben de biriyle görüştüm. Sohbeti vs çok iyiydi. Oturduğumuz kafeden kalktık, yürümeye başladık. O sıra kadınların bel hizasında mont giymemesi gerektiğini düşündüğünü ve birkaç absürd bir şey daha söyledi. O anda kafamda, adının üzerini çizmekle mesguldüm.

Yani bir iki saçma cümle bile bütün pozitiflikleri götürebiliyor.

Son düzenleme:
Ben sürekli reddediliyorum. Artık kendimi çok çirkin filan bulmaya başladım.

Ben sürekli reddediliyorum. Artık kendimi çok çirkin filan bulmaya başladım.
Ay yok ne çirkini ya?
Kimlerin yanında kimleri görüyoruz. Belki albenin, bir çekiciliğin yoktur. Onu da halledebilirsin bence. Aurayla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Yaşınız kaç? Bi yaştan sonra insanlar aşırı seçici oluyor çünkü. Sizin de karşı tarafı beğenmeme durumunuz elbet oluyordur. Her buluştuğunuzu beğeniyor olamazsınız.

Özgüvenin mi düşük acaba? Ya da çok veya az mı konuşuyorsun? Fazla dışa dönük ya da fazla çekingen olmak da etkili bu konularda.

Dış görünüş ilk görüşte etkili ama birka, saat geçirdiğin insanlar için çok büyük bir kriter değil. Başka bir sorun olmalı, bir analiz et bakalım.

Bence öncelikle bu düşüncelerinden sıyrıl.
Sor bakalım kendine yaptığın bir hata mı var ki ilişki konularında hep reddediliyorsun?
Sonra kendine güven, kendini beğen, kendini sev.
Olumlamalar yapabilirsin her gün. Özelden birkaç kitap tavsiye edebilirim.

Ben de bu yoruma katılıyorum. Benim bir arkadaşım var. Güzel kız. Ama kendisini çok över. Beni öğrencilerim çok sever. Ben ideal öğretmenim. Asla yalan söylemem. Hep dürüst biriyim. Çok güzel yemek yaparım vs vs. Yani ne anlatsa konunun sonunu kendini överek kapatır. Kaç kişi ile görüştüyse hepsi olumsuz oldu. Halbuki aylarca peşinden koşan erkek bilirim onun ama bir kere oturuyor adam arkadaşımla. Ve kapanıyor konu. Nerde hata yaptım diyor. Ben ona diyemedim kendinden çok bahsediyosun diye. Umarım anlar bir gün hatasını

Yaşınız kaç? Bi yaştan sonra insanlar aşırı seçici oluyor çünkü. Sizin de karşı tarafı beğenmeme durumunuz elbet oluyordur. Her buluştuğunuzu beğeniyor olamazsınız.
Yaş 34. Benim de beğenmediğim oldu ama ben çok böyle yakışıklı, zengin olsun istemiyorum. Benim kriterim kültürlü olması. Arkadaşlarım sen çok entellektüel birisin, kendine göre birini zor bulursun derler. Ama gelin görün ki arkadaşlarımın sen ona fazlasın dedikleri kişiler beni istemiyorlar.

Özgüvenim düşük tabi. Ama bu bir kısır döngü. Benim özgüvenim düşük diye reddediliyorum,, sonra reddedildiğim için daha da düşüyor.

Kitap önerirseniz sevinirim. Dıl görünüşümü hiç beğenmiyorum ve kendimle ilgili çok takıntılarım var.

Ben de aksine hiç kendimi beğenmem ve övmem. Kendimden öyle saatlerce bahsetmem.

Özgüvenim düşük tabi. Ama bu bir kısır döngü. Benim özgüvenim düşük diye reddediliyorum,, sonra reddedildiğim için daha da düşüyor.

Özgüven karşı cinsin beğenmesiyle ilgili bir şey değil ama. Bunu kabul edip baştan başlayalım.
Entelektüel birikiminiz yüksekmiş, kültürünüzle dövüyor musunuz adamları acaba?

Secici olmak su kapsamda da olabiliyor, aklinda belli bir tip oluyor o olmayan herkes otomatik eleniyor. Misal ben kumral/sarisin seviyorum, beriki erkek kisa boylu/minyon kadin ariyor, oteki adam/kadin gezmeyi seven ariyor.....yani kriterler cok detaya inebiliyor.

Konu sahibesininki de reddedilmek degil, uymamak. Herkes herkese uyamaz, oyle olsaydi onumuze ilk cikanla evlenirdik. Evlenmek zor bence, pazardan elma secmiyoruz sonucta bu omurluk bir karar.

Son düzenleme:
Bi de bu tarz reddedilme konularında biraz egoistçe bir yaklaşım sergileyebilirsin, yani kendini uzmekten daha iyidir.

Amaaan onun zevksizligi, belki çirkinlerden hoşlanıyor, kendini kaybetti gibi gibi

Çok kişiyle görüştüm çok masadan olumsuz kalktım. Bu kriterden ziyade kalbinin atması o an o enerjiyi alma meselesi. O enerjiyi alamadığımda istediği kadar düzgün olsun olmuyor. Bi noktada kopuyor. Bende 30 a yaklaştım çevremdeki insanlar evlen artık yaşın geldi çocuğun olmaz evlen diye baskı yapmanın nirvanasındalar. Oysaki benim hayatımı millete göre yaşamak gibi bir derdim yok. Keza evlenmek için ölüp biten arkadaşlarım şimdi çocuk telaşında o bitince ne başlayacak merak ediyorum. Hep halka oynamayı seviyor insanlar başka bir şey drğil. Kendilerini geliştirmiyorlar mutlu olacakları bir uğraşları yok. Sonra evlilik heyecanı çocuk hevesi tukenince kocaya kaynanaya sarıyorlar. Neden çünkü hayatlarında kendilerine ait bir şey yok. Zevk duyarak yaptıkları şeyler evlilik dönemindeki çeyiz hazırlığı nişan kına düğünde hava atmaktı oda yıllar önce tazeliğini yitirdiği için artık eski havası kalmıyor. Sonra keşke şunu yapsaydımda öyle evlenseydim ne acelem varmışa geliyor konu. Çevremde bin tane örneği var bunun. Boşverin siz hayatınıza bakın elbet siz hayatınıza bakarken sizi o hayatın içinde doğru bir insan fark edecektir. Etmezsede dunya erkeklerden ibarat değil. Kendi mutluluğunuz için yatırım yapınki hayal kırıklığınız olmasın. Herkes birisi olsun ister yanında paylaşmak ister sevgisini ama şu da gerçektir ki o biriside bize mutlak mutluluğu vermeyecek ne yazıkki. Beklentiniz kendinizden olsun ikinci bir kişiden değil. Bir gün olursada eğer iyi birisiyle güzel bir evliliğiniz olsun inşallah.

Kitap önerirseniz sevinirim. Dıl görünüşümü hiç beğenmiyorum ve kendimle ilgili çok takıntılarım var.
Bu mesajı başkasına yazmışsınız ama okuyunca tavsiyede bulunayım dedim.
Bu kitapları webde inceleyip,işinize yarayacağını düşündüklerinizi alabilirsiniz.
Özellikle 2. Ve 5. Görsedeki kitapları tavsiye ediyorum.

Eklentiler

• IMG_0462.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0463.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_0465.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0511.webp
    14 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0513.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0586.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 57
Karsı tarafa olumsuz enerji veriyorsun.
Çok ya da az mı makyaj yapıyorsun ?
Konuşkanlık durumun nasıl ?
Bunları bir değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…