Aslında net bi Kuralı yok ki bu işlerinBilmiyorum. İş değiştiriyorum zaten. Yeni çevre. Be yapmalıyım başta nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Birincisi hesap ödeme konusunda size sorayım. Bir arkadaşım erkek kadının yanında erkek gibi hissetmek ister demişti. Yani aslında ben hesabı ödesem onu ezmiş gibi olmam mı? İkincisi sallamadığım kişiyi nasıl sevicem. Veya sallamamış gibi yapayım ama dün zaten ben niyetimi belli etmedim hiç. İçimde yaşamıştım beğenimi.
Erkekler kendilerinden fazla kültürlü kadınları istemezler. Bu böyle maalesef. Bence illa da bir eş, sevgili istiyorsanız çok kültürlü görünmeyin :) ama kültürlenmeye devam edebilirsiniz.Yaş 34. Benim de beğenmediğim oldu ama ben çok böyle yakışıklı, zengin olsun istemiyorum. Benim kriterim kültürlü olması. Arkadaşlarım sen çok entellektüel birisin, kendine göre birini zor bulursun derler. Ama gelin görün ki arkadaşlarımın sen ona fazlasın dedikleri kişiler beni istemiyorlar.
Size katılıyorum.Secici olmak su kapsamda da olabiliyor, aklinda belli bir tip oluyor o olmayan herkes otomatik eleniyor. Misal ben kumral/sarisin seviyorum, beriki erkek kisa boylu/minyon kadin ariyor, oteki adam/kadin gezmeyi seven ariyor.....yani kriterler cok detaya inebiliyor.
Konu sahibesininki de reddedilmek degil, uymamak. Herkes herkese uyamaz, oyle olsaydi onumuze ilk cikanla evlenirdik. Evlenmek zor bence, pazardan elma secmiyoruz sonucta bu omurluk bir karar.
yanlis anlamazsaniz dis gorunus ve tavirlar erkekler en cok guzel ve dogal hareketler sergileyen bayanlardan hoslanirlar genede. seni de onuda bilemedimKendime özgüvenim yerlebir. Bir arkadaşım başka bir arkadaşıyla görüşmem için aracı oldu. Çok övmüştü. Siz çok uygunsunuz, bir görsen hemen aşık olursun, sizi birbirinize çok yakıştırıyorum bilmem ne. Ben de kabul ettim. Dün akşam görüştük. Ben gerçekten çok beğendim. Tabiki de bir akşam yemeğinden sonra aşık olmadım ama beğendim diyelim. Çıkışta telefon numaramı istememesinden zaten belli etmişti ama yine de ne bileyim unutmuştur filan diye düşünmüştüm. Bugün haber geldi. Arkadaşımı aramış cevap olumsuz. Ben evlenemeyeceğim herhalde. Evlenmemek değil de yalnızlıktan bıkmış biriyim. İşin kötüsü kendime özgüvenim de yerlebir. Kendimi sevmezken ben, beni kim sevsin. Bir bayan neden reddedilir ki sürekli. Pffff kızlar bir akıl verin bana nolur.
Yani aslında soğuk olduğumu söylerler hep. Ben dış görünüşümü hiç beğenmiyorum ama. Çok kusurlarım var ve bunlara çok takılmış durumdayım.Muhabbetin nasil mesela?
Bulusmalarda romantige mi bagliyorsun hemen?
Ben soğuk ve mesafeli bir yapıya sahibim.yanlis anlamazsaniz dis gorunus ve tavirlar erkekler en cok guzel ve dogal hareketler sergileyen bayanlardan hoslanirlar genede. seni de onuda bilemedim
Ben de onu beğenmiyorum işte. Saatlerce sohbet edebileceğim biri olsun istiyorum. Ama işte o da olmuyor. Karşımdaki boş olunca hiç zevk almıyorum.Erkekler kendilerinden fazla kültürlü kadınları istemezler. Bu böyle maalesef. Bence illa da bir eş, sevgili istiyorsanız çok kültürlü görünmeyin :) ama kültürlenmeye devam edebilirsiniz.
Kendime özgüvenim yerlebir. Bir arkadaşım başka bir arkadaşıyla görüşmem için aracı oldu. Çok övmüştü. Siz çok uygunsunuz, bir görsen hemen aşık olursun, sizi birbirinize çok yakıştırıyorum bilmem ne. Ben de kabul ettim. Dün akşam görüştük. Ben gerçekten çok beğendim. Tabiki de bir akşam yemeğinden sonra aşık olmadım ama beğendim diyelim. Çıkışta telefon numaramı istememesinden zaten belli etmişti ama yine de ne bileyim unutmuştur filan diye düşünmüştüm. Bugün haber geldi. Arkadaşımı aramış cevap olumsuz. Ben evlenemeyeceğim herhalde. Evlenmemek değil de yalnızlıktan bıkmış biriyim. İşin kötüsü kendime özgüvenim de yerlebir. Kendimi sevmezken ben, beni kim sevsin. Bir bayan neden reddedilir ki sürekli. Pffff kızlar bir akıl verin bana nolur.
Birincisi hesap ödeme konusunda size sorayım. Bir arkadaşım erkek kadının yanında erkek gibi hissetmek ister demişti. Yani aslında ben hesabı ödesem onu ezmiş gibi olmam mı? İkincisi sallamadığım kişiyi nasıl sevicem. Veya sallamamış gibi yapayım ama dün zaten ben niyetimi belli etmedim hiç. İçimde yaşamıştım beğenimi.
Özgüven sorunum böyle reddedilmeler oldukça artıyır. Arttıkça da daha da reddediliyorum. Bunu nasıl çözücem bilmiyorum.Hesabı erkek öder, hesap ödemeye kalkmayın bence. Erkekler bu konuda çok düz düşünür (ki her konuda öyleler aslında), değer verdiği şeylere para harcarlar.
Sizde bence özgüven sorunu var. Bunu abla dediğim bir kişiden biliyorum,mesela bir ortama girerdik, ben soğuk kaknem dururdum ilk tanışmada sıcak olduğum ortam azdır, o böyle kahkahalar atardı o kadar abartırdı ki itici olurdu farkında olmadan, ama benden hoşlanan olurdu anlamıyorum bu soğuklukla senden nasıl hoşlanıyorlar derdi. Biraz gizemli olmakta fayda vardır :)
Özgüven sorunum böyle reddedilmeler oldukça artıyır. Arttıkça da daha da reddediliyorum. Bunu nasıl çözücem bilmiyorum.
Bu görüştüğünüz kişi arkadaşınızın arkadasiydi değil mi? fotoğrafınızı gostermistir ortak arkadaşınız. Olumsuz olmasinin sebebinin diş görünüş olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa gelmezdi.Yani aslında soğuk olduğumu söylerler hep. Ben dış görünüşümü hiç beğenmiyorum ama. Çok kusurlarım var ve bunlara çok takılmış durumdayım.
Yooo gelecekten filan konuşmadık. Öyle havadan sudan işten güçten. Ne bileyim. Anlamadım neden böyle oldu.
Erkekler kendilerinden fazla kültürlü kadınları istemezler. Bu böyle maalesef. Bence illa da bir eş, sevgili istiyorsanız çok kültürlü görünmeyin :) ama kültürlenmeye devam edebilirsiniz.
Yani öyle bir amacım olmuyor ama? Nasıl dövebilirim ki. Ayrıca bir erkek bence hoşlansa hiç böyle aşağılık kompleksine kapılmaz, gözü kararır, ne olursa olsun o kızı ister. Yanlış mı düşünüyorum acaba?
Ay sıkılsınlar keşke herkes spiker gibi konuşsa biz dermişim bilmem ne diyen ağzını yayan yada bebek gibi konuşan kızlardan kurtulsakArkadaşların spiker gibi konuştuğunu söylüyormuş, bence bir erkek karşısında, entellektüel konularda konuşan ve konuşma tarzı da ciddi ve senin de dediğin, spiker gibi konuşan biri olunca sıkılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?