Veee yine reddedildim?

Bilmiyorum. İş değiştiriyorum zaten. Yeni çevre. Be yapmalıyım başta nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Aslında net bi Kuralı yok ki bu işlerin
Ama benim gördüğüm daha doğal sosyal kişiler daha kolay birini buluyor.
Bence çevrenize söyleyin evlenmek istediğinizi uygun kişiler çıkarsa evlenmeyi düşünüyorum diye

bence ilk görüşmede alman usulü önermek lazım karşı taraf ısrar ederse ödemesine izin verirdim ben. ama çok uzun yıllar çıktığım sevgililerimle bile her defasında cüzdanımı çıkarmışımdır. karşı taraf ödeyebilcek durumu olsa ve ödemek istese bile enayi gibi görünmek istemez bence.

sevgi işi çok uzun bir iş ya. hani bi görüşmede sevgi olması mümkün değil zaten. aslında karşındakine arkadaş gibi baksan ilk görüşmede daha iyi olur. belki sevgili olmasanız da arkadaş olursunuz.

Erkekler kendilerinden fazla kültürlü kadınları istemezler. Bu böyle maalesef. Bence illa da bir eş, sevgili istiyorsanız çok kültürlü görünmeyin :) ama kültürlenmeye devam edebilirsiniz.

Size katılıyorum.

yanlis anlamazsaniz dis gorunus ve tavirlar erkekler en cok guzel ve dogal hareketler sergileyen bayanlardan hoslanirlar genede. seni de onuda bilemedim

Erkekler kendilerinden fazla kültürlü kadınları istemezler. Bu böyle maalesef. Bence illa da bir eş, sevgili istiyorsanız çok kültürlü görünmeyin :) ama kültürlenmeye devam edebilirsiniz.
Ben de onu beğenmiyorum işte. Saatlerce sohbet edebileceğim biri olsun istiyorum. Ama işte o da olmuyor. Karşımdaki boş olunca hiç zevk almıyorum.

Ciddi arkadaşlık sitesine üye ol.. Ben üyeyim.. Uygun biriyle karşılaşmıyorum da çok tanışmak isteyen oluyor.. Yaş ilerledikçe seçici oluyorsun.. Ben olacaksa doğru düzgün olsun dediğimden daha tanışmadım.. Ama tanışma istekleri insanın moralini düzeltiyor.. :)

Hesabı erkek öder, hesap ödemeye kalkmayın bence. Erkekler bu konuda çok düz düşünür (ki her konuda öyleler aslında), değer verdiği şeylere para harcarlar.

Sizde bence özgüven sorunu var. Bunu abla dediğim bir kişiden biliyorum,mesela bir ortama girerdik, ben soğuk kaknem dururdum ilk tanışmada sıcak olduğum ortam azdır, o böyle kahkahalar atardı o kadar abartırdı ki itici olurdu farkında olmadan, ama benden hoşlanan olurdu anlamıyorum bu soğuklukla senden nasıl hoşlanıyorlar derdi. Biraz gizemli olmakta fayda vardır :)

Özgüven sorunum böyle reddedilmeler oldukça artıyır. Arttıkça da daha da reddediliyorum. Bunu nasıl çözücem bilmiyorum.

Özgüven sorunum böyle reddedilmeler oldukça artıyır. Arttıkça da daha da reddediliyorum. Bunu nasıl çözücem bilmiyorum.

Bence bir süre sadece kendinize odaklanın. Siz değişince her şey değişecektir. Enerjinizi,özgüveninizi artırmak ve tazalemek üzerine yoğunlaşın gerisi gelir zaten.

Yani aslında soğuk olduğumu söylerler hep. Ben dış görünüşümü hiç beğenmiyorum ama. Çok kusurlarım var ve bunlara çok takılmış durumdayım.
Bu görüştüğünüz kişi arkadaşınızın arkadasiydi değil mi? fotoğrafınızı gostermistir ortak arkadaşınız. Olumsuz olmasinin sebebinin diş görünüş olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa gelmezdi.

Sohbetiniz nasıl geçti acaba? Konuşmalarınizdan birbirinize uygun olmadığınızı düşünmüş olabilir. Ya da sonuçta önceden tanımadığınız bir insan belki kendinizi iyi ifade edemiyorsunuz.

kilo problemim var demişsiniz ilk önce kilo vermekle başlayın ... çünkü sorun demişsiniz eksiklik görmüşsünüz demek ki ... eğer klo problemi giderse özgüvende bir artış olur beraberinde sac baş giyim bakm da gelir bir bakmışsınız ortalıkda "ben dünyanın en gözel karısıyım " diye dolanıyorsunuz.... biz kendimizi beğenmedikce kimsenin beğenmesini beklemeyelim biri çıkıp güzelsin dese bile inanmayız çünkü biz beğenmiyoruz ya... ( tecrübe konuştu)

Yooo gelecekten filan konuşmadık. Öyle havadan sudan işten güçten. Ne bileyim. Anlamadım neden böyle oldu.

O zaman aranızda yeterli etkileşim olmamıştır.
Yani çekicilik tam istenildiği seviye olmamıştır.
Ama bu sizin görünüşünüzün iyi olmadığı anlamına gelmez.
Tamamen tercih meselesi olmuştur, mesela bende erkeklerde dişlere çok önem veririm. Eğer diş temizliği hiç yok ise ne kadar etkilensem de istemem.
Yorumları okudum en etkili ve hızlı özgüven tazeleme metodu spor yapıp vücut sıkılaştırmaktır.
Fitleştikçe kendinizi beğenmeye başlarsınız..
Bende spor salonuna yazılacağım, tempolu yürüyüş sonra da koşu ile biraz kas yapmak istiyorum.
Hem de spor seratonin adlı bir hormon salgılatıyor o da mutluluk hormonu diye geçer.
Bence spora başlamayı bir düşünün..

Bu yoruma katılıyorum, toplum erkeklerimizin çoğu boşbeyinli maalesef :)

Öte yandan ben herkesin olduğu gibi görünmesinden yanayım, konu sahibesi taklit 1 yapar, 2 yapar eee sonra muhabbeti olmayan, kitap dergi okumayan, sosyalleşmeyen, tv karşısında göbek kaşıyan bir abiyle mutlu olamaz. Evlilikte denklik çok önemli bence, en azından kadınlar açısından. Erkekler de kim çıkarsa onunla evleniyor işte :)

Ben de reddederim genelde ve görüştüklerim gayet düzgün ve meslek sahibi insanlar ancak aradıgım ve bulamadığım şey '' elektrik '' ve bu bence çok önemli ilk görüşte aşık olmazsın ama bundan olur dersin mesela bir de şu var ne kadar burnu havada olursanız o kadar geliyor erkek milleti. Siz begenince o begenmiyor çünkü insan begenince maalesef o havayı yitiriyor. Genelde ben reddederim 2 defa reddedildim çünkü o ikisini begenmiştim

Siz hoşlanınca gözünüz kararıyor ve kötü yanlarını görmüyor musunuz karşınızdaki insanların? Masallarda ya da çok genç yaşlarda olur o göz kararması bana kalırsa.

Ben de kendimi gereksiz bilgiler ansiklopedisi olarak tanımlarım. Eski erkek arkadaşım hiç hoşlanmazdı bu durumdan, tartışırdık arada. Eşim bayılıyor, google hanım diye sesleniyor bazen bana. Yani insanın karşıdakinden ne beklediğine bağlı, bazı erkekler kompleks geliştirebilir bu duruma karşı.

Ay sıkılsınlar keşke herkes spiker gibi konuşsa biz dermişim bilmem ne diyen ağzını yayan yada bebek gibi konuşan kızlardan kurtulsak
Ve sen konu sahibi senin değerini elalemin adamı belirlemiyor.kendine güvenini kazan.ben şuna çok inanıyorum sen kendine değer verirsen başkaları da seni değerli bulur.sınırlarını kendin belirle ve kendin ol seni seven olduğun gibi sevsin başkaları için değişirsen hep kendinden verirsin bak burda evli çoğu kadın niye mutsuz?çünkü taviz vermiş çünkü hep kendinden gitmiş değer görmemiş .
Bu özenilecek birşey mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…